efilo 18.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 efilo, czy ja dobrze kojarzę, że twoja córcia ma sypialnię i odzielnie pokój do zabawy? A tapeta jest w którym pokoju? dobrze kojarzysz kochana tapeta jest oczywiście w bawialni i ciiii... wiem co byś napisała muszę kiedyś poszaleć tam z aparatem ale tam krucho z przestrzenią. no i zeżarłybyście mnie że się za dużo dzieje. ale ja jestem zadowolona - nie ma dziecka które chciałoby stamtąd wyleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.11.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 efilo aparat w dlon i do dziela pstrykaj pstrykaj pstrykaj Prosze musze zobaczyc tapete wrozkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.11.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Bawialnia ok. Tam może się dziać, tam nawet może być umiarkowany bałagan Ale jeśli dziecko ma jeden pokój, to trzeba być ostrożnym. Wiem coś o tym, bo strzeliłam sobie w stopę limonkowym pokojem młodszego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.11.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Aneet zgadzam sie z Efilo! Ja bym dała do tej zebry jeden wyrazisty kolor np. fuksji, ale nie na wszystkich ścianach! Reszta ścian i mebelki białe. Coś takiego...to pokoik Glowaca.http://www.empikfoto.pl/albumy35/394846/1112229/previews/36870517_dom1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.11.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Odpowiadając na wasze słowa krytyki, muszę powiedzieć, ze ja jestem przeciwnikiem tworzenia wspaniałych wyjętych z katalogów pokoików dla dzieci. Niektóre z nich są tak doskonałe, że brakuje w nich miejsca dla dziecka. Zgadza się, niektóre pokoje katalogowe są zbyt "doskonałe" i sztuczne poprostu, bo tak jak pisałam, według mnie najważniejszy jest umiar Gratuluję talentu bratu Kawał roboty wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ba sia3 zdolny tata brawo a córka musiała mieć niezła frajdę przy tworzeniu malowideł i o to chodzi, żeby dziecku sie podobało a jak sie znudzi zawsze można zamalować , przemalować itp. dzieci tez wyrastają ze swoich ulubieńców przecież i wciąż dochodzą nowi bohaterowi ich świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.11.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mam w pamięci tapetę w pokoiku u Efilo i to zupelnie i inny rodzaj sztuki..nie oszukujmy się No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 babki ja chyba nigdy nie wklejałam tego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 18.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Efilo, chyba gdzieś wklejałaś, bo o ile dobrze pamiętam, napisałam Ci, że nie powiesiłabym takich firan (bo nie chciałabym ich potem zdejmować, prać i wieszać z powrotem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 babki ja chyba nigdy nie wklejałam tego pokoju ale wiedza jak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Efilo,a czy to taką fototapetę masz? http://www.decorations.pl/image_func.php?img=gfx/e6c5e074b98ed1f9eb9460a9614e36b9.jpg&maxwidth=356 Wklejałaś zdjęcia pokoiku, a fototapety w nim nie było. Zastanawiałam się, czy może się jej pozbyłaś? Nie wiedziałam, że pokoiki są dwa. Edytowane 18 Listopada 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.11.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Efi,noi co Ty, przecież żeśmy oglądały pokój Kruszki!! Śliczna ta tapeta, bajkowa, magiczna, czarodziejska, bardzo delikatna.... A ja też nie znoszę malunków w stylu: Smerfy czy inne wynalazki typu Tygrys, Pszczółka Maja, wolałabym gołą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Efilo, chyba gdzieś wklejałaś, bo o ile dobrze pamiętam, napisałam Ci, że nie powiesiłabym takich firan (bo nie chciałabym ich potem zdejmować, prać i wieszać z powrotem) Wydaje mi się że to była sypialnia, a nie bawialnia córki efilo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.11.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No tak. W pokoju Kruszki nie ma takiej tapety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 18.11.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 aż musiałam sprawdzić faktycznie, to o czym ja piszę to sypialnia, też jest wróżka na ścianie;) nie wiedziałam, że jest sypialnia i bawialnia, stąd pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 babki ja chyba nigdy nie wklejałam tego pokoju Wklejałaś, ale być może przeoczyłyśmy, że to "sypialnia" a nie "bawialnia"... Myślę, że większość z nas ma jedno pomieszczenie dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ale fajnie, osobno sypialnia i bawialnia!!!U nas będzie tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 hm ja o czymś w ten deseń (brzydkie zdjęcie bo z kom ale kształt widać ) http://img690.imageshack.us/img690/8572/bawialnia.jpg oooo... ja tu szukam zdjęcia a tu cała dyskusja w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) U nas też będzie bawialnia, bo trampolina się w jednym pokoju z resztą nie mieści:rolleyes:hi hi hi ....Efilo czyli wklejałaś jednak, bo pomiętałam tapetę! Pamiętam tez inną, ciemną na półokrągłej ścianie ....ależ ja mam fotograficzną pamięć...Super ta bawialnia....wcale nie dzieje się tam dużo! Wyobrażałam sobie ściany pozastawiane plastikowymi kuchenkami, odkurzaczami, pierdołami a tu taka klasa.... Edytowane 18 Listopada 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 juz była kiedyś dyskusja w wątku na ten temat więc za bardzo nie chce przymarudzać. krótko powiem że u nas decyzja o dodatkowym pokoju na parterze dla kruszki powstała po odwiedzeniu znajomych z małymi dziećmi gdzie goście siedzieli z misiami nad głową trzymając nogi w domku dla lalek - po prostu salon przerobił się na wielkie składowisko zabawek - szczerze mówiąc nawet przejść sie nie dało. koleżanka jak byłam w ciąży opowiedziała mi o domu znajomych gdzie był taki dodatkowy pokój 'na zabawki' i zapałaliśmy do tego pomysłu wielką miłością. każdego dnia dziękuję asi za to że nas popchnęła w tym kierunku! w salonie raz na jakiś czas pojawi się jakiś miś i to wszystko :D:D nie mówiąc o tym że kredki nie mają wstępu na salony a miało być krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts