Amtla 18.11.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/acf7b6f7f33720f0f8a08187bdcc339f,10,19,0.jpg Bo, aniołki mnie zauroczyły Podświetlone są jeszcze ładniejsze... Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ty wiesz, prawda? Pewnie się domyślam ....dziękuję za wspomożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 trafiłaś na super faceta od wylewek. Czyżby mi się poszczęściło? A może wyjątek potwierdza regułę Ale się cieszę, że potwierdzasz jego słowa. Jak się przypatrzyłam fotkom forumowym to faktycznie, wszystko się potwierdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 JEDNO WIEM NA 100% SŁUCHAM SWOJEJ INTUICJI I FM a nie mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 JEDNO WIEM NA 100% SŁUCHAM SWOJEJ INTUICJI I FM a nie mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ten fachowiec to taki bałaganiarz jest.Bo czy nie mógł np. przeprowadzić rur (czerwonych) wzdłuż scian a nie tak byle jak, w poprzek O tym też mówił wylewkarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja akurat nie uważam tego za jakiś kardynalny błąd - dociąć styro do tego to nie problem a przynajmniej mniej rurek wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nie chodziło mi o to,że jest to kardynalny błąd ale o podejscie hydraulika do pracy-niedokładne,na zasadzie "z tego sie nie strzela".Mnie np. nei podobają się te rurki od podłogówki-lezą se tak byle jak Moze dlatego ,że u nas było to zrobione właśnie dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Bogusiu, bo u Ciebie leżą równo w rządkach stąd wrażenie. Rurki można układać na różne sposoby i na okrągło też... Bardziej martwi mnie to nadmierne zagęszczenie - niepotrzebne na takiej powierzchni. Zamiast usunąć nadmiar, poprzesuwał tę samą ilość rurek bo miał się zmieścić na połówce okna. Ja rozmawaiłam z nim ostatnio poprzez męża bo nie mogłam na niego patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czepiam się co? Moze właśnie to zagęszczenie sprawia wrazenie braku ładu. Ale skoro wylewkarze wszystko poprawią,to nie ma co się dalej denerwować. Ty nie mogłaś patrzeć na hydraulika, tak jak ja na kominkarza i Stefanka Znaczy się-jesteśmy normalne A jak Ci będzie smutno, to wejdź ma FM i popatrz na moje aniołki-one i ja jesteśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.11.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czepiam się co? Nawet mi taka myśl nie przeszła przez głowę... Zwracasz uwagę na ważne rzeczy Każdy ma inne doświadczenia i bardzo się cieszę, że można to wszystko zweryfikować... Niestety wylewkarz nie poprawi wszystkiego - te rurki tak pozostaną. Chyba że powiem hydraulikowi że musi to zmienić... Rury od ogrzewania rozłożył po najkrótszej drodze, wiadomo - mniej ich wyjdzie...A że łatwiej układać styropian przy innym rozmieszczeniu rur to nie pomyślał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Amtelko!!! główka do góry kobieto!!! będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 25 stopni......chyba przesadzacie dziewczynki idealna dla mnie tempka przy ogrzewaniu podłgowym w całym domku- góra do 22 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 U nas jak jest 25 st, to już dla mnie jest za gorąco.piec nastawiamy najczesciej na 20 st, a przy reku temp. jest ok 22 st.I to wystarczy. podpisuje sie obiema łapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witajcie dziewczynyu nas temperatura zwykle 21,5 - 22. Wyższa raczej nie bywa, no chyba że tuż przy rozpalonym kominku.Co do rurek ogrzewania podłogowego to u nas jest inna sprawa.Rurki położono w dość sporej odległości od siebie. Jak oglądam zdjęcia u innych, to u nas dość biednie to wyszło.Hydraulicy powiedzieli ze tak trzeba i tak będzie dobrze, my nie mając pojęcia przystaliśmy na to. I różnicę w temperaturze nagrzewania płytek czuć niestety. Tam gdzie rurka - ciepło, a na środku między jedną a drugą dużo chłodniej. Czuć to pod stopami i te różnice nie są przyjemne. Chodzę w papciach, by tego nie odczuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 u mnie jest zazwyczaj 23 st, ale na to wpływu nie mamy, sufit jest nisko, dom ocieplony, pełno żarówek, itd. Jak włączę same halogeny w przedpokoju to w ciągu 30 sekund mam o stopień cieplej a przepalamy tylko rano i wieczorem, jak dzieci się idą kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 będzie dobrze OBOWIĄZKOWO Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 idealna dla mnie tempka przy ogrzewaniu podłgowym w całym domku- góra do 22 st. to sobie zanotuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Amtlo, gratuluje rocznicy!!! Milosc odwzajemniona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Chodzę w papciach, by tego nie odczuwać. A ja się cały czas zastanawiam jak to u nas będzie z tymi papciami...Dla moich chłopaków mogłyby nie istnieć już teraz, chociaż nie mamy podłogówki...a mnie to wszędzie zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts