Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

pokój Antosia :)

http://images47.fotosik.pl/319/20cba197055ebaf9med.jpg

http://images40.fotosik.pl/315/2eafffcb842902ccmed.jpg

http://images39.fotosik.pl/315/56b4d4d6a9f177bbmed.jpg

http://images40.fotosik.pl/315/b55eeed6303fc9dcmed.jpg

Edytowane przez magdallena99

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zależy dla kogo.......... mi sie podobaja i nie widze w nich nic niebezpiecznego:cool:

Agulka

ja też tak myślałam. Stwierdziłam że to niemożliwe żeby dziecko się w to zaplątało a już tym bardziej udusiło. Szybko przekonałam się że moje wyobrażenia są do kitu. Dobrze że przy tym byłam bo Kruszka mogła nie przeżyć. Zaplątała się wyglądając przez okno (nie pytaj jak to możliwe - też nie wiem) i spadła z owinietym wokół szyi zawisajac na tym. Szok.

Obyś się nie nauczyła pokory na skórze własnych dzieci.

Moim zdaniem makarony nie pasują do takiego wystroju.

ja już się naczytałam różnych opinii o moim domu, że wszystko jest kiczowate i nic do niczego nie pasuje............ więc te makarony z pewnością do tego kiczu będą pasowały

Agulka

ja też tak myślałam. Stwierdziłam że to niemożliwe żeby dziecko się w to zaplątało a już tym bardziej udusiło. Szybko przekonałam się że moje wyobrażenia są do kitu. Dobrze że przy tym byłam bo Kruszka mogła nie przeżyć. Zaplątała się wyglądając przez okno (nie pytaj jak to możliwe - też nie wiem) i spadła z owinietym wokół szyi zawisajac na tym. Szok.

Obyś się nie nauczyła pokory na skórze własnych dzieci.

Pokory??????????????????????????// Hhhmmmm ......................... może lepiej by pasowało tu "Ucz się na cudzych błędach"

Pokory??????????????????????????// Hhhmmmm ......................... może lepiej by pasowało tu "Ucz się na cudzych błędach"

Chyba chodziło o to, ze napisałaś, iż nie widzisz w makaronach nic niebezpiecznego (mimo ze ja wcześniej dałam przykład mojego dziecka i przygody z makaronem). Więc Twoje "nie widze nic niebezpiecznego" zabrzmiało jakby faktycznie brakowalo Ci pokory i mogło sugerować, ze przedkładasz wystrój wnetrza nad bezpieczeństwo dzieci. Ale rozumiem też, ze po prostu napisałaś tak, bo ktoś chciał Ci lekko zasugerować brak dobrego smaku w dekorowaniu okien.

Chyba drobne nieporozumienie wynikło i tyle ;)

ja już się naczytałam różnych opinii o moim domu, że wszystko jest kiczowate i nic do niczego nie pasuje............ więc te makarony z pewnością do tego kiczu będą pasowały

Widzę, ze na tym forum rzeczywiście można tylko chwalić.

Moim zdaniem do mebli sosnowych lepsze będą zasłonki z naturalnej tkaniny.

Chyba chodziło o to, ze napisałaś, iż nie widzisz w makaronach nic niebezpiecznego (mimo ze ja wcześniej dałam przykład mojego dziecka i przygody z makaronem). Więc Twoje "nie widze nic niebezpiecznego" zabrzmiało jakby faktycznie brakowalo Ci pokory i mogło sugerować, ze przedkładasz wystrój wnetrza nad bezpieczeństwo dzieci. Ale rozumiem też, ze po prostu napisałaś tak, bo ktoś chciał Ci lekko zasugerować brak dobrego smaku w dekorowaniu okien.

Chyba drobne nieporozumienie wynikło i tyle ;)

:)

Widzę, ze na tym forum rzeczywiście można tylko chwalić.

Moim zdaniem do mebli sosnowych lepsze będą zasłonki z naturalnej tkaniny.

ja też nie tylko chwalę na tym forum............ uważam ze każdy ma prawo napisać swoje zdanie......................... Bardziej chodziło mi o ta pokorę, ale to już nieważne

Moim zdaniem makarony nie pasują do takiego wystroju.

może i nie pasują, ale jak powiesiłam to mi sie podobały, może dlatego, że nie miałam jeszcze w domu makaronów.:wiggle: i kupiłam też do sypialni i nawet kuchni :rolleyes:

ta to nie wiem ale polecam obejrzeć poniższą stronę (i wcześniejsze na tej samej)

http://www.next.co.uk/shopping/homeware/childrensbedroom/59/

A wiecie moze kto mógłby sprowadzć mi kilka rzeczy z nexta ? Niestety osoby ogłaszjące sie na allegro, ze względu na gabaryty towaru odmówiło przesłania np skrzyni na zabawki itd