Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu, powtarzam po panu i jeszcze sprawdziłam na forum. Nie wiem czy to reguła, ale styropian powinien byc kładziony na mijankę - u mnie nie jest....

Pozostawiono przy ścianach szpary, do których przesuwa się pozostała zawartość. Niby wystarczyłoby to uzupełnić, ale skoro powinno być na mijankę to lepiej zrobić jeszcze raz od początku.

Przestrzenie między rurami od wody też powinny być zapełnione - a nie są. I znowu możnaby było to uzupełnić ale lepiej położyć całość poprawnie.

Już nie wiem, i sama się zastanawiam czy pan nie przesadza, ale mówi, że nie chce mi zmarnować wylewki a przez to podłogi A naprawi to za ół darmo :roll:

No to się porobiło.. :-?

Jak tak patrze na zdjecia to wydaję mii się-sorki-że ten fachowiec to taki bałaganiarz jest.Bo czy nie mógł np. przeprowadzić rur (czerwonych) wzdłuż scian a nie tak byle jak, w poprzek .Szkoda tylko straconego czasu, pieniędzy...

Moze "wylewkarz" zrobi to jak należy..Trzymam za to kciuki :roll:

I...przesyłam od siebie aniołki dla Ciebie :wink:

http://foto3.m.onet.pl/_m/acf7b6f7f33720f0f8a08187bdcc339f,10,19,0.jpg

Amtluś

trafiłaś na super faceta od wylewek. skoro on tak o Ciebie dba to daj mu o Ciebie zadbać i poprawiaj. gościu ma rację. po pierwsze na mijanke, po drugie nie powinny byc dziury a po trzecie rurki muszą być przymocowane bo w przeciwnym wypadku podniosą się do góry podczas robienia wylewki i będzie tragedia.

ale śliczne te aniołki. ja bym chciała takie w realu :D