Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zphugawronwp.pl

Recommended Posts

efilo, czy ja dobrze kojarzę, że twoja córcia ma sypialnię i odzielnie pokój do zabawy?

A tapeta jest w którym pokoju?

dobrze kojarzysz kochana

tapeta jest oczywiście w bawialni i ciiii... wiem co byś napisała ;)

muszę kiedyś poszaleć tam z aparatem ale tam krucho z przestrzenią. no i zeżarłybyście mnie że się za dużo dzieje.

ale ja jestem zadowolona - nie ma dziecka które chciałoby stamtąd wyleźć ;)

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odpowiadając na wasze słowa krytyki, muszę powiedzieć, ze ja jestem przeciwnikiem tworzenia wspaniałych wyjętych z katalogów pokoików dla dzieci.

Niektóre z nich są tak doskonałe, że brakuje w nich miejsca dla dziecka.

Zgadza się, niektóre pokoje katalogowe są zbyt "doskonałe" i sztuczne poprostu, bo tak jak pisałam, według mnie najważniejszy jest umiar :)

Gratuluję talentu bratu :) Kawał roboty wykonał :)

ba sia3

zdolny tata brawo

a córka musiała mieć niezła frajdę przy tworzeniu malowideł

i o to chodzi, żeby dziecku sie podobało :)

a jak sie znudzi zawsze można zamalować , przemalować itp.

dzieci tez wyrastają ze swoich ulubieńców przecież i wciąż dochodzą nowi bohaterowi ich świata

Efilo,a czy to taką fototapetę masz?

http://www.decorations.pl/image_func.php?img=gfx/e6c5e074b98ed1f9eb9460a9614e36b9.jpg&maxwidth=356

Wklejałaś zdjęcia pokoiku, a fototapety w nim nie było. Zastanawiałam się, czy może się jej pozbyłaś? Nie wiedziałam, że pokoiki są dwa.:)

Edytowane przez pola08

U nas też będzie bawialnia, bo trampolina się w jednym pokoju z resztą nie mieści:rolleyes:

hi hi hi ....Efilo czyli wklejałaś jednak, bo pomiętałam tapetę! Pamiętam tez inną, ciemną na półokrągłej ścianie ....ależ ja mam fotograficzną pamięć...

Super ta bawialnia....wcale nie dzieje się tam dużo! Wyobrażałam sobie ściany pozastawiane plastikowymi kuchenkami, odkurzaczami, pierdołami a tu taka klasa....

Edytowane przez pola08

juz była kiedyś dyskusja w wątku na ten temat więc za bardzo nie chce przymarudzać. krótko powiem że u nas decyzja o dodatkowym pokoju na parterze dla kruszki powstała po odwiedzeniu znajomych z małymi dziećmi gdzie goście siedzieli z misiami nad głową trzymając nogi w domku dla lalek - po prostu salon przerobił się na wielkie składowisko zabawek - szczerze mówiąc nawet przejść sie nie dało.

koleżanka jak byłam w ciąży opowiedziała mi o domu znajomych gdzie był taki dodatkowy pokój 'na zabawki' i zapałaliśmy do tego pomysłu wielką miłością.

każdego dnia dziękuję asi za to że nas popchnęła w tym kierunku! w salonie raz na jakiś czas pojawi się jakiś miś i to wszystko :D:D:D nie mówiąc o tym że kredki nie mają wstępu na salony ;)

a miało być krótko :bash: