ciaszka 27.04.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Amtla, przy okazji sorry za zaśmiecenie dziennika czasami mi się to zdarza. W kwestii terminów jak murarze mówią ,że trzy miesiące to bym im wierzyła Możesz spokojnie planować kolejne ekipy . Lepiej zaklepywać wcześniej. Z dotychczasowych doświadczeń własnych podpowiem ,że dobrze jest kiedy kolejne ekipy mogą obejrzeć budowę przed ukończeniem prac przez poprzednią grupę. Zawsze rzucą jakąś uwagą , podpowiedzą jak chcą mieć dom przygotowany Widzę ,że masz dobrego kierbuda , dba o twoją budowę. Ja też należę do tych strachliwych kobiet i dominujący fachowiec mnie przeraża ale jeszcze bardziej boję się fuszerek. I to mi pomaga Zawsze można zapodać sobie coś dla kurażu ( podpatrzone na budowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ciaszka nie przepraszaj tylko wykasuj swój post z dziennika - Ty możesz, autorka dziennika nie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Amtla, przy okazji sorry za zaśmiecenie dziennika czasami mi się to zdarza. Nie ma sprawy, czasami sie zdarza Możesz jeszcze całkowicie go wykasować, logując się w moim dzienniku i naduszając krzyżyk po zmianach. A tak wogóle, to dziekuję za porady, bo to faktycznie trzeba z pomysłem działać. Zamiawiać już teraz i pokazywać fachowcom "w co się pakują" Już zapamiętuję, bo rozeznania co do więźby zaczęłam robić.......uf,znowu ciężko. Ale to już wpisane w budowanie. Nikt nie powiedział, że będzie przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ciaszka nie przepraszaj tylko wykasuj swój post z dziennika - Ty możesz, autorka dziennika nie. :) O Nefer, jaka Ty porządna kobietka ...i nawet tu zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 27.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzięki dziewczyny, udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ciaszka nie przepraszaj tylko wykasuj swój post z dziennika - Ty możesz, autorka dziennika nie. :) O Nefer, jaka Ty porządna kobietka ...i nawet tu zaglądasz A pewnie, że zaglądam, tylko nie zawsze się ujawniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzięki dziewczyny, udało się No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A co u Ciebie taka cisza Amto? Napisz co słychać, bom bardzo ciekawa . Robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Soniś, ciszy to u mnie nie ma Wczoraj ważny dzień był Podwaliny pod chałupke mam Wszystko pokazałam wczoraj w dzienniku. Dzisiaj panowie mieli rozszalować, ale mnie już przy tym nie było Patrzę tak na Twoje brateczki i tylko wspominam moje przebiśniegi, bo w tych chałdach gliny i piachu nic nie przeżyło... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no, to się zaczęło byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dario, masz rację: idzie, idzie, idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem jak ja to zrobiłam, że nie zauważyłam . A co masz zakopane ? Pewnie jakieś skarby . A kwiatkami się nie przejmuj, pewnie że szkoda , ale będą nowe jeszcze piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem jak ja to zrobiłam, że nie zauważyłam . Coś Ty Soniko, nie czerwień się Zapisałam kawałek historii mojej rodzinki: kto, z jakich rodzców, kiedy zrodzony itd. ten domek stawia. A panowie dopisali "swoje trzy grosze" czyli o sobie słów kilka. Wrzuciliśmy pieniążki... i już, cała historia ważnych dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Fajnie , szkoda że mnie to do głowy nie przyszło. Nawet grosika sobie nie wrzuciłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nawet grosika sobie nie wrzuciłam . I dlatego jesteś o tyle bogatsza Aha, a panowie cały czas powtarzali, że to kamień węgielny więc niech im będzie: jak budują to się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 29.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Piękna fotorelacja i o niczym nie zapomniałaś . Pewnie zaraz i pustaki będą rozłożone. Będzie można pochodzić po pokojach. U mnie kamień węgielny miał O,7l a o grosikach nikt nie przypomniał . Na wszelki wypadek wcisnęłam w chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 U mnie kamień węgielny miał O,7l U mnie tylko 0,5l na dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 O to się panowie cieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Chyba przyzwyczajeni, bo radość była w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 08.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Amtla jak tak oglądam Twoje fundamenty to sobię myslę jak ten czas szybko leci pamiętam jak robili u mnie fundamenty,jakby to było wczoraj,a nie rok temu... Zobaczysz ani sie obejrzysz i będziesz malowała ściany,tak jak ja dziś no chyba,że będziesz miała malarzy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts