efilo 15.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja nie pytam o cenę przyszłam nas pocieszyć będzie dobrze - jesteśmy wielkie - damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 będzie dobrze - jesteśmy wielkie - damy radę Ja już przestałam Cię gonić Odpuszczam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Co Ty opowiadasz! Gdzie mi tam do parapetów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze, że chociaż Ty masz dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nie mów że masz zły pochwalę się Ci (wolę tu bo do dziennika i tak by nikt nie zajrzał ) że dzisiaj zamontowali nam reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.06.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Eeeeeeeeeeee, to Ty szczęściara (prawie) jesteś Cieszy, jak idzie do przodu... fotki pokaż A do dziennika zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 fotka centrali jest ze strony producenta, u siebie nie widziałam bom w pracy teraz, ale i tak pewnie tej centrali zza gmatwaniny rur nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Amtlus, ale sie usmiałam z tego brakujacego parapetu.Takich mamy fachowców i z takimi przystało nam współpracować. Jak sie ich zamawia to: wszystko wiedzą dobrze, prosze sie nie martwić , ile za robote - jakos się dogadami i td...A jak pózniej sie okazuje - wychodzi całkiem inaczej.Piszesz ,że masz lenia , nic dziwnego ,pogoda taka jest.Moze teraz sie polepszy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie słoneczko nieśmiało spoza chmur wyjrzało Całą nOC i ranek LAŁO I jeszcze ku pamięci: http://www.abc.com.pl/serwis/du/2002/0690.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A skąd nagle taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mówiłam, że zaglądam Tylko czasu coś mało... Myślałam, że o kurnikach też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.06.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No z tym parapetem to niezła wpadka Mówisz,że na oczy im coś padło? Wiesz,że ja zawsze chętna do pomocy hihi Reasumując- ręce i nogi opadajo.. PS.A może, my Amtluś takie czepliwe baby jesteśmy? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 takie czepliwe baby jesteśmy? Pewnie tak....czepiamy się z całych sił myśli, że będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja tam innych myśli nie dopusczam-musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jak musi - to na Rusi A tak wogóle to znowu pada - wczoraj nie padało i całe szczęście bo z pewnością była to dobra okoliczność: od wczoraj mam nowego kierowcę w domu GRATULUJĘ SYNKU pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To i ja gratuluję. Teraz oboje Rodziców może swobodnie pić na imprezkach trunki wszelkich maści, potem telefon do synka z prośbą o transport do domu i czyż może być lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witaj tolu, dziękuję Muszę napisać, że swoją wypowiedzią wtopiłaś się w ogólnopolski nurt wypowiedzi, na temat prawka zdobytego przez naszą latorośl. Prawie każda opinia na ten temat, kończyła się właśnie powyższym stwierdzeniem Co czyni nas - rodziców, pełnoprawnymi imprezowiczami równocześnie i nie korzystającymi z dobrodziejstw taxi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 GRATULKI DLA SYNKA-KIEROWCY!!! SZEROKICH I BEZPIECZNYCH DRÓG ŻYCZĘ! Ale Amtlo, imprezowanie to jedno a ...potrzeba kolejnego samochodu to drugie . Jak w rodzinie przybywa kolejny kierowca to nagle niegdzie nie może się ruszyć bez auta .Wiem coś o tym, bo u nas- 4 kierowców a samochodów "tylko" 3 , Jak jesteśmy wszyscy w domu, robi się problem.Faktem jest ,ze teraz bez samochodu wydostać się od nas ani rusz (do najbliższego przystanku- ok.1 km). Za zdany egzamin mały toaścik...bezalkoholowy http://www.stockfood.pl/Pix/COCK/Z01/378858_T.JPGhttp://www.stockfood.pl/Pix/SOFT/Z40/159330_T.JPG i dla rodziców http://www.stockfood.pl/Pix/COCK/Z41/338522_T.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a ...potrzeba kolejnego samochodu to drugie . Bo, dziękuję bardzo w imieniu syna I nie obędzie się bez imprezki Coś właśnie o kolejnym zaczął przebąkiwać - ale mm Czyżby już na tym etapie zaczął się od pożyczek swojego samochodziku odżegnywać? Ja już nie wiem jak to będzie z tym kolejnym...jeszcze przynajmniej rok mógłby na pożyczkach wytrzymać A potem na niego zapracować pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Co prawda to prawda-zapracowane własnymi "ręcami" najbardziej cieszy..ja tak przynajmniej mam I widzę,ze rureczek przybywa . A tad ziura w ścianie to jak się tam zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts