Alunek 22.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a zna ktoś producenta takich grubszych literek? które możnaby postawić? Zapytaj sprzedawcy,u którego ja zamawiałam. On robi różne rzeczy, również na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoleta 22.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a zna ktoś producenta takich grubszych literek? które możnaby postawić? takie do grubości 10cm można zrobić ze styroduru (coś jakby gęsty styropian) - lekkie, można malować samemu zwykłą farbą akrylową (byle nie rozpuszczalnikowymi!) i postawić/powiesić. Zamówisz np. w agencjach reklamowych (na allegro pewnie też będą). Jak Mąż mi w końcu "wystruga" dla córci to wkleję fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 25.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam to pokoik mojego 2,5 latka:) Jeszcze nie mieszkamy -póki co zamieszkujemy "na dochodne" nie mogąc doczekać się przeprowadzki... Synuś do tej pory nie miał swojego kąta więc ten pokój jest rajem i dla niego i dla nas patrząc na jego szczęście:)Brakuje w nim jeszcze zabawek i pudełek w regaliku ,oczywiście zdaję sobie sprawę że jest to po raz kolejny ikea mammut ale mebelki urzekły nas swoimi bajecznymi kształtami -a że kolorami nie koniecznie co dało się przemalować:)ale były też nie drogie a za 4 lata jak nasz skarb stanie się na tyle dorosły żeby kupić mu mebelki szkolne będziemy zmieniać.Może kogoś zainspiruję może ktoś coś doradzi - co do zmian na lepsze jestem jak najbardziej otwarta:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 25.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nie wiem dlaczego zdjęcia są jakieś małe ale pierwszy raz dodaję więc wybaczcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 pod postami masz okno "szybka odpowiedź". jest tam ikonka z obrazkiem drzewka. najedź na zdjęcie, zrób "kopiuj adres grafiki", później najedź na drzewko i wklej adres. i już. aaa, twoje fotki muszą być zapisane w jakimś sieciowym albumie ( ja mam na picassa), inne możesz pobierać ze stron inter. pozdrawiam p.s. pokoik słodziutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 25.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 sylwia1210 fajniutki pokoik , cóż to za tapeta i gdzie kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.10.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sylwia pokoik kolorystycznie super , moj tez taki bedzie mial Dokladnie chodzi mi o paski na scianie Malowane sa ? bo chyba nie tapeta Ja naszukalam sie takiej i nigdzie nie znalazlam wiec bede malowac paski i paseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 26.10.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Paseczki malowałam z początku był sam turkus i zieleń lecz kolory były za ostre i stopniowo dodawałam kolejne-szary wszystko uspokoił.Też myślałam o tapecie ale nigdzie nie znalazłam takiej jaka by mi odpowiadała ale teraz cieszę się że pomalowałam sama chociaż przyznam że jest to czasochłonne i nerwochłonne zajęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 26.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sylwia bardzo ładny pokoik- taki typowy dziecięcy Świetne kolory tez takie zrobie I brawo za paseczki - tez myslałam ze to tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.10.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Jeden ładniejszy z mamutami, jaki widziałam Do pełni szcześcia zmieniłabym dywan na spokojniejszy, ale wiem z doświdczenia, ze chłopcy lubią te drogowe dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Myślę, że powinnaś wysłać te zdjęcia panu IKEA, może go zainspirują Mnie tez kolory mamuta nie odpowiadają, twoje super. Sama przemalowywałaś, czy komuś zlecaliście? Domyślam się, ze jakoś natryskowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.10.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 a takie meble znaleźliśmy na Łódź Design. Mój półtoraroczniak był zachwycony łóżeczkami. Były w nich oprócz zwykłych szczebelków, takie, które baaardzo interesowały malucha- jeden który się krecił i miał "fakturę", jeden z nierdzewki więc zimny, jeden z plastiku przezroczystego w bąbelki-ciepły i jeden kolorowy. NIby proste, a nie mogłam Janka oderwać od łóżeczka http://lh3.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/TMcDRiKxCHI/AAAAAAAABKc/jnQplmAUkzU/aktualnosci2.jpg http://lh6.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/TMcDcKEqrII/AAAAAAAABKg/JswGbH5CdQw/z8208246X%2CMeble-dla-dzieci-Mamama-firmy-Vox.jpg http://lh3.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/TMcDdGl_fbI/AAAAAAAABKk/itw1wGjthu0/z8208245X%2CMeble-dla-dzieci-Mamama-firmy-Vox.jpg producent vox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tak, jak nie lubię jakichś specjalnych kolorowych mebli dla dzieci, tak te z voxa nawet mi się podobają, też widziałam na żywo. Ale i tak się nie zdecyduję - wolę białą bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sylwia, super ten pokój Ci wyszedł, wielkie brawa, a paski na ścianie rewelacyjne:) ps. jak ja będę wykańczać pokój syna to on pewnie będzie miał około 4 lat więc trochę większy od twojego ale pozwolisz, że zdjęcia sobie w Inspiracjach zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 26.10.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Co do dywaniku to wiem że powinien być stonowany jaśniutki i taki z założenia będzie lecz póki co funduszy brak a dywany drogie okropnie a pokazując mężowi jakie to okropne wykładziny są dla dzieciaków synuś zerknął o co chodzi i nawet do głowy by mi nie przyszło że tak może mu się to spodobać...a już jak wynalazłam taką z budową autostrad-same koparki,wywrotki,budowa domów -synek był zachwycony ta akurat podobała mi się najmożliwiej-najmniej ale co począć .... zamówiliśmy i przyznam szczerze że jeszcze nigdy nie dostał tak trafionego prezentu -pierwszy raz bawi się tak długo sam ,używając do tego mnóstwa wyobraźni:) Tak więc wykładzina cholernie nie miła w dotyku,szorstka,zimna itp...zaczęła mi się bardzo podobać )) Mebelki malowałam sama farbą do drewna i ku mojemu zdziwieniu farba trzyma się super a śladów po malowaniu nie ma-wygląda jak oryginał A te mebelki firmy vox rzeczywiście bardzo fajne ale chyba trochę za kolorowe...może dla nastolatka bardziej,ale szafa z drzwiczkami jak tablica jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cały czas meczę temat właśnie mebli: jakie mają być, żeby posłużyły kilka lat?Bo o ile przy starszej córce - nastolatce nie powinno być problemu to co z maluchami 4-6 letnimi?? Za 3-4 lata meble typowo dziecięce przestaną mieć rację bytu, a znowu maluchom kupować "za dorosłe" też nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Vox - revelacja!!!! Ja miałam baaardzo ambitne plany względem nowego pokoju mojego Dwóipółlatka. kupiliśmy: to: http://www.ikea.com/PIAimages/0110179_PE260253_S3.JPG i to: http://www.ikea.com/PIAimages/0114151_PE266424_S3.JPG a z poprzedniego lokum mieliśmy : http://www.ikea.com/PIAimages/0096635_PE236606_S3.JPG http://www.ikea.com/PIAimages/0096632_PE236603_S3.JPG Krzesełka i stolik przemalowałam na....szaro! do tego był regalik, który podczas przemalowywania na biały lekko się zdefasonował Miałam ogromną chrapkę na regał z Vox'a, Evolve. A póki co, wstawiłam namiocik ( coby pochować chordy samochodzików ) http://a.imageshack.us/img651/2921/puchateknamiotjohn2a.jpg No i namiocik tak się przyjął,że odpuściłam komodę! Przearanżuję pokoik, jak podrośnie. Btw, dostał naklejki naścienne z serii Cars i nic mi się z nimi dobrze nie komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 26.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 aricia dodaj jakieś zdjęcia z chęcią zobaczyłabym te szare krzesełka i stolik:) ja bardzo chciałam kupić właśnie ten komplet ale wygrał zielony stolik mammuta tym że jest wielki i ma podwyższone kanty tak żeby kredki ani nic nie spadało i rzeczywiście już przetestowany:) ale nie mogę znieść ze nie da się ani stolika ani krzesełek przemalować....a może znajdzie się ktoś kto zna na to sposób oczywiście tak żeby było trwałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 nie przesadzaj, akurat zieleń w mamucie nie jest taka zła:) z przemalowaniem może być kiepsko, bo to plastik. przemalowanie moich mebelków niestety było też konieczne. ta seria niesamowicie się rysuje, po paru dniach od złożenia blat był masakrystycznie wręcz zniszczony, a krzesełka po upadkach na !!!panele!!! były całe poobijane! nawet pisałam do ikei, bo zdziwiło mnie to bardzo,że takie materiały zostały zastosowane w mebelkach dla dzieci.btw, 2 krzesełka i stolik kosztowały m/w 200pln! nie dostałam jednak odpowiedzi koleżanka miała zestaw mamuci i po dwójce dzieci wyszorowała go szczotą i sprzedała na allegro za naprawdę niezła kaskę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1210 26.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kurcze dzięki że to napisałaś !!!cały czas przeżywałam ten stolik i krzesełka:) zielony mamuci kolor jest chyba najładniejszy ale trochę mi go za dużo zastanawiałam się nad innymi krzesełkami do tego stolika ale chyba jak już stolik to i krzesełka muszą być mammut bo jakoś nie widzi mi się drewniane krzesełko do tego plastikowego stolika...Ale i tak chcę zobaczyć szare krzesełka i stolik-plissss:) my mamy cały dom w szarościach -uwielbiam ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts