ruda-ja 15.08.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 To i ja wrzucę kilka fotek pokoju moich córeczek: http://images39.fotosik.pl/322/2ced792fc368efc1med.jpg http://images37.fotosik.pl/321/ae627821b45224e7med.jpg i jeszcze coś z Bollywood:) : http://images40.fotosik.pl/322/197fbe25c5ac1e63med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiglem 15.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 ten domek to REWELACJA , od zaraz będę "męczyć " mego mężą o chociaż podobny - bo ten jest super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.08.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Kolory trochę nie moje, ale domkiem pomysł przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 kolory bardzo odważne i w długim okresie czasu mogą być zbyt męczące (przynajmniej u nas tak było i musiałam przemalowywać na takie same tylko rozbielone)domek odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mam pytanie do doświadczonych mam. Na jak długo sprawdza się taki zestaw meblowy? http://www.familyshop.com.pl/Drewex/Pokoiki/hippo.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/2177365/product.jpg Ma wszystko czego na start potrzebuję (łóżeczko, szafa przystosowana do dziecięcych ubranek i komoda dostosowana do przewijaka) ale zastanawiam się czy jak dziecko nabiera "samodzielności" to czy taki zestaw nie jest za bardzo "ograniczający", kiedy maluch już "nie chce" takiego pokoiku? Dodam że przy pokoju będzie obszerna garderoba gdzie wszelki zabawki i "dzieciowe" gadżety będzie można składować bez ograniczeń. Będę wdzięczna za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 tofee łózeczko to jakies 2 lata (no mozna dłuzej ale moj został do duzego przeniesiony jak miał 2 lata) a reszta pewnie dłuzej, szafa i komody zawsze niezastąpione;-))) najwyzej zmienisz dodatki, schowasz przewijak itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Łóżeczko jest raczej sprawą oczywistą ... chodziło mi raczej o to kiedy osobnik wyraża swoje gusta i np hipcio zaczyna być niepożądanym elementem wystroju . Zakładam że po kilku latach tego typu meble są do wymiany gł. przez zużycie ... ale kilku tzn ilu 2,3,4,5 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 tofeemeble do wymiany po dwóch max trzech latach latach. z doświadczenia - wystarczy ci komoda. szafa na tym etapie jest zbędna. kupiłabym w sensownej cenie i zmieniła jak już dziecko wyrośnie z mebli (kruszka sie przeniosła do nowych mebli jako trzylatka ale to już było tak naprawdę na styk) ewentualnie jak koniecznie chcesz mieć komodę już na potem to kup zwykłą białą bez udziwnień żeby łatwo ją było dopasować do nowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Łóżeczko jest raczej sprawą oczywistą ... Nie taka znów oczywistą.Może się okazać, że przez pierwszy rok w ogóle nie jest używane chodziło mi raczej o to kiedy osobnik wyraża swoje gusta i np hipcio zaczyna być niepożądanym elementem wystroju . Zakładam że po kilku latach tego typu meble są do wymiany gł. przez zużycie ... ale kilku tzn ilu 2,3,4,5 ???? Ooo IMO tak bliżej przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Łóżeczko jest raczej sprawą oczywistą ... chodziło mi raczej o to kiedy osobnik wyraża swoje gusta i np hipcio zaczyna być niepożądanym elementem wystroju . Zakładam że po kilku latach tego typu meble są do wymiany gł. przez zużycie ... ale kilku tzn ilu 2,3,4,5 ???? Z doświadczenia dziecięce mebelki ( wiadomo wcześniej łóżeczko) wymieniałam bliżej zerówki, przygotowanie do szkoły kupno biurka i ogólna zmiana pokoju na bardziej młodzieżowy;) Wcześniej dziecięce wzory nie przeszkadzały dzieciakom. Myślę że spokojnie 5 -6 lat taka komoda i szafa ci posłuży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 16.08.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja napiszę tylko jak było u mnie... mebelki wystarczyły na 2,5 roczku, i mimo, że były w kolorze jaśniutkiej wanilii, nie posiadały ozdóbek, to po prostu zrobiły się za małe na ubranka trzylatki. A i córeczka już chciała mieć pokoik gdzie sama mogła by zadecydować o jego wystroju. Do dziś jeszcze korzysta z niemowlęcego łóżeczka, przerobionego na tapczanik, bo kupiliśmy 70x140 (a nie standardowe 60x120). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ale te zwykłe komody są za płytkie do przewijaka a ja bym bardzo chciała coś takiego ... :-/. Z szafą to niby racja ale te mają dwa poziomy szczebelków a ja jestem przyzwyczajona że wszystko mam (oprócz bielizny) na wieszakach i przy bluzach maluszka też bym chciała mieć taką opcję ... sama nie wiem . Jako opcję zastanawiam się nad białą komodą Malm z Ikea i ew jakieś naklejki albo szablon z fajnym elementem, a na blat taki kupny stelaż pod przewijak (koszt ok 250 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Tofee u mnie przewijak stoi w łazience, do dziś z niego korzystamy. pierwotnie stał w sypialni Małego ale szybko zawędrował do łazienki;). Komoda na pewno Ci się przyda, łóżeczko też, nad szafą bym się zastanowiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 16.08.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a myślałaś o czymś takim ? http://www.bellamy.pl/index.php/pl/offer/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) tofee my mieliśmy taki komplet http://www.tylkomarkowe.pl/kupic_img/66/b_x_img-12531045001781214-lozeczka-dzieciece-lozeczko-dzieciece-drewex-laura-transparent-szuflada-pokoik-laura-.jpg nie sugeruj sie tym pomaranczem. bielona sosna. misie od razu wyleciały. blatu nie widać. polecam tak na marginesie przewijaki z Glucka. http://www.calineczka.pl/sklep/images/Drewex/DrewexKomodaLauraTransparent.jpg Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.08.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Tofee u mnie przewijak stoi w łazience I to jest najlepsze miejsce na przewijak. Wszystko pod ręką i woda i kosz na pieluchy i po kąpieli jest gdzie odłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 zgadzam sie z joshi. chyba bo u nas nie było takiej opcji (łazienka metr na metr nie było jak się obrócić, o położeniu gdzieś dziecka nie było w ogóle mowy) - ja mam przećwiczoną bardziej hardcorową wersję - wanienkę wyciągaliśmy na środek kuchni a potem w ręczniczku do jej pokoiku i na przewijak - jakieś półtora metra od wanienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.08.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 U mnie odpada (i teraz i po przeprowadzce). Obecnie totalny brak miejsca w łazience na takie dodatkowe gadżety. Efi rozumiem, że generalnie te mebelki to szajsik? Ale łóżeczko mimo wszystko wydawało mi się dosyć solidne patrząc na inne firmy (dodam w podobnej cenie!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 szajsik? no wiesz co? po trzech latach eksploatacji są jak nowe. (no Kruszka pogryzła troche jedno z oparć w łóżeczku ) nic sie z nimi nie działo. byłam z nich bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.08.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Aaaaa no widzisz źle zinterpretowałam posta . W takim razie na łóżeczko jestem zdecydowana ... dopytuję się o resztę bo w zestawie taniej niż jak się później dokupuje poszczególne części. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts