Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A po drugie, nie podołałabym obecności dwóch ekip jednocześnie.

a jaka to ekipa u Ciebie teraz szaleje?

Co do prac w ogrodzie, jesień jest najlepsza na zakładanie ogródka. I nie chodzi mi tylko o równanie terenu czy trawkę. Zauważyłam, że rośliny(drzewa i krzewy) sadzone jesienią lepiej aklimatyzują się i potem rosną.

Zdrówka życzę dla Ospiarzy :D

[

a jaka to ekipa u Ciebie teraz szaleje?

To wszystko są pobożne życzenia. Od poniedziałku miała szaleć ekipa od CO, ale właśnie powiadomili, że termin się poślizgnął...ja już chyba tracę zapał, chęci i wogóle :-?

Jeden w ciepłych krajach, miał wrócić wczoraj. Oczywiście milczy a robota nieskończona...

Drudzy mieli już ale będą potem - pewnie razem z mrozami.

Powoli tracę wiarę w ludzi :wink: a przynajmniej w budowlańców - w szerokim tego słowa znaczeniu...

-----------------

16.666

Witaj!!

nie trać nadzieji, nie trac chęci !! :lol:

nie wszystko układa sie tak jakbyśmy chcieli....i nie dotyczy to tylko tematu budowlanego ale życia wogole :wink: :wink:

ale wszystko jakoś sie zawsze układa i nawet wychodzi na dobre nieraz :lol: :lol:

nie ten majster to inny.....ale ktoś napewno wkońcu zrobi Ci instalacje i będziesz zadowolona !! :p :p

głowa do góry Amtelko !! :lol:

Witaj - piszesz że brakuje Ci czasu, mi tez bardzo :p . W pracy przez ostanie dni nawał , w domu też ciagle jakaś robota.Troche chcielismy zrobić koło domu. Nawozimy ziemie i wyrównujemy ogród, jeszcze nam dużo ziemi trzeba , ale pogoda pokrzyzowała nam robote. trzeba czekać aż sie poprawi.

Tak chciałam miec to juz za sobą i chociaz troche drzew posadzić jeszcze teraz. Nie wiem czy sie to uda. Ty chyba też coś w ogrodzie działasz ?

pozdrówka

Amtluś, jak zdrówko?

Jak sie macie?

budową sie nie przejmuj, co sie odwlecze..

bedzie bardziej cieszyć :wink: 8)

Zdrówko? Dzisiaj nie ma już nowej wysypki, więc już tylko zasuszmy stare...mam nadzieję :D

Co się odwlecze...no tak, coś w tym jest...

-----------------------

16.719

Nie wiem jak u Ciebie,ale u nas wszystko już wisiało na swoim miejscu i dopiero poźniej ludzie Stefanka robili obudowę pieca,zabudowę rurek itd. A na koncu były płytki.

http://foto3.m.onet.pl/_m/d8fbd1381b45965ac08ba1cad4f72cb7,21,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/79ab9589fd87718bc7cad0a927e277c1,6,19,0.jpg

Czyli muszę rozegrać to po swojemu, tym bardziej, że komin mam w kotłowni do zabudowy k-g., to może to jakoś połączę z tym wiszącym piecem jak u Bogusi...zaczynam myśleć.

Najpierw rurki i inne duperele (to chyba dzisiaj moje ulubione słowo), potem niech ustalą miejsce mocowania pieca, potem k-g i płytki? Może tak się da...