Amtla 22.09.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Do tarasu można wrzucać gruz i owszem ale...betonowy, i najlepiej od razu piaskiem go zasypywać albo zagęszczać nawet... A moi murarze walili tam wszystko...głównie zaś całe popękane porothermy....do tego dołożyli się dekarze wrzucając resztki dachówki lub te popękane....i zrobił się śmietnik nie do zagęszczenia i zasypania Trzeba było to wyjąć, od ścian odsunąć itd. itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 pytam bo ja mam przygotowaną podbudowę pod taras z kruszywa i teraz dygam ze coś jest nie tak jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Do tarasu można wrzucać gruz i owszem ale...betonowy, i najlepiej od razu piaskiem go zasypywać albo zagęszczać nawet... A moi murarze walili tam wszystko...głównie zaś całe popękane porothermy....do tego dołożyli się dekarze wrzucając resztki dachówki lub te popękane....i zrobił się śmietnik nie do zagęszczenia i zasypania Trzeba było to wyjąć, od ścian odsunąć itd. itd.... no własnie! ja miałam szczęscie, bo mnie przed takim śmieciowiskiem pod przyszłym tarasem przestrzegano ale za to miałam je na całej działce, gdzie tylko popadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj Amtelko:) śliczne kocia rodzinka bliźniaki sa cudne a powiedz..........jak długo będa trwały jego wakacje w ciepłych krajach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hmmm a myśmy chyba do tarasu i schodów trochę śmiecia budowlanego wrzucili i chyba nieźle to wszystko wyszło...Ale ja tak sobie tylko głośno myślę.... Kociaki cudne..Amtluś czy Ty je już zaadoptowałaś ?Bo one chyba baaardzo Cię lubią-widać to na zdjęciach Przyłączam sie do pytania o ciepłe wakacje...Ni mogł sobie np. do Etiopii w listopadzie pojechać? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 czy Ty je już zaadoptowałaś ?Bo one chyba baaardzo Cię lubią-widać to na zdjęciach One lubią moje szamanko...obojętnie kiedy, obojętnie co...takie wszystkojady...zawsze żal mi ich na jesień i zimę.... Przyłączam sie do pytania o ciepłe wakacje...Ni mogł sobie np. do Etiopii w listopadzie pojechać? Tłumaczy, że termin zaklepali jak jeszcze się roboty u mnie nie podjął....ale też mi o tym od razu nie powiedział Dwa tygodnie go nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dwa... ...długo... Ale może pogoda nie dopisze i wróci wcześniej Wredna jestem,wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja pierwsza o tej pogodzie pomyślałam A w te wakacje, znajomi zanajomych byli przez tydzień w Tunezji - cały tydzień tak wiało, że nie mogli wyjść z hotelu słońca brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czyli ...wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 E, w takie możliwości to ja nie wierzę...jak zapłacili to będą d końca siedzieli, bo nikt im kasy nie odda A tak w ogóle, to chyba dzisiaj, zaraz potem jak się wnerwiłam ,to zobojętniałam i już na SPOKOJNIE sobie o tym mówię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 I bardzo dobry pomysł z tym spokojem I...też sobie przez ten czas od budowy odpocznij... Zajrzyj od czasu do czasu do mnie, na pogaduchy wpadnij I te 2 tygodnie zlelcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bogusia dobrze mówi. Pogaduchy na forum, zaległe seanse w kinie i zdziwiona będziesz, jak Ci przed dom zajadą. Takim wypoczętym to robota się w rękach palić będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 rogbog, tola - pocieszycielki Wy moje Jasne,że płakać nie będę, czasu na nadrabianie zaległości kinowych nie będę miała (bo i seansów tyle, że wstyd pisać), ale do roboty się biorę... Jutro sesja śmieciowa - mam nadzieję A od poniedziałku do środy - delegacja służbowa... W czwartek - umowa do podpisania... I tydzień na boku... Czy ja mam czas na zaległości ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No i widzisz, na nudę i bezrobocie narzekać nie będziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ...i jeszcze przelot po sklepach oczywiście - muszę wiedzieć, co mi się teraz podoba, a co jak trzeba będzie płacić Żal mi tego czasu i pogody, bo u nas akurat ślicznie cieplutko i można z przyjemnością pracować na zewnątrz...Potem się ekipy "ponakładają"...pieniążki skończą i będzie d...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Amtla!! wrócili z ciepłych krajów??? czy jeszcze tam dupska smażą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka Amtla!!Jeżeli jeszcze nie podjęłaś decyzji co do wyboru drzwi ,to ja oddam swój głos na trzecie od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć Amtluś, witam sie po niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 wrócili z ciepłych krajów??? Witanko A od kiedy to Kielce w ciepłych krajach leżą Wróciłam zmęczona i od razu kołomyja na miejscu... Jak dobrze, że weekend przede mną... A w domu takie zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Beauty, dziękuję za zabranie głosu w kwestii wyboru drzwi Ale u Ciebie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts