rogbog 22.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 efilo święta prawda Amtluś z tym patrzeniem na ręce to jest tak,że niektórym jak nie patrzysz to dopiero byłoby spaprane... A Twoje- ściana i sufit- otynkowane wyglądają ok . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 efilko, brawo!!! masz kostkę w paczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 O widze ,że tynków na ścianach przybywa. Oby tylko równiutko robili, mierzcie ale długą prostownicą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.07.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dwumetrowa starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Coraz bardziej widać,że to jest..pokój, kuchnia itp. A jak już wszystkie tynki położysz, to zobaczysz...ja wtedy już mogłabym zamieszkać ..Przynajmniej bardzo chciałam Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 coraz ładniej robi się u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Amtluś, czyli jednak działają . Krzywymi ścianami się nie przejmuj, każdy tak miał , tynkami powinni wyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witajcie kobietki Praca się posuwa, ale soboty panowie mają wolne.... Niestety tynki schną wolno, bo nie mam ich kiedy suszyć - ciągle mamy przelotne i dłuższe deszcze Soniko, faktycznie już się z nimi śmiałam, że oni muszą po wszystkich poprawiać - ale po nich to już poprawiać nie można Bo, ja jakoś taka zmęczona jestem, że nawet te tynki mnie nie kręcą, a jak sobie pomyślę ile jeszcze jest do zrobienia - to buuuuuuuuuuuu... kala, cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kiedy kończą?Od przyszłego tygodnia pogoda ma się poprawić, więc będzie schło w tri miga.A co jeszcze planujesz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Twierdzą, że jeszcze tydzień im to zajmie, więc faktycznie dobrze by było ze zmianą pogody. Co planuję? Generalnie bardzo boję się tego stwierdzenia , bo wtedy mam na opak...ale żeby tak do wylewek dotrzeć to byłoby dobrze, a potem jak Bozia da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Fajnie , a potem niech sobie spokojnie schnie do przyszłego roku. Mamy dopiero lipiec, na pewno zdążysz z wylewkami. Niby na opak, ale zawsze się dobrze kończy. Nie martw się Amtluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Niby na opak, ale zawsze się dobrze kończy. Nie martw się Amtluś. Niby racja, tylko tych nerwów szkoda....Teraz najgorzej mam z wyborem pieca Dałam dane do firm, otrzymałam propozycje i wyceny....wszystkie są takie inne, jakieś skrajne i niespójne....i mam wrażenie, że wciskaja na siłę solary..sama już nie wiem....aja tak lubię ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 my też jestesmy na etapie wyboru ogrzewania!!!!!!chyba wybierzemy kominek z płaszczem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 O solarach nie wiem nic . A to się opłaca? Po ilu latach zwraca się inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 chyba wybierzemy kominek z płaszczem wodnym. U nas odpada, z powodu braku chętnego do palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 O solarach nie wiem nic . A to się opłaca? Po ilu latach zwraca się inwestycja? Opłaca? w niektórych rejonach naszego kraju są dopłaty za solary ze względu na ekologię...nie stety nie u nas Dlatego, zależy ta opłacalność od ilości osób korzystających, ilości dni słonecznych włożonej w nie kwoty - bo też są zróżnicowane...a jak sobie policzyłam, to tak po 10-ciu..nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 u nas jest zbyt mało dni słonecznych:( na solary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 10 lat to strasznie długo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Same widzicie, że więcej za nie... Ale ocywiście można taniej...może się szybciej zwrócić...Tak na dzisiaj jestem jednak na NIE..i do tego musi być 300 litrowy zbiornik na wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Po 10-ciu latach to może i te solary przestają działać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts