Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

GKacha ślicznie , ślicznie , ślicznie!

powiedz skąd lampa w pokoju młodszej córci ?

ta szafa 3-drzwiowa to Ikea - prawda ? też chcę kupić tą serie do różowo - fioletowego pokoju córci .

A teraz prośba - spójrzcie na to zdięcie i doradźcie proszę co zrobić z tym skosem - pokój cały wymalowany a to zostało - nie chcę na zielono całości bo mi "zamknie " przestrzeń

http://images36.fotosik.pl/160/624a4b3b3bfc3703m.jpg

wymyśliłam narazie pasy biało zielone albo jakieś kółka wymalować a może białe zostawić i tylko literki z imieniem zamieścić .

POkój synka - 3 latka - dodatki mają być czerwone ....

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia wczoraj go widziałam :roll: nawet sie zastanwiałam nad nim do Kruszki ale ona jest za mała mimo że baletnica. jak będzie nadal tańczyć to jej zawieszę pointy jako ozdobę

tu masz np

http://www.szabloneria.pl/p656,balerina.html

Ja I. też chcę puenty kupić do powiedzenia i właśnie myślałam nad takim szablonem, dzięki za namiary. I. ma zajęcia baletowe w przedszkolu i jest nimi zachwycona.

Lidziu

znalazłam większy wybór pozycji baletowych ;)

http://www.naklejkolandia.pl/k6,naklejki-scienne-i-szablony-malarskie-twarze-sylwetki.html

Kruszka ma na razie zwykłe baletki a jej balet z racji wieku wygląda raczej jak zabawa w berka :lol: :lol: :lol: Mi chodziło o dwie rzeczy - zajęcia ruchowe bo ona bez przerwy w domu biega i tańczy i możliwość spotkania z rówieśnikami. złudzeń co do tych zajęć nie mam :lol: ważne żeby Kruszka była szczęśliwa. jak jej sie naprawde bedzie podobało to pójdziemy w tym kierunku

Dziękuję za miłe słowa :D

Rzeczywiście dużo rzeczy jest w nich z Ikei. Powód oczywisty: mały budżet :cry: U starszej córki białe mebelki z różnych serii: łóżko i komoda Hemnes, szafa trzydrzwiowa Aspelund tylko biurko jest kupione na Allegro i pomalowane na biało (żadne z Ikei nie spełniało moich oczekiwań :wink: )

Półki też wszędzie są sosnowe (przywiezione z poprzedniego mieszkania) i pomalowane na biało.

Kukluxik Lampa u młodszej córci też z Ikei (poszukaj w abażurach)

lidszu Szablon kupiłam w Szablonerii (szarpnęłam się trochę na niego, ale czego się nie robi dla dzieci... :wink: ). Córka już siódmy rok chodzi na zajęcia baletowe i uwielbia to. Puenty oczywiście też zawisną na honorowym miejscu. A zależało mi na szablonie bo rzeczywiście łatwiej z doborem kolorów (wykorzystałam te kolory co na ścianach)

http://www.szabloneria.pl/p656,balerina.html

alfa36

Łóżko w pokoju syna kupiłam na Allegro. Namiary na sprzedawę:

http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=3285088

A teraz prośba - spójrzcie na to zdięcie i doradźcie proszę co zrobić z tym skosem - pokój cały wymalowany a to zostało - nie chcę na zielono całości bo mi "zamknie " przestrzeń

http://images36.fotosik.pl/160/624a4b3b3bfc3703m.jpg

wymyśliłam narazie pasy biało zielone albo jakieś kółka wymalować a może białe zostawić i tylko literki z imieniem zamieścić .

POkój synka - 3 latka - dodatki mają być czerwone ....

Ja bym chyba zostawiła biały ten skos bo pomalowany nie będzie dobrze wyglądał. Ewentualnie te literki z imieniem chyba będą najlepszym rozwiązaniem. Ale to tylko moje skromne zdanie... :wink:

Efi, GKacha, dziękuję.

Moja córcia ma zajęcia baletowe w przedszkolu. Na początku traktowałam to jako zabwaę, ale ona jest tym zachwycona, co chwila pokazuje jakieś nowe pozycje, a ostatnio zaczęła coś przebąkiwać o szkole baletowej :o :roll: Do niedawna molestowała mnie o to, abym kupiła jej "błędy", takie jak mają prawdziwe baletnice :lol: :lol: :lol:

Osobiście nie widzę nic złego w tym , żeby dzieci miały w swoich pokojach tv.Moje mają, ale nie ma problemu z ciągłym gapieniem się w bajki :)

Kwestia ustalenia pewnych reguł:jest czas na naukę, zabawę i bajki w tv..

Przynajmniej nie ma wojny o pilota :D Każdy ogląda to co chce...a gusta mamy bardzo różne :D

o! dziekuje bardzo!!!!

kupuje!

ja musze pokoj jeden podzielic pomiedzy chlopca 5 letniego i 2,5 letnia dziewczynke. Ciezko mi idzie,mialam tysiace pomyslow,ale nie za bardzo mi idzie..

pomyslalam "przedzieli" takim pasem jak u Ciebie czesc malej a od drugiej strony zrobic taki sam pas niebieskich samolotow,albo samochodow...

jeden szablon mam dzieki Towjej pomocy :D teraz jeszcze malego znajde i juz :D

jeszcze mieszczą się :lol: miałam od razu kupić nowe, ale jakoś się zawsze martwię, że wszystko nowe...a one w nowych nie będą chciały spać.... :roll: Poczekam jeszcze trochę, aby się lepiej w nowym domku zaaklimatyzowały i wówczas kupię inne :D

Mam już nawet upatrzone, wystarczy pojechać :wink:

moze i racja... moja juz chce spac w nowym wiec mysle że jak weźmie swój ukochany kocyk i misia to nie bedzie źle

a zmieści się to łóżko pod skosem, bo to pewnie jest wina perspektywy ale wygląda że tam jest niewiele więcej miejsca do tej ściany kolankowej :roll: