Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zphugawron ładne obrazki, tylko według mnie dużo by zyskały, gdyby były powieszone niżej oraz gdyby były na jednolitej kolorystycznie ścianie:) Tak trochę "giną" na tle kolorowych ścian.

może i tak, ale ja tego mienić nie moge, bo ten wystrój robiła moja Szwagierka, której wole nie sugerować tej wizji którą Ty mikita proponujesz :wink: Ona zrobiła to tak jak sama widziała, a ja wole tylko pochwalić :wink:

Pokoj mojej córki, zdjęcie robione kilka lat temu, trochę się pozmieniało - jest dywan

http://images34.fotosik.pl/287/2b9483ea5f81b704.jpg

A gdzieś w Polsce może dałoby się kupić tę narzutę i dodatki

ze strony, którą podałaś....?

Może ktoś wie?

W Polsce nie mozna kupic art. wyposazenia wnetrz nexta. Sa osoby posredniczace w zakupach w Anglii, ale kurs funta mają zabójczy.

Pokoj mojej córki, zdjęcie robione kilka lat temu, trochę się pozmieniało - jest dywan

http://images34.fotosik.pl/287/2b9483ea5f81b704.jpg

A gdzieś w Polsce może dałoby się kupić tę narzutę i dodatki

ze strony, którą podałaś....?

Może ktoś wie?

W Polsce nie mozna kupic art. wyposazenia wnetrz nexta. Sa osoby posredniczace w zakupach w Anglii, ale kurs funta mają zabójczy.

Jakiś kontakt do tych osób? :)

Możesz wejść na forum Gazety e-dziecko - zakupy, tam są częste ogłoszenia o zakupach w next (mamy głównie ciuszki kupują), jest spora konkurencja:) A co kursu funta no cóż, w tym kursie jest zawarty też koszt przesyłki i czyjść czas (przecież nikt nie będzie tego robił charytatywnie)

Ja wybrałam pościel, zasłonki i obrazki na stronie http://www.next.co.uk i napisałam przez allegro do osoby od której kupuję ubranka next-a dla synka. Kurs faktycznie wychodzi około 5,5 - 6,00zł, ale w tym już przesyłka z Anglii - a ta zależy od wagi i jest naprawdę wysoka.

Jakość zarówno ubranek jak i artykułów dekoracyjnych super, polecam. My z synkiem kompletujemy pokój piłkarza.

Ja wybrałam pościel, zasłonki i obrazki na stronie http://www.next.co.uk i napisałam przez allegro do osoby od której kupuję ubranka next-a dla synka. Kurs faktycznie wychodzi około 5,5 - 6,00zł, ale w tym już przesyłka z Anglii - a ta zależy od wagi i jest naprawdę wysoka.

Jakość zarówno ubranek jak i artykułów dekoracyjnych super, polecam. My z synkiem kompletujemy pokój piłkarza.

I właśnie o to chodzi, jakość!

Dzięki za pomysł, spróbuję w ten sposób :)

Bo nawet po angielsku sobie nie mogę poradzić,

co jest co na tej stronie :)

Ja niestety tylko niemiecki... a mój mąż angielskojęzyczny,

nie wie, który to patchwork... bo przy każdej pozycji

jest "patch" :), czy to lampka, czy dywan, czy zasłony... :)

A jakie wymiary są tej narzuty?

I jak ona się nazywała po ang. na tej stronie? :)

narzuta (throw) ma 140X200 cm, tego wzoru, który mamy nie juz chyba w sprzedazy

a obrazk,i ostrzegam, sa bardzo ciezkie - wazą ok 2,5 kg wiec transport moze troche kosztowac

narzuta (throw) ma 140X200 cm, tego wzoru, który mamy nie juz chyba w sprzedazy

a obrazk,i ostrzegam, sa bardzo ciezkie - wazą ok 2,5 kg wiec transport moze troche kosztowac

Dzięki wielkie za info :) Jest w sprzedaży podobna do Twojej, też

bardzo ładna :) Taką sobie zamówię... i może też dywanik... i żyrandol... :)

• 2 months później...

Nie mogę jeszcze podzielić się inspiracjami, bo mam je w gazetach i muszę poskanować, ale zachęcam do zerknięcia na stronkę: http://www.klosek.com.pl/sklep/index.php?cPath=31&osCsid=5f8a8520f51d8c4d86245830e83a22c3

moim zdaniem mebelki i dodatki przepiękne. Pewnie jak już będę urządzać pokoik to na coś się skuszę.

Gość justyna_m