Amtla 05.06.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 rogbog, maryna, efilo, Dario DZIĘKUJĘ za pochwały parapetów a przez ten mój wyjazd, to jeszcze ich wszystkich nie widziałam założonych Dzisiaj strasznie u nas zimno i co chwila pada bądź leje, brrrrrrrrrr Musiałam się mieszkankiem zająć po powrocie bo kubek z niedopitą przed wyjazdem kawą stał trzy dni i czekał...na mnie o reszcie nie wspomnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Amtla, tymi kurami się nie przejmuj aż tak bardzo. Takie bezstresowe kury, co to chodzą, skubią coś, gdaczą, z kogucikiem się zadają, śmierdzieć nie będą, bo to szczęśliwe kury są Gorzej z kurnikiem, ale w końcu do niego wchodzić nie będziesz. I sąsiad z pewnością nie ma prawa zbudować go przy Twoim ogrodzeniu bez Twojej zgody, tak myślę, ale Ty to sprawdź. A parapety śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Gorzej z kurnikiem, ale w końcu do niego wchodzić nie będziesz. tola, ale pocieszycielka z Ciebie A parapety śliczne! Dziękuję, moim zdaniem też pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Amtluś u nas ślicznie. Na pewno do Was też dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witaj, delegacja sie skonczyła ,odpoczynek i wróciłas do swoich domowych obowiązków. Amtlus , a TY to juz masz kolor na ścianch zewn. Nie moge sie dopatrzeć, zdjecia zmieniaja tez obraz. Ja chyba zaczne docieplac w czerwcu i zastanawiam sie nad kolerem , czy od żóltego czy od zieleni ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to juz masz kolor na ścianch zewn. Nie moge sie dopatrzeć, zdjecia zmieniaja tez obraz. Ja chyba zaczne docieplac w czerwcu i zastanawiam sie nad kolerem , czy od żóltego czy od zieleni ?pozdrawiam Do kolorku to jeszcze mi daleko...bo: drzwi zewnętrznych brak. Póki nie będzie wylewek drzwi nie będą wstawione. W związku z tym, nie dokończone docieplenie i nie zrobione ani tymki ani kolor - żeby tego fachowcy nie zniszczyli. Czyli wyszła robota na raty. Ale się specjalnie nie martwię bo zrobi znajomy, który był zawsze do tej pory słowny A dylematy kolorkowe to już długo rozważam i właśnie w tej gamie o której piszesz. Chociaż ostatnio tak by wypadało na delikatny pomarańcz Ale jeszcze mam czas.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Amtluś u nas ślicznie. Na pewno do Was też dotrze. Właśnie dociera....piękne słoneczko Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ups kaczora walnęłam Myślałam,że jestem w komentach...a w dzienniku się wpisałam. Już się przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Amtluś u Ciebie też makowo? . Są tak piękne,ze szkoda kosic te chwaściory co koło nich rosną Już się przeniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kto jak kto, ale Ty nie musisz się przenosić A zielsko po tych deszczach, już mam prawie po pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jak to się stało, że przegapiłam Twoje PRZEPIĘKNE parapety Amtluś . Jaki to granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Soniko, cieszę się, że i Tobie się podobają To Multicolor red, ale muszę przznać po obejrzeniu wszystkich, że ładnie wybrano - tylko do jednego miejsca mam zastrzeżenia. Na taką ilość to jakby nic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a to nie sama wybierałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.06.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kamień sama wybierałam, ale już przy wyborze płyty i samym cięciu mnie nie było. Dlatego piszę, że mogło być różnie, ze względu na użyłowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 jak tam pogoda? Słoneczko dotarło?? u nas w kratkę, az mi łebek pęka i co chwilę tabletki trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.06.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Aniu, słoneczko dotarło, po nim descz, potem burza....ja byłam cały dzień do "kitu" i nawet Młodemu pozwoliłam posiedzieć przy komputerze bo już nie miałam siły Właśnie przed chwilką byłam u Ciebie Róże przecudnej urody. Gratuluję takich efektów w tak krótkim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witaj, Amtlo Dawno nie zaglądałam do Ciebie i miło było pooglądać zaległości, zwłaszcza, że piękne Masz wspaniałe storczyki, konwalie, rhododendrony, kalinę (!), a zdjęcia gradu niewiarygodne Ile zapłaciłaś za montaż kominków wentylacyjnych do kuchni i dlaczego aż dwa? (b.ładna dachówka - to przy okazji dodaję ) U nas zrobiliśmy jeden kominek do łazienki, ale prawdopodobnie trzeba będzie jeszcze jeden dołożyć do kuchni Tamten montowany był w cenie dachu, a teraz znowu dodatkowy wydatek byłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dziękuję za pochwały, tym bardziej, że takie hurtem Dwa kominki w kuchni, dlatego że jeden do klasycznej wentylacji pomieszczenia, a drugi do bezpośredniego podłączenia wyciągu. Za montaż zapłaciłam 50 zł od sztuki czas pracy 10 minut Cały czas sobie powtarzam, że synów będę kształciła w kierunku murarki, dekarstwa...i tak po kolei jaki fachowiec przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 tak myślałam do tego cena kominka ok.300-400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dziękuję za pochwały, tym bardziej, że takie hurtem Dwa kominki w kuchni, dlatego że jeden do klasycznej wentylacji pomieszczenia, a drugi do bezpośredniego podłączenia wyciągu. Za montaż zapłaciłam 50 zł od sztuki czas pracy 10 minut Cały czas sobie powtarzam, że synów będę kształciła w kierunku murarki, dekarstwa...i tak po kolei jaki fachowiec przybywa dobry tok myslenia , ostatnio liczą się tacy fachowcy coraz drożej i ciągle jest zapotrzebowanie w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts