Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też nie mogę się doczekać konca schodów :lol: :lol:

Robota idzie w kratkę :roll: ...ze względu na pogodę...ale mam nadzieję,że w końcu....

Młodsze dziecię zaczęło właśnie dzisiaj przaktykę studencką ( ale na szczęście na miesjcu), a starsze 'walczy" z praca mgr i za chwilę wyjeżdża na wakacje-do Chorwacji.

A ja...pracuję,pracuję :lol: :lol:

Ja tydzień na domowym urlopie :-? Dzisiaj znowu pół dnia padało i nie można było nigdzie wyskoczyć...Młody się nudzi, a ja po południu wyrwałam się do sklepu, w efekcie tego zakupiłam spodnie i bluzkę w HM, w promocyjnej cenie oczywiście :D aha, a pojechałam buty kupić :wink:

Ale zazdroszczę córci tej Chorwacji :roll: :D

To czekamy na schody cierpliwie...

pozdro

Ja tydzień na domowym urlopie :-? Dzisiaj znowu pół dnia padało i nie można było nigdzie wyskoczyć...Młody się nudzi, a ja po południu wyrwałam się do sklepu, w efekcie tego zakupiłam spodnie i bluzkę w HM, w promocyjnej cenie oczywiście :D aha, a pojechałam buty kupić :wink:

Ale zazdroszczę córci tej Chorwacji :roll: :D

To czekamy na schody cierpliwie...

pozdro

Haha...to nie tylko ja tak mam,że wychodzę na zakupy po coś...a zakupuję jeszcze coś :lol: :lol:

HM...hmmmm...ta rozmiarówka :roll: ..najczęsciej już nie dla mnie :(

U nas od kilku dni pogoda piękna,od wczoraj cd schodów i mam nadzieję,ze w tym tygodniu będzie finito :p

Ja też zazdroszczę tej Chorwacji :wink: ale w tym roku to już nigdzie nie pojadę :( ...poza sanatorium :roll: i jeszcze w skróconej wersji...praca,praca..

Miłego urlopu więc życzę :lol:

Dzień dobry przyszłam powiedzieć :lol: i ...coś do porannej kawki przyniosłam

http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_truskawkowe/files/ciasto_truskawkowe_.jpg

Haha...to nie tylko ja tak mam,że wychodzę na zakupy po coś...a zakupuję jeszcze coś :lol: :lol:

HM...hmmmm...ta rozmiarówka :roll: ..najczęsciej już nie dla mnie :(

Ja mam tak najczęściej z zakupami...a butów oczywiście dla mnie nie ma :cry:

A z rozmiarówką to też mam problemy. Teraz się ucieszyłam, że trafiłam i coś na mnie pasowało :D

Miłego urlopu więc życzę :lol:

Taki urlop w domu - dla kobiety to nie urlop :roll: Ale dziękuję bardzo, może coś się między deszczami ciekawego da zrobić :roll:

:p :p

http://cukierniababeczka.pl/cache/18710848802008629857.jpghttp://www.szyling.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/kawa4.jpg

na coś chłodnego zapraszam :lol: .

Idę oddać się szaleństwu ludu...będę oglądać transmisję z LA.. :roll:

Właśnie obejrzałam wywyiady z M J i utwierdziłam się w przekonaniu,że to był bardzo nieszczęśliwy człowiek :( Zatracił granicę między bajką a rzeczywistoscią :( .