aka z Ina 30.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 niestety..... ja również przez to święto mam o jeden dzień przeżyty mniej... Tak się złożyło, że zaraz po ukończeniu przeze mnie studiów zmarł mój Tata. Byliśmy bardzo blisko...Do dziś dnia bardzo mi Go brakuje...Myślałam że z biegiem czasu jakoś z tym dojdę do ładu...ale nie, a najgorzej jest 1 listopada. Razem z Mamą łapiemy ogromnego doła... moja mam zmarła jak moj najstarszy miał 2 m-ce i 3 tygodnie bardzo jej potrzebowałam wtedy....... niestety- nieszczęsliwqy wypadek, przy którym mój synuś też mógł stracić życie.... duzo by opowiadać................ miała niecałe 41 lat.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Aka, Amtla...zapalę świeczkę w niedzielę za najbliższe Wam osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tola-dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Aka, Amtla...zapalę świeczkę w niedzielę za najbliższe Wam osoby... tolu dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 duzo by opowiadać................ miała niecałe 41 lat.............. ...nosimy swój ból całe życie.... i ja się pomodlę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Nie wolno lapac dola. Zabraniam. Pustke nic nie zastapi ale smutek warto zastapic wdziecznoscia, ze mielismy ich okazje, czas i zaszczyt znac. Bo dzieki temu walsnie Oni nigdy nie beda Tam, tylko zawsze Tu, w naszych sercach jako czesc nas samych. Sciskam mocno wszystkie smutaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 niestety..... ja również przez to święto mam o jeden dzień przeżyty mniej... . Razem z Mamą łapiemy ogromnego doła... Przyszłam pocieszyć Ciebie i...siebie też...w grupie zawsze raźniej Ja dołuję się zawsze w rocznicę śmierci Taty, a 1.11 staram się myśleć tylko o chwilach razem spędzonych i jakoś tak mi się lzej robi na duszy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ja dołuję się zawsze w rocznicę śmierci Taty ...i w dzień imienin, i dzień urodzin... Tak Bo, już bliżej niż dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ja dołuję się zawsze w rocznicę śmierci Taty, ...i w dzień imienin iw dzień urodzin.... Tak, i już bliżej niż dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Mysle, ze im tez smutno jak widza nas zmartwionych i smutnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Żeluś kochana, tyle optymizmu w Tobie...mam nadzieję że to zaraźliwe Bo tak naprawdę, to chyba siebie żałujemy ?... Ale po śmierci Taty, mój świat stanął na głowie...pewnie wielu tak miało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wiesz Amtlo, jak moj tata zmarl, to moj Stefek mial 18 m-cy. Pomimo tego, ze nie rozwial sie prawidlowo to jeszcze nie wiedzialam, ze cos jest nie tak - nie tak na cale zycie.Jak tata zmarl, to plakalam codziennie, nie moglam sie opanowac... Wtedy Stefek zachorowal i trafil do szpitala. Aby nie pisac co i jak... Mimo woli bylam zmuszona brac sie w garsc i zajac sie dzieckiem.I wtedy do mnie dotarlo, ze to Bog daje mi znak. Tata odszedl ale ja wciaz jestem tutaj i mam za kogo zyc. W smierci nic nie da sie zmienic ale w zyciu sie da.Od tego czasu minelo 14 lat. Czasami lzy wracaja, ale wiem, ze tata juz nie musi walczyc a ja wciaz musze i chce. A poki ja jestem i pamiec o tacie bedzie zyc. Czesto z Nim rozmawiam, bo czuje, ze tata wciaz istnieje. Wydaje mi sie, ze tylko wyjechal i wroci. No i wraca, za kazdym razem kiedy o Nim pomysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.10.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Sercem to napisałaś...i ja tak myślę i wtedy łatwiej... a Stefcia mocno uściskaj jak się jutro obudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 hej dziewczyny!! jutro jest taki dzien, kiedy każdy tęskni za kimś bliskim ..wracają wspomnienia, mamy czas na dłuższą refleksje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Sercem to napisałaś...i ja tak myślę i wtedy łatwiej... a Stefcia mocno uściskaj jak się jutro obudzi... Usciskam dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ożesz, z tymi fachowcami Przykre to... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.11.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzisiaj mm dzwoni do pana i mówi, że dziękujemy za współpracę, a pan opowiada że przecież są i robią To mm do mnie z tą wiadomością....to ja sąsiada o przeszpiegi proszę...I NIC...totalne kłamstwo A taką jeszcze fachową pamiątkię mamy: http://img18.imageshack.us/img18/2793/zdjcia1082.jpg ------------- 17357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ...I NIC...totalne kłamstwo o...qu..... Ale tupet Na zbitą twarz ich pogonić a nie dziękować za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Mnie to tylko zastanawia jak ci ludzie spia po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts