Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

rogbog, maryna, efilo, Dario

DZIĘKUJĘ za pochwały parapetów :D a przez ten mój wyjazd, to jeszcze ich wszystkich nie widziałam założonych :(

Dzisiaj strasznie u nas zimno i co chwila pada bądź leje, brrrrrrrrrr

Musiałam się mieszkankiem zająć po powrocie :-? bo kubek z niedopitą przed wyjazdem kawą stał trzy dni i czekał...na mnie :wink: o reszcie nie wspomnę....

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla, tymi kurami się nie przejmuj aż tak bardzo.

Takie bezstresowe kury, co to chodzą, skubią coś, gdaczą, z kogucikiem się zadają, śmierdzieć nie będą, bo to szczęśliwe kury są :wink:

Gorzej z kurnikiem, ale w końcu do niego wchodzić nie będziesz.

I sąsiad z pewnością nie ma prawa zbudować go przy Twoim ogrodzeniu bez Twojej zgody, tak myślę, ale Ty to sprawdź.

A parapety śliczne!

witaj, delegacja sie skonczyła ,odpoczynek :) :) i wróciłas do swoich domowych obowiązków. :cry:

Amtlus , a TY to juz masz kolor na ścianch zewn. Nie moge sie dopatrzeć, zdjecia zmieniaja tez obraz. Ja chyba zaczne docieplac w czerwcu i zastanawiam sie nad kolerem , czy od żóltego czy od zieleni ?pozdrawiam

to juz masz kolor na ścianch zewn. Nie moge sie dopatrzeć, zdjecia zmieniaja tez obraz. Ja chyba zaczne docieplac w czerwcu i zastanawiam sie nad kolerem , czy od żóltego czy od zieleni ?pozdrawiam

Do kolorku to jeszcze mi daleko...bo: drzwi zewnętrznych brak. Póki nie będzie wylewek drzwi nie będą wstawione. W związku z tym, nie dokończone docieplenie i nie zrobione ani tymki ani kolor - żeby tego fachowcy nie zniszczyli. Czyli wyszła robota na raty. Ale się specjalnie nie martwię bo zrobi znajomy, który był zawsze do tej pory słowny :roll:

A dylematy kolorkowe to już długo rozważam i właśnie w tej gamie o której piszesz. Chociaż ostatnio tak by wypadało na delikatny pomarańcz 8) Ale jeszcze mam czas....

pozdro

Aniu,

słoneczko dotarło, po nim descz, potem burza....ja byłam cały dzień do "kitu" i nawet Młodemu pozwoliłam posiedzieć przy komputerze bo już nie miałam siły :oops:

Właśnie przed chwilką byłam u Ciebie :D Róże przecudnej urody. Gratuluję takich efektów w tak krótkim czasie :roll: :D

Witaj, Amtlo :wink: Dawno nie zaglądałam do Ciebie :oops: i miło było pooglądać zaległości, zwłaszcza, że piękne :wink: Masz wspaniałe storczyki, konwalie, rhododendrony, kalinę (!), a zdjęcia gradu niewiarygodne :o

Ile zapłaciłaś za montaż kominków wentylacyjnych do kuchni i dlaczego aż dwa? (b.ładna dachówka - to przy okazji dodaję :wink: ) U nas zrobiliśmy jeden kominek do łazienki, ale prawdopodobnie trzeba będzie jeszcze jeden dołożyć do kuchni :roll: Tamten montowany był w cenie dachu, a teraz znowu dodatkowy wydatek byłby :roll:

Dziękuję za pochwały, tym bardziej, że takie hurtem :wink:

Dwa kominki w kuchni, dlatego że jeden do klasycznej wentylacji pomieszczenia, a drugi do bezpośredniego podłączenia wyciągu. Za montaż zapłaciłam 50 zł od sztuki :-? czas pracy 10 minut :evil: Cały czas sobie powtarzam, że synów będę kształciła w kierunku murarki, dekarstwa...i tak po kolei jaki fachowiec przybywa :roll:

Dziękuję za pochwały, tym bardziej, że takie hurtem :wink:

Dwa kominki w kuchni, dlatego że jeden do klasycznej wentylacji pomieszczenia, a drugi do bezpośredniego podłączenia wyciągu. Za montaż zapłaciłam 50 zł od sztuki :-? czas pracy 10 minut :evil: Cały czas sobie powtarzam, że synów będę kształciła w kierunku murarki, dekarstwa...i tak po kolei jaki fachowiec przybywa :roll:

dobry tok myslenia :wink: , ostatnio liczą się tacy fachowcy coraz drożej :-? :evil:

i ciągle jest zapotrzebowanie w tym kierunku :wink: