Amtla 01.12.2016 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Chyba idą świeta bo i kala się pojawiła. Witaj Co słychać u Ciebie ? Pochwal się zdjęciami... Teraz jeszcze kilka moich roślinek. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Uf, jakiś olbrzym się zrobił z tej foty powyżej Pamiętacie moje lawendy sprzed dwóch lat ? Sporo wyrosły... http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_7665_zps2bbagsfy.jpg Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Tegoroczny nabytek, czyli kolorowe trawki. Teraz widzę, że lepiej było posadzić kolorami wzdłuż płotu a nie po przekątnej... Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ta roślinka bardzo mi się spodobała. Nie wiem co to i jak zimuje - o ile zimuje. Jeszcze jest zielona. http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_7671_zpsvlvt9aap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Ta roślinka bardzo mi się spodobała. Nie wiem co to i jak zimuje - o ile zimuje. Jeszcze jest zielona. http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_7671_zpsvlvt9aap.jpg to Trytoma groniasta, u nas nie zimuje, ale warta zachodu, wspaniały akcent w ogrodzie tu masz cały wątek o tej roślinie pięknie lawendy się rozrosły, trawki możesz wiosną gdy już dobrze ruszą, poprzesadzać jak będziesz wolała, kosmos padnie ale powinien się pięknie wysiać, piwonie to wieloletnie rośliny i jeśli je dobrze posadziłaś to zakwitną Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Amtlo, miło widzieć, że Ty już ogródek piękny masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Gosiu, Żelko Dziękuje bardzo Gosiek za informacje roślinkowe. Trytoma już siedzi w doniczce. Trochę z tym roboty, więc nie wiem jak to będzie w przyszłości, bo zasadniczo nie mam gdzie przechowywać ani dalii, ani gladiolii i teraz jeszcze doszła kolejna zielona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.12.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ale śliczności:) A porządeczek pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2016 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Cześć rogbog Jaki tam porządeczek...to zasługa kory, którą za namową Gosi rozłożyłam pomiędzy roślinkami. Faktycznie nie trzeba tak zasuwać z porządkiem wówczas. A kamlotki to już moja inwencja. Muszę pokazać jeszcze jak sie trawki rozrosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.12.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Żelko, ślicznie dziękuję za świąteczne życzenia. Z okazji nadchodzącego Nowego 2017 Roku życzę Tobie i całej Rodzinie wiele wytrwałości, realizacji celów, samych sukcesów, ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.12.2016 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wrzucę jeszcze trochę świątecznego nastroju http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_9000_zpsi5jvaomx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.12.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 http://i36.photobucket.com/albums/e12/amtla/IMG_9006_zps3kmfqiw1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.01.2017 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Cześć Dziewczyny w Nowym Roku - wszystkiego najlepszego :D:D Patrzę na fotki i stwierdzam jednoznacznie, że tematu firanek w salonie nie można już odkładać...Ja ich codziennie po prostu nie widzę, tak samo jak pozostałych żarówek. Chociaż w tym temacie muszę się pochwalić - przybyła lampa w sypialni Poradźcie co teraz w problemie oknowym jest na topie i trendy:cool: Na co ja mam powiesić to co będzie.? Aha, najprawdopodobniej będę musiała mocować do sufitu Ale przecież karnisze też mogę tak zamocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Amtlo, tylko przytulaski zostawiam. Co modne teraz, pojęcia nie mam. Właśnie nie dawno wymieniałam firany, bo stare się podarły. Poszłam do sklepu i wybrałam to co mi się podobało z tego co mieli w ofercie i na co nas było stać. I jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts