Sonika 31.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A o czym On tak cały czas nawija ? Mogę Ci podać swój numer tel., będzie do mnie dzwonić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Do mnie też moze dzwonić , ja lubię gadać hihi A co do "biurokratologii" to Amtlo przecież u nas norma..a Ty się czepiasz! U nas jak się nabiegasz,stracisz sporo nerwów i pieniędzy to będziesz wiedziała,że się budujesz Tak to już u nas jest.... Ale spokojnie,spokojnie...nie daj się wyprowadzić z nerw I tak w ogóle,to Twoja wymówka żeby nie wkleić zdjęć urlopowych do mnie wcale nieee przemawia! Proszę zdjęcia pokazać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja się trochę rozpędziłam, bo jestem tak samo małomówna jak Amtla, ale od czasu do czasu mogę odciążyć koleżankę. Właśnie, Bogusia dobrze prawi - gdzie zdjęcia Amtluś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A o czym On tak cały czas nawija ? Mogę Ci podać swój numer tel., będzie do mnie dzwonić . Nie wiesz czym ryzykujesz A numer telefonu i owszem - Ty nie musisz mówić, wystarczy że będziesz odpowiadać: o niebie, o chlebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Do mnie też moze dzwonić , ja lubię gadać hihi To proszę bardzo...ale nikt się nie zatroszczy o moje finanse... I tak w ogóle,to Twoja wymówka żeby nie wkleić zdjęć urlopowych do mnie wcale nieee przemawia! Proszę zdjęcia pokazać już się robi...taka namiastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 02.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam serdecznie, przyszłam tylko zauważyć, że zdjęcia znad Morza są PRZEPIĘKNE, aż DECH ZAPIERA. Gratuluję talentu i sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam leila Dziękuję za pochwały Ale jak z tym talentem jest, to faktycznie najlepiej mogą ocenić osoby postronne... A sprzęt niestety amatorski tylko pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a ja weszłam na dziennik i otworzyło mi się zdjęcie 'wersja po zasypaniu' i myślałam że to skały i morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale ślicznie nad naszym morzem (.Wczoraj widziałam troche mniej zdjęć?) I jakie swietne zdjęcia Jak ja Ci zazdroszczę,że byłaś nad Bałtykiem... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a ja weszłam na dziennik i otworzyło mi się zdjęcie 'wersja po zasypaniu' i myślałam że to skały i morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale ślicznie nad naszym morzem (.Wczoraj widziałam troche mniej zdjęć?) I jakie swietne zdjęcia Jak ja Ci zazdroszczę,że byłaś nad Bałtykiem... Pozdr Trochę zdjęć dołożyłam faktycznie później, bo musiałam zgrać o przejrzeć całość.... Bo...to już teraz planuj przyszłoroczne wakacje nad Bałtykiem z postojem u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Oj kusicielka z Ciebie Amtluś Ale pomysł wyjazdu nad Bałtyk chodzi mi w te wakacje cały czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jak chodzi - to niech zajdzie tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Oby do laaata,do laaaata...następnego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czyli umowa stoi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/117.gif Ale myśle, że wcześniej będzie zima,śnieg, narty Może jakiś Karpacz,może górki w Czechach niedaleko od nas (świetne stoki w Czechach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kuś, kuś - moim chłopakom nie trzeba dwa razy powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No to tylko raz powtórzę Oby do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Amtla, śliczne zdjęcia, z przyjemnością pooglądałam, najbardziej podoba mi się to "jeziorne", piękne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 04.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witaj Amtla!Własnie czytam Twój dziennik, bardzo ciekawy domek się zapowiada.Mam pytanko odnośnie alarmu. Właśnie zastanawiamy się nad założeniem alarmu, instalację mamy przeprowadzoną, ale chodzi o to, że najlepiej byłoby podpiąć alarm do systemu monitorującego,miałabym spokojną głowę, ale wiąze sie to z comiesięcznym abonamentem.Jeśli założyć alarm tak tylko jako straszak, to po każdej wizycie myszy czy kota będę musiała jechać na budowę i wyłączać go.Nie wiem co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts