kala67 16.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witajcie!! wpadłam sprawdzic kto dziś poprosił o urlop na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Pewnie nie, bo cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Amtla.....a co sie dokładnie stało?? bo widze takie zacieki u Ciebie?? pękła jakas rura czy hydraulik coś spieprzył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 pękła jakas rura czy hydraulik coś spieprzył??? Na szczęście tylko ta druga przyczyna - łatwiejsza do naprawienia. Wszędzie założył źle uszczelki wierzyć się nie chce, że profesjonalista tak banalnej sprawy nie sprawdził...ech. fahofcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kuźwa..........nawet nie chce mysleć co by było gdyby to sie stało w moim drewniamym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No ładnie dziewczyny, pare dni mnie nie było a tu taaaaka impreza Mam nadzieję, że dziś wszystkie czujecie się dobrze Przyniosłam wam coś na wzmocnienie http://www.cargill-polska.pl/templates/cargill/_images/dc_can_images_consulting_right_2.jpg trochę witaminek nie zaszkodzi. A tak wogóle to nie zapominajcie o mnie jak będzie następne babskie spotkanie !!!! Dwa razy w rynnę trzy razy w parapet i już ! Amtla temu hydraulikowi to bym..........nie będę się wyrażać, ale byłoby mu przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ta plama to jak stwór jakiś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A jakich drzwi szukasz Amtluś, bo ja nie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wpadłam sie przywitac z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jak ja lubię takie poranne wizyty Zapraszam na kawkę http://www.mycoffeeshop.com.au/UserFiles/161/Image/Jura-coffee-machines/Jura-S9-coffee-machine/Jura-S9-OT-coffee-machine-l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A jakich drzwi szukasz Amtluś, bo ja nie w temacie. Soniko, wejściowe...niestety, dopiero wejściowe Może coś o swoich pięknych napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzień dobry!!! Znalazłam firmę która ma ciekawe drzwi, może coś ci się spodoba.http://mikinka.pl/images/zew/18.jpghttp://mikinka.pl/images/zew/26.jpghttp://mikinka.pl/images/zew/32.jpg Firma ma dużo więcej propozycji, ale na jej stronie znalazłam tylko takie. strona do nich to http://mikinka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 meg, piękne te drzwi Każde z osobna, widać nawet na fotkach że świetnie zrobione...orientujesz się może w cenach ? Czy trzeba zapytania ofertowe posyłać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 szkoda żeś tak daleko to bym ci poleciła takiego jednego producenta Amtluś nie przejmuj się plamami. wtopy muszą być. taka już jest budowlana rzeczywistość. grunt żeby były łatwo naprawialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 szkoda żeś tak daleko to bym ci poleciła takiego jednego producenta ja to zawsze mam pod wiatr Z jednej strony się cieszę, że te palmy teraz już wyszły...wiem, że nie mogę ufać hydraulikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 meg, piękne te drzwi Każde z osobna, widać nawet na fotkach że świetnie zrobione...orientujesz się może w cenach ? Czy trzeba zapytania ofertowe posyłać? pozdro Mam od nich ulotkę, ale niestety nie ma na nich cen. U nas w Łodzi otworzyli tzw Panoramę budowlaną i tam jest wiele firm oferujących swoje produkty - wszystko pod jednym dachem . Byłam na ich stoisku i powiem ci, że drzwi mają super!!! Te drewniane były dość drogie, ale nie pamiętam ile. adres do nich - [email protected] - chyba będziesz musiała zapytać się bezporednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Amtluś, ja mam w łuki, u mnie wszędzie krągłości . A jaki styl lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 U mnie jeszcze wszystko można zrobić...generalnie mam prosto, ale jedna ściana zwewnątrz jest aokrąglona ...zaokrąglone też zrobiłam schody, chociaż nie chciałam, ale jak ułożyłam prosto bloczki to tak oczy bolały od patrzenia, że natychmiast zmieniłam. Dlatego w zasadzie mogę i proste i zaokrąglone... Ale taras, z drugiej co prawda stony, mam prosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szukałaś natchnienia w wątku o drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Oczywiście Soniko, kilka wzorów jest tam świetnych i teraz to już się zastanawiam, czy od tego nadmiaru możliwości doboru tak mi się kręci w głowie... i jeszcze żeby wybrać dobry wyrób w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts