kala67 09.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj Amtla w sprawach drzwi to nic Ci nie doradze niestety ja mam drzwi wejściowe z firmy ktora stawia nasz dom. Musiałam tylko wybrać wzór, jeden z 6 i z tym mialam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aga - Żona Facia A jesteś zadowolona z tych drzwi ? Może sz je pokazać...mnie coraz bardziej terminy naciskają http://www.gerda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=61 Wzór ten ostatni (po prawej), kolor bialy. Są to pełne antywłamaniowe. Fakt ten ljest ważny przy ubezpieczaniu domu. Gdybym teraz kupowała, na 100 % wzięła bym z okienkiem, z szybką, z szybkami. Żeby były ładniejsze, a nie takie nudne jak moje. http://www.gerda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=59 np. trzecie z lewej, lub ostatnie (po prawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 [ ja mam drzwi wejściowe z firmy ktora stawia nasz dom. Musiałam tylko wybrać wzór, jeden z 6 i z tym mialam problem To wiesz, co ja przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gdybym teraz kupowała, na 100 % wzięła bym z okienkiem, z szybką, z szybkami. Żeby były ładniejsze, a nie takie nudne jak moje. Te drzwi wcale nie są nudne...wierz mi...ja właśnie optuję za pełnymi, chociaż na początku miało być dużo szybek....A na czym skończę? Sama jestem ciekawa Dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Amtla,my mamy drzwi euronord prestige z włókna szklanego l Bo, dzięki za wiadomość Dzisiaj sobie odpuściłam, bo mam mętlik w głowie i musiałam z Mlodym do kontroli lekarskiej się udać...ale jutro ruszam w bój....muszę coś postanowić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wybór drzwi trudny...wiem coś o tym Krytyka poprzedników..oni wszyscy tak mają Gorzej jak sami coś przy okazji spaprają Liczniki-one zawsze pędza jak oszalałe Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Bogusiu, już mam dosyć - gotowa jestem wziąć drzwi pierwsze z brzegu To istne szaleństwo wyboru Teraz jestem tylko ciekawa, jak kolejny fachowiec wepchnie kafelki pod ten licznik i rurki Trzeba było kupić gotowy dom...ale mnie na to nie stać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czytam o grzybach i wierzyć sie nie chce. W naszych okolicach ludzie tachają wielkie kosze Amtluś nie narzekaj. Jakbyś kupiła gotowy dom to byś teraz te kafle skuwała. Już lepiej się posuwac do przodu niż cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Bogusiu, już mam dosyć - gotowa jestem wziąć drzwi pierwsze z brzegu To istne szaleństwo wyboru Teraz jestem tylko ciekawa, jak kolejny fachowiec wepchnie kafelki pod ten licznik i rurki Trzeba było kupić gotowy dom...ale mnie na to nie stać pozdro Amtla, nigdy w życiu gotowy dom! Efilo ma rację.-trzeba urządzać dom według własnych potrzeb,gustu itd. Natomiast drzwi musisz wybrać porządne, spokojnie poszukaj a na pewno coś znajdziesz Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 eee co Ty gadasz gotowca chciałabys????nie wierzę! a drzwi oblukasz napewno, wpadna Ci po prostu w oko i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Już lepiej się posuwac do przodu niż cofać. OK, biorę to sobie za myśl przewodnią.... dwa podejścia prysznicowe ciekną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Natomiast drzwi musisz wybrać porządne, spokojnie poszukaj a na pewno coś znajdziesz Ale mi właśnie tego spokoju już brakuje... Wczoraj zaliczyłam jeszcze wnerw w pracy, to już wogóle mi się nałożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 padna Ci po prostu w oko i git Jak ja bym tak chciała...oby Twoje słowa były prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Coś czuję,że trzeba kogoś pocieszyc http://obrazki.joe.pl/sub_images/calujace-sie-wiewiorki.gif http://obrazki.joe.pl/sub_images/kot-kopie-psa.gif No!! teraz lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Amtelko kochana, tylko bez nerwów prosze !! wszystko sie ułoży, znajdziesz za chwile super drzwi i będziesz zachwycona!! zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Amtluś, głowa do góry, od początku jesteś zbyt pesymistycznie nastawiona na swoją budowę, a tu trzeba sie cieszyć, że jakoś idzie, choćby i ciężko szło ja to juz nie pamiętam nawet jakiej firmy mam drzwi... jakoś mnie zamroczyło akurat.... chyba z Kronodoora, zwykłe, z szybkami. Ale szybki sie sprawdzają, dają światło a nie widoczność i wytrzymują trzaskanie dwójki dzieci.. Ja jestem zadowolona niezły tarasik się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Coś czuję,że trzeba kogoś pocieszyc http://obrazki.joe.pl/sub_images/calujace-sie-wiewiorki.gif http://obrazki.joe.pl/sub_images/kot-kopie-psa.gif No!! teraz lepiej ? Bogusia oczywiście przebiłaś wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 zobaczysz!! Kala masz rację...zobaczę...może już zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.09.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Amtluś, głowa do góry, od początku jesteś zbyt pesymistycznie nastawiona na swoją budowę, a tu trzeba sie cieszyć, że jakoś idzie, choćby i ciężko szło Dario, bo to się tak czasami nazbiera tyo tu to tam, i człowiek musi gdzieś ten pesymizm wylać A jak ja to tak sama ciągnę, to czasami mam prawo, nie??? Bo jak będzie źle, to od razu wiadomo kto winny.... pozdro i fajnie, że się odezwałaś, bo już mnie dziwne myśli nachodziły. Ale jak to tylko komputer to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bogusia oczywiście przebiłaś wszystkich I o to chodziło [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts