josephine 05.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja się dziwię jak ludzie mogli żyć bez tej całej masy kabli jeszcze nie tak dawno temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Przyszłam sie chociaż przywitac i pozdrowic. Mało jestem na forum,teraz dopiero brakuje mi czasu przy tej wykonczeniówce. sle całuski ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja też dzieńdoberek mówię i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A ja się dziwię jak ludzie mogli żyć bez tej całej masy kabli jeszcze nie tak dawno temu? A ja nawet nie przyjmuję do wiadomości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 teraz dopiero brakuje mi czasu przy tej wykonczeniówce. sle całuski ski I całuski w drugą stronę Wykańczaj, maryna, wykańczaj - czasami się pochwal na fotkach....Wierzę, że czas jest teraz bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja też dzieńdoberek mówię i lecę dalej Berek ...i jak tam: córy zjechały ? Czasu mało? Pokaż Bogusiu piękne schody, bo doczekać się nie mogę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.07.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja też nie mogę się doczekać konca schodów Robota idzie w kratkę ...ze względu na pogodę...ale mam nadzieję,że w końcu.... Młodsze dziecię zaczęło właśnie dzisiaj przaktykę studencką ( ale na szczęście na miesjcu), a starsze 'walczy" z praca mgr i za chwilę wyjeżdża na wakacje-do Chorwacji. A ja...pracuję,pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja tydzień na domowym urlopie Dzisiaj znowu pół dnia padało i nie można było nigdzie wyskoczyć...Młody się nudzi, a ja po południu wyrwałam się do sklepu, w efekcie tego zakupiłam spodnie i bluzkę w HM, w promocyjnej cenie oczywiście aha, a pojechałam buty kupić Ale zazdroszczę córci tej Chorwacji To czekamy na schody cierpliwie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 w Chorwacji to ja jestm zakochana:) od 7 lat witam wieczornie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 od 7 lat To ja mam o wiele dłuższy staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no to niezle a myślałam,że tylko ja mam takiego bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 w h&m wyprzedaż? muszę się ruszyć zobaczyć czy nie ma czegoś fajnego dla kruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja tydzień na domowym urlopie Dzisiaj znowu pół dnia padało i nie można było nigdzie wyskoczyć...Młody się nudzi, a ja po południu wyrwałam się do sklepu, w efekcie tego zakupiłam spodnie i bluzkę w HM, w promocyjnej cenie oczywiście aha, a pojechałam buty kupić Ale zazdroszczę córci tej Chorwacji To czekamy na schody cierpliwie... pozdro Haha...to nie tylko ja tak mam,że wychodzę na zakupy po coś...a zakupuję jeszcze coś HM...hmmmm...ta rozmiarówka ..najczęsciej już nie dla mnie U nas od kilku dni pogoda piękna,od wczoraj cd schodów i mam nadzieję,ze w tym tygodniu będzie finito Ja też zazdroszczę tej Chorwacji ale w tym roku to już nigdzie nie pojadę ...poza sanatorium i jeszcze w skróconej wersji...praca,praca.. Miłego urlopu więc życzę Dzień dobry przyszłam powiedzieć i ...coś do porannej kawki przyniosłam http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_truskawkowe/files/ciasto_truskawkowe_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 oj rety, Bo, ależ mi smaka narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 w h&m wyprzedaż? muszę się ruszyć zobaczyć czy nie ma czegoś fajnego dla kruszki efilo, dla maluszków widziałam fajne ciuszki, ale dla mojego Młodego już sporo poprzebierane Ale nigdy nic nie wiadomo co się trafi u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Haha...to nie tylko ja tak mam,że wychodzę na zakupy po coś...a zakupuję jeszcze coś HM...hmmmm...ta rozmiarówka ..najczęsciej już nie dla mnie Ja mam tak najczęściej z zakupami...a butów oczywiście dla mnie nie ma A z rozmiarówką to też mam problemy. Teraz się ucieszyłam, że trafiłam i coś na mnie pasowało Miłego urlopu więc życzę Taki urlop w domu - dla kobiety to nie urlop Ale dziękuję bardzo, może coś się między deszczami ciekawego da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 oj rety, Bo, ależ mi smaka narobiłaś Bog, faktycznie aż po kawkę poleciałam - pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 http://cukierniababeczka.pl/cache/18710848802008629857.jpghttp://www.szyling.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/kawa4.jpg na coś chłodnego zapraszam . Idę oddać się szaleństwu ludu...będę oglądać transmisję z LA.. Właśnie obejrzałam wywyiady z M J i utwierdziłam się w przekonaniu,że to był bardzo nieszczęśliwy człowiek Zatracił granicę między bajką a rzeczywistoscią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja dopiero wróciłam z budowy. Wywaliłam ekipę tynkarzy Położyłam Młodego, który jescze nie śpi i jedząc kolację też spoglądam w telewizor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A lody pychota, tylko że ja jem je bardzo powoli bo całe życie mam problemy z gardłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts