Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięknie i tam i tam. Moja Teściowa była w Kurniku w tym samym czasie co Wy, ale zapomniała zrobić fotki, bo mówi, że tam już była. :-)

Była teraz u nas dosyć długo i opowiadała. Mam szczęścia do Teściowej, to bardzo, bardzo, bardzo dobry człowiek. Żałuję, że z nami nie mieszka na stałe.

Amtlo, a ten Rogalin, to gdzie, też te okolice? Co za piękny zamek! A w środku można zwiedzać?

• 4 weeks później...

Żelko,Rogalin to parę kilometrów od Kórnika. Też można wnetrza zwiedzać - tylko należy pamiętać, że to muzeum i swoje godziny otwarca i zamknięcia posiada...

Ponieważ dzisiaj leje od rana, to na wspomnienie słonka kilka fotek z mojego zmieniającego się wciąż ogródka.

Widok w jedną stronę:

Na pierwszym planie zielnik: rozmaryn, melisa, bazylia i pietrucha:

Załapał się nawet słonecznik - samosiejka, czy raczej zasługa stada wróbli dokarmianych przez sąsiada także ziarnkami słonecznika:

Widok w drugą stronę:

Edytowane przez Amtla

Gosiu,

a nie pochwalisz, że zastosowałam się do Twoich rad ? Kora faktyczniedodaje uroku i zapobiega szybkiemu wysychaniu, do tego stopnia, że często zapominam o podlewaniu. Latra to już wiele razy główki pochyliła od suszy :yes:

Miałam właśnie pochwalić Ciebie, żeś ZUCH BABA :D:D:D:D

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Cześć dziewczyny :rolleyes:

Niestety nie dostaję powiadomień :sick::sick::sick::sick:

Odpowiadam zatem dopiero teraz.

Żelciu - na zlocie nie będę.

rogbog - dziękuję, ale jaki tam talent ze mnie :p

A teraz kilka obrazków jesiennego ogródka...

Niestety, z przykrością zobaczyłam, że mój album po prostu zniknął :mad:

Co mogę jeszcze zrobić ?

[h=1][/h]

Niestety picasa zamknęła albumy ale masz je przeniesione do google - powinno Ci się wyświetlić: picasaweb.google.com a tam Archiwum albumów użytkownika ....

pod spodem wyświetla się komunikat: Tylko Ty możesz zobaczyć te zdjęcia. Aby umożliwić wyświetlanie ich innym osobom, połącz swoje konto Google.

a potem komunikat - dowiedz się więcej:

Podziel się swoimi zdjęciami

Aby umożliwić innym osobom wyświetlanie Twoich publicznych zdjęć i znajdowanie ich w wyszukiwarkach, połącz swoje konto Google z archiwum albumów.

Masz prywatne albumy? Tylko osoby, którym je udostępnisz, mogą je zobaczyć. Dowiedz się więcej

Zdjęcie profilowe

..... tu twój adres

Zgadzam się połączyć moje archiwum albumów ze wskazanym kontem Google.

I teraz decyzja należy do Ciebie czy chcesz to zrobić czy nie.

To niestety kolejny serwer bardzo popularny darmowy po Imageshack, który w pewnym momencie likwiduje swoje usługi :(

• 1 month później...

Cześć Gosiu,

za Twoją radą skorzystałam ze wskazanego albumu. To było na próbę i nie wyświetlało mi się...dlatego ani beeeeeeee, ani ceeeeeeeeeee w tym poście nie ma. Postaram się uzupełnić owe braki.

A jak widać pokochaliśmy jeżówki. Załapał się jeszcze cosmos na fotkę. Nie wiem tylko czy jest to bylina?

W sierpniu przesadziłam piwonie, które nie kwitły z 20 lat. Mają wartość sentymentalną, więc bardzo mi na nich zależy.

Edytowane przez Amtla