Amtla 13.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 MARYNA. ale chyba lepiej tak na końcu źle trafić i mieć finał tuż, tuż Za wsparcie oczywiście dziękuję A bez kuchni też można mieszkać - komu potrzebne jedzenie???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.07.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Tylko ja pogoniłam, jak już materiału co nieco namarnowali . Eee nie ma co wracać do tego. Amtla, jestem przeświadczona, że będzie dobrze i tego Ci życzę Optymizm musi być Najważniejsze, żeby nas w bambusa nie robili...bo jak widzi blondynkę, to myśli że blondynka To pewnie kwestia czasu - niestety cennego czasu czasami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Amtluś, zajrzałam do Dziennika, zerknęłam w komentarzach, już wiem, że pogoniłaś tych, których pogonić trzeba. Następni będą lepsi, czego Ci życzę. Jak moi spaprali kątowniki przy oknach, to chcieli mi wmówić że okna są krzywo wstawione Wyrwałam te kątowniki, kazałam wstawiać jeszcze raz i dziwnym trafem okna się wyprostowały. Też pogrywali z blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fakt. Mieli pecha, że na forumowe blondynki trafili A kiedyś to jak tak ludziom wierzyłam tolu, oj wierzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a ja w swojej pewnej naiwności pozostałam, 5 lat budowania, różnych doświadczeń i znów się dałam nabrać. Zaufałam nieznanemu stolarzowi, wpłaciłam zaliczkę na wykonanie poręczy do balustrady, wielu innych też mu zaufało. A on ponabierał zaliczek i zwiał do Anglii Ale to nie blondynkowatość, to cecha charakteru, która każe wierzyć, że ludzie są dobrzy i uczciwi i że jeśli my nikogo, nigdy, to inni nas też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cześc Dobrze zrobiłaś z pseudofachowcami .........ja wywaliłam w zeszłym roku murarza i bardzo dobrze Teraz mam innego pracuje w "swoim rytmie" ale dokładnie i to sie liczy. Amtluś masz przepiękne parapety.........i kalina - piękna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 I dobrze Amtluś, że nie dajesz się robić w bambusa.Tylko szkoda tych nerwów, co to je człowiek traci na użeranie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Amtluś masz przepiękne parapety.........i kalina - piękna Dziękuję, dziękuję Jednak pozostałe ekipy mają tak odległe terminy, że zaczynam rozważać tynki gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tylko szkoda tych nerwów, co to je człowiek traci na użeranie się. Oj Soniś - szkoda i nerwów i czasu...Ekipy mają terminy zawalone, bo to środek sezonu....i rozmyślam zupełnie poważnie o tych gipsowych Ale tamtym to źle z oczu patrzyło Tak już musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Jednak pozostałe ekipy mają tak odległe terminy, że zaczynam rozważać tynki gipsowe A nasi z FM również?Albo ktoś kogoś zna.........no wiesz z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.07.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Albo ktoś kogoś zna.........no wiesz z polecenia. To właśnie jeden z najlepszych sposobów....tylko, że to środek sezonu Nie mniej, coś zaraz napiszę w dzienniku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a jednak ten nasz kochany FM ................ super .....następny krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Wybuduję dom, wybuduję dom.....taka myśl kołatała mi się w głowie dobre dwa lata. Tak mi się przypomniało... A dziś... ekipa od tynków Amtluś... ciągle trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 OK, Ale mi zrobiłaś niespodziankę swoim wpisem Masz rację, że na wiele spraw trzeba spojrzeć z optymizmem. Mnie się wciąż zdaje, że najgorsze jeszcze przede mną...ale muszę faktycznie spojrzeć ile już przeskoczyłam A za kciuki bardzo, bardzo dziękuję i proszę o dalsze ich ściskanie, bo to jak widać pomaga pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 super .....następny krok do przodu Następny krok do przodu Przyjmuję cały czas system kroków ...i jakoś idzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Trzymam, trzymam.Kiedy zaczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ale to nie blondynkowatość, to cecha charakteru, która każe wierzyć, że ludzie są dobrzy i uczciwi i że jeśli my nikogo, nigdy, to inni nas też nie. Wiesz tolu, zawsze tak było - niestety. Tylko nam się wydaje, że jak nikomu nie zrobimy krzywdy, to i nas nikt nie skrzywdzi....I tak do końca myślę, że lepiej żyć nam w tym przeświadczeniu, bez kołatań sumienia i włóczenia się po sądach. Moja intuicja tym razem zadziałała - może niepotrzebnie? A może uniknęłam większej wpadki? U Ciebie szkoda zaliczki, ale z drugiej strony - może by później wszystko tak oszpecił, że nie mogłabyś na to patrzeć Nigdy nie wiadomo.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 oczywiscie że pomaga ja też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Trzymam, trzymam. Kiedy zaczną? Zaczęli dzisiaj przed siódmą. Trochę tam mają spraw przygotowawczych - narożniki i takie tam.... Soniko, dziękuję za kciuki i polecam się cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.07.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 oczywiscie że pomaga ja też trzymam efilko, my to tak wzajemnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts