Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

rogbog, Nefer

tak sobie pomyślałam, że od razu widać, że mamy swoje lata :wink: (Nefcia bez obrazy ) i oczywiście doświadczenie duże - zwłaszcza w sprzątaniu :roll: :D

Dlugo myślałam, nad doborem kolorów i urządzaniem chaty....I stwierdziłam, że ja po prostu kocham te wszystkie beżyki, bo się w nich dobrze czuję :lol: Dlatego te wszystkie pomieszczenia, w których będę przebywała codziennie będą właśnie takie.

Co innego góra...coś czuję, że tam poszaleję z szarościami :roll: Ale codziennie to ja tam na pewno nie bedę ganiać - czytaj: sprzątać :wink:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello serdeczne, wpadłam się przywitać i pooglądać co tu ciekawego się buduje :-)

i widzę, że zapowiada się bardzo fajna chałupka, i w dodatku czeka Was wkrótce to co najciekawsze i co mniej już nerwy szarpie... czyli wnętrza :-)

podłoga beżowa śliczna a nie nudna i na pewno będzie praktyczna ;)

czekam na dalsze postępy prac!

pozdrawiam :D

Cześć Amtluś . Widzę ,że gusta mamy zbliżone. :D Tez stawiam na beże i brązy .Są uniwersalne i dodają ciepła.Zawsze można je połączyć z szarościami ,ostatnio bardzo modnymi i tez będzie dobrze wyglądać .A tak naprawdę ,to tak ,jak dziewczyny mówią ,nie należy kierować się trendami ,tylko urządzać się tak ,aby cała rodzina dobrze się w tym wnętrzu czuła :wink: w moim salonie beż chciałabym połączyć z takim odcieniem fioletu( wypoczynek +zasłony)

http://decoratorium.blox.pl/resource/kolor_fiolet_5.jpg

... i w dodatku czeka Was wkrótce to co najciekawsze i co mniej już nerwy szarpie... czyli wnętrza :-)

Ja to wcale nie jestem przekonana, że to mniej nerwy szarpie...najbardziej dobijają mnie decyzje :o :o

.podłoga beżowa śliczna a nie nudna i na pewno będzie praktyczna ;)

Beżowa nie tylko podłoga ... :D i w utrzymaniu praktyczna :D

pozdro

O to, to...dzisiaj był hydraulik i poprawił zbyt niskie podejście do wody w kotłowni i odkuł, to co wylewkarze zalali - czyli kanalizację na górze :roll:

I kafelki się zafugowały na dwóch ścianach i podłodze - ale tego moje oczy nie widziały, tylko pan zameldował :D

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif