Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Do tarasu można wrzucać gruz i owszem ale...betonowy, i najlepiej od razu piaskiem go zasypywać albo zagęszczać nawet...

A moi murarze walili tam wszystko...głównie zaś całe popękane porothermy....do tego dołożyli się dekarze wrzucając resztki dachówki lub te popękane....i zrobił się śmietnik nie do zagęszczenia i zasypania :o Trzeba było to wyjąć, od ścian odsunąć itd. itd....

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do tarasu można wrzucać gruz i owszem ale...betonowy, i najlepiej od razu piaskiem go zasypywać albo zagęszczać nawet...

A moi murarze walili tam wszystko...głównie zaś całe popękane porothermy....do tego dołożyli się dekarze wrzucając resztki dachówki lub te popękane....i zrobił się śmietnik nie do zagęszczenia i zasypania :o Trzeba było to wyjąć, od ścian odsunąć itd. itd....

no własnie! ja miałam szczęscie, bo mnie przed takim śmieciowiskiem pod przyszłym tarasem przestrzegano :-? ale za to miałam je na całej działce, gdzie tylko popadło :evil:

Hmmm a myśmy chyba do tarasu i schodów trochę śmiecia budowlanego wrzucili i

chyba nieźle to wszystko wyszło...Ale ja tak sobie tylko głośno myślę....

Kociaki cudne..Amtluś czy Ty je już zaadoptowałaś :lol: :lol: ?Bo one chyba baaardzo Cię lubią-widać to na zdjęciach :)

Przyłączam sie do pytania o ciepłe wakacje...Ni mogł sobie np. do Etiopii w listopadzie pojechać?

Pozdr

czy Ty je już zaadoptowałaś :lol: :lol: ?Bo one chyba baaardzo Cię lubią-widać to na zdjęciach :)

One lubią moje szamanko...obojętnie kiedy, obojętnie co...takie wszystkojady...zawsze żal mi ich na jesień i zimę....

Przyłączam sie do pytania o ciepłe wakacje...Ni mogł sobie np. do Etiopii w listopadzie pojechać?

Tłumaczy, że termin zaklepali jak jeszcze się roboty u mnie nie podjął....ale też mi o tym od razu nie powiedział :-? Dwa tygodnie go nie będzie.

Bogusia dobrze mówi.

Pogaduchy na forum, zaległe seanse w kinie i zdziwiona będziesz, jak Ci przed dom zajadą.

Takim wypoczętym to robota się w rękach palić będzie :wink:

rogbog, tola - pocieszycielki Wy moje :roll:

Jasne,że płakać nie będę, czasu na nadrabianie zaległości kinowych nie będę miała (bo i seansów tyle, że wstyd pisać), ale do roboty się biorę...

Jutro sesja śmieciowa - mam nadzieję :wink:

A od poniedziałku do środy - delegacja służbowa...

W czwartek - umowa do podpisania...

I tydzień na boku...

Czy ja mam czas na zaległości ?

pozdrawiam

...i jeszcze przelot po sklepach oczywiście - muszę wiedzieć, co mi się teraz podoba, a co jak trzeba będzie płacić :wink:

Żal mi tego czasu i pogody, bo u nas akurat ślicznie cieplutko i można z przyjemnością pracować na zewnątrz...Potem się ekipy "ponakładają"...pieniążki skończą i będzie d...pa :roll: