Amtla 28.05.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Bogusiu, objadłam się jak fretka...pychotka mmmmmmmmmmmmmm.... Poprzytulałam.... Dzięki za wsparcie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 z tego co pamiętam... Obyś miała dobrą pamięć Może moja mnie zawodzi oby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 kurnik to nie tragedia. jak tylko to nie będzie stado ze 100 kur. ja bym się chętniej zamieniła. mój sąsiad właśnie kupił sobie amstafa. dodam - nie zamierza mieć ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja bym się chętniej zamieniła. mój sąsiad właśnie kupił sobie amstafa. dodam - nie zamierza mieć ogrodzenia Boże, co tym ludziom odbija Już mi ktoś wczoraj powiedział, że to chyba z zazdrości....a ja myślę że z czystej głupoty.... Żeby Cię pocieszyć, mieszkał w moim bloku pewien amstaf - był potulny jak baranek, na przekór wszystkim opiniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 efilko okrutna jestes. Jak on ma takiego pieska ograniczac ogrodzeniem? Piesek potrzebuje wolnosci. We wiezienu chcesz takie zwierzatko trzymac? A tak bedzie wolny i bedzie chodzil sobie wszedzie dookola. Nogi wytrenuje, miejsni nabierze. Toalete pod sasiada ogrodzeniem zalatwi. Ludzie to maja pomysly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 efilo, ale należy pamiętać, że wyjatek potwierdza regułę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 toalete przezyje. byleby mi Kruszki nie zagryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 j Żeby Cię pocieszyć, mieszkał w moim bloku pewien amstaf - był potulny jak baranek, na przekór wszystkim opiniom One są potulne, a jakże ...ale do czasu Jak im coś "odbije" to i swojego pogryzie Ja tam nie chciałabym ani kur, ani amstafa ani...wrednego sąsiada Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 j Żeby Cię pocieszyć, mieszkał w moim bloku pewien amstaf - był potulny jak baranek, na przekór wszystkim opiniom One są potulne, a jakże ...ale do czasu Jak im coś "odbije" to i swojego pogryzie Ja tam nie chciałabym ani kur, ani amstafa ani...wrednego sąsiada Pozdr no wlasnie, bywa i tak... dlatego madry wlasciciel pilnuje swojego psa.. nie wyobrazam sobie takiego psa w domu bez ogrodzenia... miejmy nadzieje, ze zmadrzeje..., jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 jak nie to ja specjalnych oporów w rozprawieniu się z pieskiem mieć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale u ciebie wszystko pięknie kwitnie. Jak długo będę musiała czekać, żeby u mnie była taka bujna zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.05.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jasabar, to niestety jeszcze nie u mnie tylko na rodzinnych "terenach" ale moimi własnymi rękami posadzone... Na takie efekty to najmniej dekada potrzebna A u Ciebie będzie niedługo fajniutko, już masz tyle nasadzeń....Zobaczysz jak szybko przejdzie.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Pięknie już u Ciebie, tak kolorowo i wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.05.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wpadłam na chwilę i co widzę? Noooo proszę Pani śliczniutkie te parapetki . A jakie bedą wewnętrzne? A teraz biegnę oddać się szaleństwu kwiatkowemu Kupiłam coś do skrzynek i trzeba je posadzić. Jeszcze trochę to zabraknie mi miejsca na tarasie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A jakie bedą wewnętrzne? Jakie będa - nawet o tym nie myślę .... A teraz biegnę oddać się szaleństwu kwiatkowemu Kupiłam coś do skrzynek i trzeba je posadzić. ciekawa jestem tego szaleństwa:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zapraszam do mnie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Byłam, widziałam, podziwiałam... Ponieważ jutro jadę służbowo na trzy dni do Łodzi, to moje chłopaki już trzeci dzień świętują Dzień Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 01.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 NO piekne są te prapety. Mnie właśnie czeka taki zakup.Na delegacji chyba troche odpoczniesz od mysleniu budowy . ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Parapety super. No toś mnie przegoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Amtluś, udanego wyjazdu ale piękne te parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts