rogbog 13.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A niech szpec wysili mózgownicę Za darmo tego nie robi a jest od tego,żeby doradzić,wykonać... My z kotłowni jesteśmy bardzo zadowoleni,jest czysto,rurki zabudowane...nawet mam tam sznurki do prania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to co piszesz ma sens.....najpierw rurki i duperele .......a kafelki na samym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Amtelko ,u nas były płytki przed piecem.W obecnym domu z kolei ,glazura była kładziona po zamontowaniu pieca i M bardzo tego żałował.Szukaj glazurnika który położyłby przynajmniej w tym miejscu ,gdzie ma stać (wisieć) piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jako ta kładąca tymi rękami płytki spytam "a jak położyć płytki za wiszącym piecem bez jego zdejmowania"? Wiadomo sezon grzewczy trwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a to Ci palma zrobiła niespodzianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A niech szpec wysili mózgownicę Pięknie to ujęłaś Też myślę, że w trakcie roboty to się wyklaruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 u nas były płytki na ścianie z piecem i kilka kafli na podłodze w miejscu gdzie miał stać zasobnik. i jest wszystko ładnie wykończone. tylko miedź od gazu jest na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 efilo, o płytkach zrozumiałam A ponieważ piszesz o miedzi do gazu, to czy prawdą jest, że przy takich przewodach jest wymóg co do drzwi przeciwpożarowych. A jeśli bęą przewody stalowe ( na drodze skrzynka- piec) to można tylko drzwo zwyczajne zamontować pomiędzy kotłownią a garażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a jak położyć płytki za wiszącym piecem . no właśnie jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a to Ci palma zrobiła niespodzianke kwitnąca palma zimą... sama nie wiem czy to kwiat, czy to co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Amtluś..jaką zimą Ja wiem,że pogoda okropna,zimno, wiejeee,padaaaa...ale ja protestuję!! i nie chcę jeszcze zimy A kwitnąca palma..własnymi ręcami wyhodowana no,no..gratulacje A jak bedą daktyle, to się podzielisz? prawdaaa? Uwielbiam daktyle Co pieca i płytek,to jasne ze wszystko zależy od tego jaką "techniką" bedziemy robić kotłownei.U mnie płytki były na końcu bo cały piec jest zabudowany.A w zabudowie za piecem jest tylko otynkowana ściana.No i nie mamy zasobnika. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U nas na szczęście bez śniegu, ale to co oglądam w telewizji to przeraża Słuchajcie kochaniutkie Na co zwrócić uwagę przy umowie na gaz? Co jest tam ważne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Napiszcie coś o tej umowie, pleassssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja nic nie napisze bo na nic nie zwróciłam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dobrze oto moje pytania: - jaki macie limit, - na jaki okres zawieracie umowę, - mjaka cena pierwszego tankowania, - jakiej wysokości opłata za dzierżawę zbiornika ? Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 tankowania....aaaaa...to chyba za bardzo nie przystaje do mojego gazu ziemnego sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to chyba za bardzo nie przystaje do mojego gazu ziemnego sorki Takiej to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 u mnie też z rurki - nitki ... i też beztrosko podpisałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A juz miałam wysłać moją umowę do wglądu...i nie mogę pomóc..niestety ..bo my tez mamy gaz z rurek znaczy się ziemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 U mnie ziemny w niedalekiej - podobno - przyszłości... a teraz znowu powalczyć muszę, żeby nie było że pod górkę czyli do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts