tomison 26.11.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 witamzrobiłem sobie sufit podwieszany w pokoju z płyt KG i czytajac teraz na temat budowu stelazu uwazam ze mój jest do bani.a mianowice dałem profile przyscienne i w poprzek płyty w polowie czyli od sciany 1,25m i na czole płyty która łaczy sie z kolejna wielkosci 1,2*0,8. wyczytałem ze profil w poprzek ma miec max co 60 cm i moje pytanie jest takie czy mam zdemontowac płyty i poprawic czy zostawic tak jak jest. czy to sie kiedys rozleci.doradzcie cospozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomison 27.11.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 WitamDzieki zyczliwosci i expresowej poradzie temat uwazam za zakonczony.Oby wiecej taki forumowiczów to zycie stałoby sie piekniejsze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 04.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ale o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 16.12.2007 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To zależy co już zrobiłeś dalej jak już wykończyłeś pokój to poczekaj ażs ię rozpadnie pewnie nie tak szybko i wtedy będzie okazja do kolejnej aranżacji wnętrza i remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts