efilo 05.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dokładnie u mnie są znośni. i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 My narazie na swoich nie mozemy narzekać Nawet sąsiad który narobił dziur w drodze,w które ja kilka razy wpadłam autem jest w porzo A małe dzieci od sąsiadów to nawet laurkę mi zrobiły Jednego tylko mamy takiego, co to niezbyt lubi płacić np.murarzom,a nam za zużyty prąd przy robieniu dachu to jakoś już 1,5 roku "zapomina"zapłacić Takie to już ludzie są Co do wody, to ja się zastanawiam jak myśmy dom wybudowali bez wody -nawet tynk wewnętrzne ręcznie robione były na wodzie ze studni Nie mówiąc już o elektryce.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Amtla........dlaczego ta rura taka cieńka jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Amtla........dlaczego ta rura taka cieńka jest??? Cienka ?? Średnica 35 mm, tak jak w projekcie z wodociągów...a pierwotnie było 25 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Gratulejszyn Amtla Jak już jest woda,kanalizacja to można mieszkać A jak tynki?Do przodu? Tynkarze wczoraj się wyprowadzili Mieszkać można...tylko tronu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Amtluś gratuluję wody!! i sąsiadów Jeszcze raz napiszę jak się cieszę, a faktycznie gdyby nie sąsiedzi.....dom by nie stał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa bo to wodociągi????? a ja myslałam, że od kanalizacji ale durna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No Amtla, teraz już z górki tolu, czy faktycznie tak mówisz z doświadczenia? Chciałabym wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 U mnie jakoś dziwnie szybko to poszło. To nie wiesz ile nerwów Cię ominęło...szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dokładnie u mnie są znośni. i tyle Też bym taką opcję wolała, zamiast kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Co do wody, to ja się zastanawiam jak myśmy dom wybudowali bez wody -nawet tynk wewnętrzne ręcznie robione były na wodzie ze studni Nie mówiąc już o elektryce.... Czary panie, czary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa bo to wodociągi????? a ja myslałam, że od kanalizacji ale durna jestem kala, od kanalizacji fotki też pokażę, ale na razie zgrać nie mogę bo z komórki robiłam i kabelka niet A tam faktycznie rura sporych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A jutro kochane dziewczyny nad może jedziemy....chłopaki się zbuntowali...czyli jak wakacje to wakacje Do zobaczenia za tydzień....chyba, że neta gdzieś dorwę ,to się wcześniej odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Gratulejszyn Amtla Jak już jest woda,kanalizacja to można mieszkać A jak tynki?Do przodu? Tynkarze wczoraj się wyprowadzili Mieszkać można...tylko tronu niet Żaden problem http://www.sklep-presto.pl/data/gfx/icons/large/6/8/8986.jpg moze być taki? A może jednak o taki chodziło? http://bi.gazeta.pl/im/7/6620/z6620977X.jpg Super,że woda jest już w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ]Bo, jeden i drugi tron aprobuję...cudne są i jakie pożyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Qurcze, na morze jedziecie...ale zazdroszczę...już kilka lat nie byłam. Życzę słoneczka, cieplutkiej wody i wielkiego byczenia się..a co! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dziękuję, o to byczenie najbardziej chodzi.... A nad morze wyjazd zaplanuj, choćby w przyszłym roku i po drodze do nas zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 http://forum.di.com.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.di.com.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.di.com.pl/images/smilies/poklony.gif Dziękuję, dziękuję Szczęsliwej podróży i "byczego" wypoczynku Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Amtla....... pewnie nieźle sie opalisz nad tym morzem, bo pogoda piekna w ten wekeend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 gratuluję z tytułu wody i wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts