tidia78 26.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czesc panowie na jakiej wysokosci powiesi meble kuchenne?? prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunarb 30.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja mam na 217cm. Dlatego że mam lodówkę pod zabudowę i szafka ma taką wysokość a reszta musi iść w rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meissel 30.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 czasem przylepialem plytki w kuchniach i zdazylo sie ze blat byl obnizony na zyczenie gospodyni do 80 wtedy gorne polki byly rowniez nizej,powierzchnia robocza ma przewaznie ~55 cm krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 wydaje mi sie ze to w wiekszosci zalezy od tego czy masz wzrostu 150 czy 190 cm no bo ten pierwszy bedzie mial nizej poniewaz do ostatniej pulki przydalo by sie siegac bez taboretu .oczywiscie powiecie ze wtedy sie niezmiesci mikrofala podspodem i takie tam uzadzonka wiec najlepiej jest isc do salonu kuchennego z miara i sprawdzic na jakich wysokosciach oni maja pozawieszane mebelki na wystawie i ,sprawdzic czy jest to dlanas wygodne , to tylko moja propozycja bo ja powiesilem u siebie w kuchni zawysoko i teraz zaluje .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts