Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtlus, ale sie usmiałam z tego brakujacego parapetu.

Takich mamy fachowców i z takimi przystało nam współpracować. Jak sie ich zamawia to: wszystko wiedzą dobrze, prosze sie nie martwić , ile za robote - jakos się dogadami i td...A jak pózniej sie okazuje - wychodzi całkiem inaczej.

Piszesz ,że masz lenia , nic dziwnego ,pogoda taka jest.

Moze teraz sie polepszy ? pozdrawiam

To i ja gratuluję.

Teraz oboje Rodziców może swobodnie pić na imprezkach trunki wszelkich maści, potem telefon do synka z prośbą o transport do domu i czyż może być lepiej? :wink:

Witaj tolu,

dziękuję :D Muszę napisać, że swoją wypowiedzią wtopiłaś się w ogólnopolski nurt wypowiedzi, na temat prawka zdobytego przez naszą latorośl. Prawie każda opinia na ten temat, kończyła się właśnie powyższym stwierdzeniem :D Co czyni nas - rodziców, pełnoprawnymi imprezowiczami równocześnie i nie korzystającymi z dobrodziejstw taxi :wink:

pozdro

GRATULKI DLA SYNKA-KIEROWCY!!! :lol: :lol: SZEROKICH I BEZPIECZNYCH DRÓG ŻYCZĘ!

Ale Amtlo, imprezowanie to jedno a ...potrzeba kolejnego samochodu to drugie :lol: .

Jak w rodzinie przybywa kolejny kierowca to nagle niegdzie nie może się ruszyć bez auta :lol: .Wiem coś o tym, bo u nas- 4 kierowców a samochodów "tylko" 3 :o :D ,

Jak jesteśmy wszyscy w domu, robi się problem.Faktem jest ,ze teraz bez samochodu wydostać się od nas ani rusz (do najbliższego przystanku- ok.1 km).

Za zdany egzamin mały toaścik...bezalkoholowy :lol:

http://www.stockfood.pl/Pix/COCK/Z01/378858_T.JPGhttp://www.stockfood.pl/Pix/SOFT/Z40/159330_T.JPG

i dla rodziców

http://www.stockfood.pl/Pix/COCK/Z41/338522_T.JPG

a ...potrzeba kolejnego samochodu to drugie :lol: .

Bo,

dziękuję bardzo w imieniu syna :D :D

I nie obędzie się bez imprezki :roll:

Coś właśnie o kolejnym zaczął przebąkiwać - ale mm :wink: Czyżby już na tym etapie zaczął się od pożyczek swojego samochodziku odżegnywać? 8) Ja już nie wiem jak to będzie z tym kolejnym...jeszcze przynajmniej rok mógłby na pożyczkach wytrzymać :roll: A potem na niego zapracować :wink:

pozdro