Sonika 19.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Takim to dobrze . Naładuj baterie Amtluś, pogoda piękna, na pewno uda Ci się urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.08.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Amtla przyjemnego wypoczynku! Gratuluję wody - my też się na taki luksus naczekaliśmy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Buziaki zostawiam dla dobrej kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Buziaki zostawiam dla dobrej kobitki Zeljka, jaka ja tam dobra kobitka..... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Amtla przyjemnego wypoczynku! Gratuluję wody - my też się na taki luksus naczekaliśmy pozdrawiam serdecznie dziękuję bardzo Nawet nie wiedziałam, że ta woda tak mnie ucieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Takim to dobrze . Naładuj baterie Amtluś, pogoda piękna, na pewno uda Ci się urlop. Soniko, pogoda była mieszana, więc akumulatorów za bardzo nie naładowałam....Słonko za to wykorzystałam maksymalnie i wróciłam ze spieczonym bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 gratuluję z tytułu wody i wypoczynku Dziękuję za wodę niestety wypoczynek mógł być lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Amtla....... pewnie nieźle sie opalisz nad tym morzem, bo pogoda piekna w ten wekeend kala, faktycznie dwa weekendy były piękne...ale ten środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.08.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Szczęsliwej podróży i "byczego" wypoczynku Pa Bo, podróż szczęśliwa może dlatego, że zaliczyliśmy same boczne drogi powrotne a z tym wypoczynkiem to jak pisałam różnie było - teraz "dochodzę" do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 gratuluję z tytułu wody i wypoczynku Dziękuję za wodę niestety wypoczynek mógł być lepszy czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No własnie czemu?... Czy sprawdza sie stara zasada-że po urlopie przydałby sie tydzień wypoczynku? A może pokażesz ten spieczony boczek? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.08.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 czemu? ....bo jak spędzałam po 14 godzin na dobę z moim gadającym non stop Młodym, to nie mogło być mowy o wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.08.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No własnie czemu?... Czy sprawdza sie stara zasada-że po urlopie przydałby sie tydzień wypoczynku? A może pokarzesz ten spieczony boczek? Pozdr Bogusiu, bardzo trafnie to ujęłaś mniej więcej tydzień dochodziłam do siebie... Fotki pokażę po niedzieli..ale nie spieczonego boczku, bo ten zaistniał w dniu ostatnim czyli bezfotkowym Będzie trochę morza, piasku, mew... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 czemu? ....bo jak spędzałam po 14 godzin na dobę z moim gadającym non stop Młodym, to nie mogło być mowy o wypoczynku ech... no wiesz... myślałam że coś faktycznie nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Amtla już słyszę szum fal, zapach morza A po kim Młody taki złotousty jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czemu? ....bo jak spędzałam po 14 godzin na dobę z moim gadającym non stop Młodym, to nie mogło być mowy o wypoczynku Jest taka reklama TP z wiecznie gadającym chlopcem i bardzo mi sie podoba . Fajne są takie rozgadane i rezolutne maluchy. Jak tam boczek Amtluś? Doszłaś do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Amtla już słyszę szum fal, zapach morza A po kim Młody taki złotousty jest? Oczywiście po mamie...chrzestnej Po rodzonej to raczej nie...co widać zresztą po moich zwięzłych wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Jest taka reklama TP z wiecznie gadającym chlopcem i bardzo mi sie podoba . Fajne są takie rozgadane i rezolutne maluchy. Jak tam boczek Amtluś? Doszłaś do siebie? Soniko, ta reklama to wypisz wymaluj jak u mnie...ale ja już nie mam sił na takiego rozgadanego no i nie wiem czy rezolutnego malucha... A o boczku na szczęście już zapomniałam, a kolorek dobił do reszty.... pozdro jutro poczytam co tam w ogródku - dzisiaj padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dziś jest jutro. pobudka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oj nieładnie na chrzestną matkę wszystko zwalać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts