Alunek 21.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Alunek mam pytanko odnośnie białego regału, gdzie go kupiłaś? z góry dziękuję za odpowiedź Regał kupiłam w IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60157578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 21.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a tak właśnie przypuszczałam, ale wolałam się upewnić jak się regał sprawuje? Tzn. Czy się nie rozpada bądź nie giba się? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 21.10.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Przy okazji mam pytanie - większość z Was ma w pokojach dziecinnych panele/deski a nie wykładzinę. Ja myslałam o wykładzinie, co by się przyjemnie na pupie siedziało . Teraz mam wątpliwości... Bo może o czymś nie pomyślałam...oprócz tego że panele/drewno łatwiej w czystości utrzymywać... A ja mam wykładzinę z miękkim podkładem i nie żałuję, ponieważ moje chłopaki siadają gdzie popadnie i na pewno nie pilnowaliby się dywanu. Poza tym przydała się amortyzacja podczas upadku z łóżka w nocy (chociaż rzadko to się zdaża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a tak właśnie przypuszczałam, ale wolałam się upewnić jak się regał sprawuje? Tzn. Czy się nie rozpada bądź nie giba się? Warto? Jak dotąd sprawuje sie dobrze. Jest stabilny. Mam niestety jedno "ale" dotyczące jakości płyty laminowanej, z której jest wykonany. Trzeba bardzo uważać przy skręcaniu regału, aby nie zbijać zbyt mocno , bo łatwo wyszczerbuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 21.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 jeśli tylko jedno "ale" to się zdecyduję mam zamiar kupić jeszcze kilka innych mebli z IKEA jak już urządze pokój córeczki to wkleję zdjęcia - przeprowadzamy się za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.10.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Angie83 - pozostałe mebelki u Julci też są z IKEA. Życzę bezpoblemowej i szybkiej przeprowadzki!!! Koniecznie pochwal się fotkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 21.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 na pewno się pochwalę zauważyłam, że w Waszej sypialni też jest IKEA seria MALM My narazie mamy łóżko - a potem reszta pokoik mojej córeczki też będzie w "stylu" IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 anulek, słodki pokoik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 21.10.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Pokój mojej 6-letniej córki http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/P1050249.jpg Gdzie kupiłaś takie śliczne literki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.10.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Literki są na allegro na sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.10.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 efilo ma rację panele/parkiet/deski możesz zmyć na mokro, są o wiele bardziej higieniczne. Lepszym rozwiązaniem jest podłoga zmywalna plus dywanik- zawsze możesz wymienić na nowy, porządnie wytrzepać, wyprać itp. Ewentualnie możesz pomyślec jeszcze o wykładzinie pcv- są takie z miękkim podkładem więc pod pupą i ciepło i miękko ale czy to fajnie wygląda to już rzecz gustu Chyba czas poszukać jakiejś deski / paneli. Dywany są okropnie drogie, ale może taniej wyjdzie obszyta wykładzina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A ja mam wykładzinę z miękkim podkładem i nie żałuję, ponieważ moje chłopaki siadają gdzie popadnie i na pewno nie pilnowaliby się dywanu. Poza tym przydała się amortyzacja podczas upadku z łóżka w nocy (chociaż rzadko to się zdaża) No właśnie jak myślałam o wykładzinie to z takim podkładem pod spodem. Zagwostkę mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.10.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No właśnie jak myślałam o wykładzinie to z takim podkładem pod spodem. Zagwostkę mam... ja też myślę o jakimś podkładzie a że w przyszłym tygodniu będę już ją kładła to dam znać, tylko że u mnie będzie w pokoju 10-latka więc on jakby trochę mniej się bawi na podłodze ale się uparł na wykładzinę no i będzie ją miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja chwalę sobie panele i dywan. Już tu wcześniej pisałam, że zdecydowałam się właśnie na obszycie kawałka wykładziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Literki są na allegro na sztuki . Na allegro kupujesz je na sztuki, możesz wybrać sobie kolor, wielkość, styl liter. Link do mojego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6481759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a zna ktoś producenta takich grubszych literek? które możnaby postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 no właśnie...już kombinowałam, coby skleić kilka ze sobą ( takich samych, oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.10.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a jakieś literki przestrzenne na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 22.10.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Na allegro kupujesz je na sztuki, możesz wybrać sobie kolor, wielkość, styl liter. Link do mojego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6481759 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 efilo, posprzątaj w swojej skrzynce prv ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts