Amtla 23.10.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Cześć Soniś Nie wiem, czy ma to coś wspólnego z ręką , czy raczej warunkami czy miejscem... popatrz, jak mi takie coś urosło.. http://img39.imageshack.us/img39/5135/zdjcia1051.jpg Jak się Dino miewa...to może mniej ważne, jak się Ty mniewasz przy psiaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Te wszystkie łodygi to pędy kwiatowe ? Niesamowite. Dino OK, ja ledwo, ledwo . Strasznie absorbujący jest, albo ja się za bardzo przejmuję , ale z drugiej strony muszę mieć na niego oko non stop, bo by wszystko zjadł co ma w zasięgu wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.10.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Te wszystkie łodygi to pędy kwiatowe ? Tego właśnie nie wiem...pierwszy raz tak mam To ładny z niego łakomczuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ja się nie znam, ale może to są te keiki czy jakoś podobnie? Wiesz, te dzieci storczykowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witaj Amtluś mi też sie podoba to "coś" nad drzwiami wejściowymi ładnie Ci to zmajstrowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ładnie Ci to zmajstrowali Witaj, ładnie napisane Wróciłaś już z działki ? U nas niestety siąpi od rana i z prac okołodomkowych nici pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A tak w międzyczasie, dojrzałam wielkiego byczona w małej łazience Odpływ wody ze zlewu jest na innej ścianie niż podejście wody.....Gdzie ja miałam oczy? Gdzie oni mieli głowę jak to robili ? Jutro umówiłam się na poprawkę ------------------ 17062 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Amtelko...... to szczegół, nie martw się ...nie takie wpadki zdarzają sie na budowach przecież grunt to pozytywne myslenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Gdzie ja miałam oczy? Gdzie oni mieli głowę jak to robili ? Jutro umówiłam się na poprawkę I wreszcie się okazało... jestem blondynką Ale nie do końca Pan hydraulik przyjechał, popatrzył i stwierdził, że odpływ jest na miejscu właściwym i mi go pokazuje...a ja na to, że i owszem, że i tak..ale co robi tamten odpływ na prostopadłej ścizanie ? Zamyśleliśmy się na chwilę oboje...i olśnienie To była tak zwana "rezerwa" Kiedy robiono podejścia kanalizy nie byłam zdecydowana, gdzie chcę umywalkę...i dlatego zostało to jedno "zapasowe" podejście... ---------------------- 17089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no to brawo porządnie uszczelnij bo będzie ci z niego śmierdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Muszę napisać teraz koniecznie, jak to dobrze mieć "zapasy"...Dzisiaj pan od ciepełka mówi, że musi koniecznie podłącztć skropliny do kanalizacji ...i co już wiecie, gdzie będzie się znajdowało podejście ? Tylko się trzeba przekuć przez ścianę..ale to lepsze niż rura na ścianie Czyli efi, nic nie muszę uszczelniać Aha, grzejniki przyjechały...jedna drabinka za dużo...jeden grzejnik za mało...a czy dwa w dobrym rozmiarze, tego nie mogłam się dowiedzieć bo do tej pory nie otrzymałam tajemniczej specyfikacji od szefa...ale kierowca mi pokazał jego wz - i się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czy widzicie mój awatarek? Bo ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jakby wszystko szlo jak po maśle byłoby nudno, a tak będzie co wspominać . Avatarka nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Cześć Soniko, ja właśnie myślę, że to jest jedna ze złotych myśli tego forum to co napisałas I jak się wie, że inni też tak mają to nie boli avatarka muszę poszukać, bo zniknął bez mojej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Każdemu coś się przydarza Amtluś i nie ma się co przejmować chyba, że to jakieś mega zawirowania. A skąd miałaś avatarka? Wklej go sobie tam gdzie wklejasz zdjęcia i daj stamtąd link. U Ciebie też taka śpiąca pogoda? Po prostu oczy się same zamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja tez nie widze Twojego awatarka ....nie martw się Amtelko!!! wyjasniła sie sprawa z rurkami to i z kaloryferkami sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Soniko, Teraz ciemnica przez tą przesuniętą godzinę Ale dzień był ciepły i słoneczny Ale faktycznie, jak się tlenu na budowie nawdychałam to po powrocie do mieszkania byłam padnięta.. ale forum mnie pobudza a co Dinuś teraz porabia? Już coś zniszczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wyjasniła sie sprawa z rurkami to i z kaloryferkami sie wyjasni Od razu widać, że doświadczony budowniczy pisze Ja już się nie przejmuję, tylko podaję do wiadomości, coby i nni wiedzieli co ich może czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Sprawdziłam - nie ma stronki z moim starym domkiewm w awatarku Teraz kolejna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts