josephine 21.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A ja niechcący w stercie śmieci natknęłam się na plastikową butelkę po piwie - nawet nie wiedziałam, że takie są. Baczniejsze spojrzenie ujawniło tych butelek dziesiątki - myślę, że to pamiątka po panu od ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 u nas była żołądkowa gorzka itp. za piwo się nie brali. za to petów i pudełek po papierosach krocie. innych rzeczy nie chce opisywać bo mi niedobrze się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A to sy.... Ja na początku budowania nakazałam-tu jest kubeł na śmieci!! I nawet skutkowało..głównie u murarzy i dekarzy.Chociaz jakies tam puszeczki też znalazłam. Z następnymi ekipami to juz róznie bywało .Ale tak ogólnie to nie mogłam narzekać.Zresztą mąz był na budowie codziennie i też tego pilnował. A swoją drogą...jeżeli oni tak bałaganią na budowie to wyobrażam sobie jak jest w ich domach.Biedne te ich kobiety Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 a, to miałaś znaleziska najlepsze to te skarpetki... a sweterek czyj?? Chyba nie damski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 u nas ciuchów bez liku, zwłaszcza starych rozdartych przepoconych podkoszulek. no i buty.... tego to wyrzuciłam z 5 par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To na fajny temat weszliśmy - samo życie Ale muszę napisać szczerze: moja ekipa murarzy była super pod względem czystośći okołobudowlanej. Nie dosyć, że CODZIENNIE po sobie sprzątali to jeszcze utylizowali wszelkie śmieci typu flolie, worki, kartony itp. Może dlatego "wszelkie" późniejsze brudasy tak mnie denerwują. Ale z Waszych wypowiedzi wynika, że te szczególne wyjątki tylko potwierdzają regułę Zastanawiam się nad tymi panami - jacy są w domu i czy budowa to może ich odreagowanie na poczynania żony w domu Najważniejsze, że dzisiaj aż miło było wejść do domu...i przyszły taras już tak nie straszył śmietnikową wizją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 w domu pewnie nic nie mogą to muszą gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 w domu pewnie nic nie mogą Ja myślę, że mogą naczynia umyć, podłogę odkurzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no.. to miałam na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 w domu pewnie nic nie mogą Ja myślę, że mogą naczynia umyć, podłogę odkurzyć.... Mogą...tylko czy chcą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 w domu pewnie nic nie mogą Ja myślę, że mogą naczynia umyć, podłogę odkurzyć.... Mogą...tylko czy chcą!!! A kto im zabroni!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A kto im zabroni!? Dziewczyny, zaczęłyśmy rozmawiać o robotnikach a skończyłyśmy....o mężach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A kto im zabroni!? Dziewczyny, zaczęłyśmy rozmawiać o robotnikach a skończyłyśmy....o mężach No właśnie, mój często powtarza, że wsztystko możew domu zrobić ... śmiecie wynieść, podłogę zmyć... gdyby tak jeszcze mu się chciało... eeech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 gdyby tak jeszcze mu się chciało... eeech I większość z nich tak ma...chociaż znam chlubne wyjątki...mój SĄSIAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Pięknie,pięknie,kolorowo . A kalina...muszę ją mieć w swoim ogrodzie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Bo, ja już widzę, jak w przyszłym roku wpadniesz między te kolorowe , wypatrzone rododendrony, wybierzesz i potem u siebie zaprezentujesz A kalina faktycznia taka wdzięczna jest pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Amtla to ja tez bym chciała kalinę , jest przepiekna . Wyglada jak namalowana - cudowna . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.05.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wyglada jak namalowana - cudowna W tym roku i owszem W zeszłym, tak ją mszyce oblazły, że była prawie czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Amtluś, chylę czoła przed Twoja kaliną... cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts