Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Cześć Soniś :D

Nie wiem, czy ma to coś wspólnego z ręką , czy raczej warunkami czy miejscem...

popatrz, jak mi takie coś urosło..

http://img39.imageshack.us/img39/5135/zdjcia1051.jpg

Jak się Dino miewa...to może mniej ważne, jak się Ty mniewasz przy psiaku ?

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak w międzyczasie, dojrzałam wielkiego byczona w małej łazience :o Odpływ wody ze zlewu jest na innej ścianie niż podejście wody.....Gdzie ja miałam oczy?

Gdzie oni mieli głowę jak to robili ?

Jutro umówiłam się na poprawkę :-?

------------------

17062

Gdzie ja miałam oczy?

Gdzie oni mieli głowę jak to robili ?

Jutro umówiłam się na poprawkę :-? :o

I wreszcie się okazało... jestem blondynką :wink:

Ale nie do końca :roll: Pan hydraulik przyjechał, popatrzył i stwierdził, że odpływ jest na miejscu właściwym i mi go pokazuje...a ja na to, że i owszem, że i tak..ale co robi tamten odpływ na prostopadłej ścizanie ?

Zamyśleliśmy się na chwilę oboje...i olśnienie :o To była tak zwana "rezerwa" :wink: Kiedy robiono podejścia kanalizy nie byłam zdecydowana, gdzie chcę umywalkę...i dlatego zostało to jedno "zapasowe" podejście... :D :D

----------------------

17089

Muszę napisać teraz koniecznie, jak to dobrze mieć "zapasy"...Dzisiaj pan od ciepełka mówi, że musi koniecznie podłącztć skropliny do kanalizacji ...i co :o już wiecie, gdzie będzie się znajdowało podejście ? :D Tylko się trzeba przekuć przez ścianę..ale to lepsze niż rura na ścianie :roll:

Czyli efi, nic nie muszę uszczelniać 8)

Aha, grzejniki przyjechały...jedna drabinka za dużo...jeden grzejnik za mało...a czy dwa w dobrym rozmiarze, tego nie mogłam się dowiedzieć :wink: bo do tej pory nie otrzymałam tajemniczej specyfikacji od szefa...ale kierowca mi pokazał jego wz - i się nie zgadza :-?

Każdemu coś się przydarza Amtluś i nie ma się co przejmować chyba, że to jakieś mega zawirowania.

A skąd miałaś avatarka? Wklej go sobie tam gdzie wklejasz zdjęcia i daj stamtąd link.

U Ciebie też taka śpiąca pogoda? Po prostu oczy się same zamykają.

Soniko,

Teraz ciemnica przez tą przesuniętą godzinę :-?

Ale dzień był ciepły i słoneczny :D Ale faktycznie, jak się tlenu na budowie nawdychałam to po powrocie do mieszkania byłam padnięta.. ale forum mnie pobudza :wink:

a co Dinuś teraz porabia? Już coś zniszczył?