efilo 03.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 hihi:) A co? Brakuje Wam w tym wątku gorętszej atmosfery?? A spec pewnie zaproponowałby podnośniki gazowe albo mini cargo:) a skąd. nie wiem czy wiesz ale ona jest specem od wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 03.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Troszkę za poważny ten pokój jak dla 7-mio latki . Na początku też sobie tak pomyślałam, ale potem sobie pomyślałam, że dzieci rosną i pewnie za 3 latka nikt nie będzie wymianiał mebli. Jak się bardziej zadomowi to się zrobi mniej poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.11.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Fajny pokój:)A córka faktycznie w takim wieku, ze za 2-3 lata wszelkie mniej dorosłe meble uważałaby za ujmę na honorze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 03.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 przegladam sobie watek z ciekawoscifajne pokoikiszkoda ze moje dzieickai już troche starsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 04.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 my poki co jeszcze w starym mieszkaniu wysmarowalismy dziecku takie cos na scianie (malowalismy w zaawansowanej ciazy mojej): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/NORIYZ5M9ahDYpApfX.jpg[/img]"]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/NORIYZ5M9ahDYpApfX.jpg znalezlismy taka tapete ale wydawala nam sie za droga i postanowilismy sprobowac sami;) Jak bedziemy sie przeprowadzac w koncu do naszego budujacego sie domu, Misiek pewnie juz sam zadecyduje, co bedzie chcial miec na scianie (poki co obstawiam, ze beda to auta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 jak nie przepadam za malowanymi motywami, tak te wyszły super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.11.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 basbur,no bardzo fajnie wyszlo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 04.11.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Basbur ściany super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 04.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Odlotowy motyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 całe szczęście,że to fantazja....czujecie, jak w innym przypadku wyglądałyby karoserie naszych aut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 05.11.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ale przynajmniej byloby kolorowo;) to jedyny ciekawy element tego pokoju, jedyny z jakim moglismy poszalec - pokoj ma z 6 m i musi sie w nim zmiescic nasze łóżko, łóżeczko i wielka szafa;) dzieki dziewczyny za mile slowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 07.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Basbur krówki wyszły Ci super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żyrafa1719506642 09.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witajcie, mam problem i potrzebuję Waszej porady. Mój synek urodzi się w kwietniu, więc zaczynam myśleć nad urządzeniem mu pokoju. Pół roku temu zrobiliśmy generalny remont mieszkania i na razie pokój małego stoi pusty (a właściwie to pełny, bo trzymamy w nim rzeczy, które nigdzie się nie zmieściły . No ale jak to w mieszkaniach, jest problem z przechowywaniem rzeczy, zawsze jest ich za dużo a miejsca za mało . Może kiedyś pomyślimy o domu, ale na pewno jeszcze kilka lat pomieszkamy tutaj. Także mały kilka pierwszych lat będzie buszował w tym pokoju. Musimy do togo pokoju wstawić szafę i to taką, która pomieści nie tylko rzeczy małego, ale także wiele innych. Szafę robiłabym u stolarza. Już jedną mamy w przedpokoju, ale to za mało. I tu pojawia się problem. Podobają mi się tylko drzwi przesuwne z Lacobelu. Nie lubię niczego drewnopodobnego ani drewna. Tylko że boję się wstawiać duże szklane drzwi do pokoju małego człowieka, który za jakiś czas zacznie wszędzie wchodzić i psocić. Boję się o jego bezpieczeństwo. Czy dziecko nie stłucze takiej szyby? Nie wiem co robić. Lubię wystrój minimalistyczny, najbardziej szkło i białe meble i ściany, szarość i kolory jako dodatki. Pięknie je wtedy można wyeksponować. Nie podobają mi się typowo dziecięce, kolorowe mebelki. Są też oczywiście proste, białe, i takie będzie łóżeczko i komoda, ale szafy są malutkie. Proszę, poradźcie mi jak rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 powiem tak lustrzane drzwi w naszej przesuwnej szafie były okupowane przez naszą kruszke. stukała, przytulała się, waliła piłką, chowała się za nimi etc. nigdy nic sie nie zdarzyło takiego co by mogło spowodować jakieś zagrożenie. zresztą te drzwi są foliowane. nawet gdyby trafiło się jakieś nieszczęście i szyba by się stłukła to dziecku nie powinno się nic stać bo szkło nie odpadnie. właściwie to takie przesuwne drzwi są nawet bezpieczniejsze niż standardowe gdzie dziecko może przydzwonić w narożnik otwartych drzwi albo przytrzasnąć sobie palce inna kwestia to te wasze plany obszarnicze - maluchy są bardzo bystre - uważajcie co i gdzie kładziecie do takiej szafy bo dziecko potrafi niezłą piramidę zbudować żeby się dostać do różnych ukrytych cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja mam szafe z ogromnymi lustrami przesuwnymi w holu, obiekt ciaglego zainteresowania mlodego, przesuwa, wlazi do niej i nie wiem co jeszcze moglby zrobic gdybysmy go nie kontrolowali, w nowym domu mowie takiej szafie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 żyrafa, front można zrobić z płyty, na którą naklejone jest szkło. ryzyko wybicia szyby jest wtedy na prawdę nie wielkie;) ja mam w domu takie fronty w szafie i póki co ( pukpuk) nic im nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2010 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2010 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 bardzo ładnie sie prezentuje ta ściana z półką. syn jej nie zalicza? bo ja też się właśnie zastanawialam nad czymś na ścianie ale albo kruszka nie dosięga albo jest obawa że przydzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.11.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a co to za fajne zasłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts