rogbog 07.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja dopiero wróciłam z budowy. Wywaliłam ekipę tynkarzy a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Po pierwsze - niesłowni, po drugie - jeszcze na dobre nie zaczęli a już zmieniali cenę Jak taki początek to co mogłoby być później ? Nie, dziękuję - na takie numery to jestem za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 współczuję ale masz rację. ja bym się nie zdobyła licząc że jakoś to będzie a potem bym się wkurzała że jednak jest jak bylo z góry wiadomo że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No i słusznie . Lepiej zaoszczedzić nerwy i ...pieniądze A masz już inną ekipę? I na jakie tynki się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 współczuję ale masz rację. ja bym się nie zdobyła licząc że jakoś to będzie a potem bym się wkurzała że jednak jest jak bylo z góry wiadomo że będzie Może kiedyś bym tego nie zrobiła, ale FM uczy za wiele się tutaj naoglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A masz już inną ekipę? I na jakie tynki się zdecydowałaś? Ekipy oczywiście nie mam innej Ale będę się od nowa starała... Zdecydowałam się na tradycję, czyli c-w. Gipsowe za miękkie na mojego Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Amtla.....wyrzuciłas ekipe??? jestem pod wrazeniem musze sie od Ciebie uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Po pierwsze - niesłowni, po drugie - jeszcze na dobre nie zaczęli a już zmieniali cenę Jak taki początek to co mogłoby być później ? Nie, dziękuję - na takie numery to jestem za stara Amtluś, dobrze zrobiłaś, nieciekawie sie zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Amtla.....wyrzuciłas ekipe??? jestem pod wrazeniem musze sie od Ciebie uczyc Nie od początku budowania taka byłam Ale jak się naoglądałam spapranych robót na forum, jak naczytałam o niesłownych fachowcach i do tego jak po uprzednim przyklepaniu ceny, zaczęli rozmowę od podwyżki - to się we mnie krew zagotowała.. Ucz się z Forum i na forum a tak przy okazji ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.07.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Amtluś, dobrze zrobiłaś, nieciekawie sie zapowiadało Hej Ania, tak właśnie sobie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 oj bede sie uczyc, będe!!! i i przykład bede brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 szkoda żeś z tak daleka bo bym ci moją polecila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Od razu widać, żeś dobra kobieta ale z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 z innego brzegu, no.... ale za to mogę zawsze wirtualnie poprzytulać albo jaką radą wesprzeć... albo jaką radą namieszać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To ja o wszystkie opcje w odpowiednim czasie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam:)co tam nowego u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Spotkanie z hydraulikiem w sprawie przyłączy...Poszukiwania tynkarzy - bezskuteczne Może jutro będzie lepiej ? Ale SPOKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 będzie dobrze musi byc !!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Amtla wreszcie doczłapałam, a tu mimo, że sporo podgoniłaś z robotą, taka nieprzyjemna sprawa, ale ... nie ma tego złego. U mnie było podobnie. Tylko ja pogoniłam, jak już materiału co nieco namarnowali . Eee nie ma co wracać do tego. Amtla, jestem przeświadczona, że będzie dobrze i tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witaj Amtla- faktycznie ci wykonawcy potrawia duzo zdrowia zniszyc, umawiaja sie i nie dotrzymuja terminu i roboty. Mnie tak robia w konia z meblami kuchennymi. Co do innych firm to miałam duze szczęście , byli słowni. A na koncówkę przytrafiła mi sie taka cholerna firma. Ale Amtlus bedzie dobrze, czego Tobie i sobie zycze, pozdrówki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts