Amtla 27.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Serdecznie zapraszam Liczę na Wasze uwagi, rady, podpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 To ja się zapisuję do grona czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.11.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Rom Miło będzie mi Ciebie gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Rom Miło będzie mi Ciebie gościć Czy projet wklejony w dzienniczku to pierwotna wersja czy też po adaptacji?? Jakie zmiany wprowadziliście w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.11.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wklejony projekt to wersja pirewotna. Zmiany wprowadzone wynikają głównie z ustawienia budynku względem stron świata. Duże okno tarasowe będzie na ścianie przy kuchni. Generalnie wszystkie okna powiększamy. Ponieważ ogrzewać będziemy gazem, piec przenosimy do pomieszczenia gospodarczego a w miejscu kotłowni będzie garderba. To chyba najważniejsze, oprócz kilku zmian "kosmetycznych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Amtla gratuluję otrzymania pozwolenia domek bardzo przyjemny i ładny.Piszesz,że mało popularny ten twój domek,a wiesz że mojego to chyba nikt jeszcze nie wybudował.Zero informacji na jego temat życzę powodzenia i.... nie dziękuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.11.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witaj Stelka, z pewnością raźniej buduje się w grupie, wspierając doświadczeniem i wiedzą. Ale Ty jesteś za to PIONIEREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bardzo się cieszę Amtlo, że zaczynasz przygodę z budowaniem - a co masz mieć lepiej jak my . Projekt bardzo ładny . A na parterze ile będzie metrów, bo wygląda na dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Soniko, cieszę się, że tu zawitałaś Masz rację, czemu mam mieć lepiej. Powoli zaczynam to czuć Na parterze jest 135mkw. w tym 28m garażu. Poddasze ma 48,5 mkw. I jak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jak dodać to mniej więcej tyle co ja, ale zdecydowanie więcej na parterze co jest niewątpliwie korzystne, bo będziesz mieć zdecydowanie mniej latania po schodach . U mnie to jak w kamienicy - od piwnicy, aż po strych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.11.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Soniko, Masz przynajmniej spory wybór "poziomów" A z tym metrażem, to zawsze za dużo do sprzątania, a za mało żeby wszystko pomieścić Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No no z wizualizacji wygląda super To ja jako pierwszy sie wpraszam na tą kawę na tarasie A kraty rzeczywiście są -ale jakie ładne!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.12.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Rom, ale mi zabiłeś ćwieka - ładne kraty A na kawkę oczywiście jesteś zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Amtla życzę Ci szybkiego powrotu do zrdowia. Okropna jest ta pogoda. Wszyscy dookoła chorują. Ja już drugi tydzień zmagam się z przeziębieniem i jakoś nie chce przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom, masz rację, że winna też pogoda. Wszystko wisi w powietrzu, w szkole, w przedszkolu, w pracy.... i się mutuje Już nie zliczę tych kolejnych przeziębień i wirusów, a wszystko się ciągnie i ciągnie. Dziękuję za życzenia i też życzę zdrówka, bo to jednak najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Przyszłam zobaczyć co nowego u Ciebie Amtlo, a Ty chora . Trzymaj się i nie daj się choróbsku i szybko nam zdrowiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witaj Soniko, ach paskudny wirus mnie dopadł, jestem tak osłabiona, że na nic nie mam siły. Dzięki, że zajrzałaś - zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 To bidulka jesteś . Kuruj się Amtlo i spod kołdry nie wychodź, a my będziemy Cię tutaj doglądać, żebyś szybko wyzdrowiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts