Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ole Ola zwariowałabym od takiego natłoku różu i tej ferii barw. Ale ja się nie znam , mam synów i szaro-grafitowe sciany w pokojach.

''Mnie się znów ze śmietnikiem kojarzy.''

to tak jak i mnie, w jedno oczko wrzucamy szkoło, w drugie plastik, w buzię kartonowe pudła. Czy to cos oznacza? Psycholog moze by to jakoś wytłumaczył. Jedno jest pewne mam bzika na punkcie sprzątania i czystosci, moze dlatego.

pola

kocyk to moje ikeowe odkrycie. jest przemiły śliczny niedrogi i ogólnie boski :)

ofelia. (kocyk a nie narzuta)

efilo kocyk faktycznie wygląda bardzo fajnie. Ja już od dłuższego czasu szukam jakiejś narzuty na łóżko córci (wymiary 90x 200cm). Przeważnie te narzuty na 200cm są też szerokie ;) Na stronie Ikei pisze, że długość minimalna to 170cm. Czyli on jest jakiś rozciągliwy? Może da się go naciągnąć na 200cm ;):p

Pavis naciągniesz bez większego problemu..!:yes:

Jedyny minus, że im bardziej naciągniesz, tym cieńszy i bardziej przezroczysty będzie kocyk.:rolleyes:

U mojej córci łóżko Malm 90x200, a Ofelia jest złożona na pół: ;)

http://lh3.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/TA16aDmtaRI/AAAAAAAAaeA/ApDiKZkE-1M/s720/Obraz%20205.jpg

Tutaj zbliżenie:

http://lh6.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/S9DW58V-cQI/AAAAAAAAZYM/x1tIzPYGySI/s720/fotki1.jpg

Pavis naciągniesz bez większego problemu..!:yes:

Jedyny minus, że im bardziej naciągniesz, tym cieńszy i bardziej przezroczysty będzie kocyk.:rolleyes:

U mojej córci łóżko Malm 90x200, a Ofelia jest złożona na pół:

mario dzięki za tak szczegółowy opis :)

Przepięknie to u Ciebie wygląda. Jadę do Ikei :rotfl: Kurcze, wszędzie szukałam, tylko nie tam ;)

Oooo teraz tak! :yes:

A czy to łóżeczko jest całkowicie gładkie czy ma jakieś ryflowania..?!:rolleyes:

ma ryflowania takie jak widać na komodzie (chociaż ja akurat komody nie zamówiłam) - jakby szerokie deski

productvariant-18.jpg

mnie to do tych mebelków przekonały te kwadraciki bo można zdjęcie, można tapetę, można obrazki z barbi;) i co tam jeszcze człowiek wymyśli :)