aka z Ina 05.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.01.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witaj aka w nowym roku Gdzie się podziewałaś ? Jak tam święta przeminęły? Życzę spełnienia marzeń wszelakich na ten roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Amtluś-domowo byłam oprócz wigilii u teściowej. Pierwszą od 10 lat miałam kolacje w gościach a nie u siebie i nawet nie wiesz jak mi było z tego powodu lżej. Tym bardziej, ze w I dzież świąt miałam gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja to w ogóle powinnam schować się pod stół, bo nikomu nie złożyłam życzeń Noworocznych . Szczęśliwego Nowego Roku Amtluś, żeby wszystko się układało po Twojej myśli i żeby zdrowie dopisywało. Widzę, że robota idzie pełną parą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No widzę,że domek futerko przywdziewa Wiesz, ja też myślałam że jestem estetką ale...mnie ta plątanina sznurków się podoba nie powiem Widać że porządnie chłopaki pracują A że zimno..U nas też ocieplali o tej porze,było zimno brrrr..i też nie narzekali.A pracowali od rana aż do zmierzchu(nie mieliśmy jeszcze prądu).Podziwiałam ich Czy w tym roku będzie u Was przeprowadzka? zyczę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja to kołderka nazywam Amtluś, to białe pod spodem to membrana? Bo mi się jakoś ze styropkiem skojarzyło Ale Ci fajnie... wiem wykończeniówka wykańcza, ale i tak chcę JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witajcie Dziewczynki Bogusiu, ja myślę, że przeprowadzka musi być w tym roku, przecież szykujemy się do Amtli na parapetówkę, czyż nie? to w ramach noworocznych postanowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Toluś, innej opcji nie ma! Przeprowadzka,przeprowadzka...musi byc w tym roku Nie odpuścimy Amtli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To widzę kobietki, że zdecydowłayście za mnie Ja tam w ramach postanowień noworocznych nic takiego nie ustanawiałam...nie lubię się denerwować na daremno I faktycznie będzie jak będzie...aczkolwiek trochę się to ciągnie, ale jak na moje możliwości jest o.k. Oczywiście, nie wiem co zrobię z facetem od ogrzewania jak go spotkam ale to tak na marginesie... A parapetówka w tym czy w przeszłym roku ale będzie na mur beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Amtluś, to białe pod spodem to membrana? Oczywiście, że membrana. A Ty kochana teraz sił nabieraj, bo jak ruszysz to z pewnością jak rakieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Widzę, że robota idzie pełną parą . Ja tam widzę, jak para panom z ust wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ..... To widzę kobietki, że zdecydowłayście za mnie Ale najpierw,cały czas trzymamy kciuki,żeby wszystko szło dobrze. Ja tam w ramach postanowień noworocznych nic takiego nie ustanawiałam...nie lubię się denerwować na daremno I faktycznie będzie jak będzie...aczkolwiek trochę się to ciągnie, ale jak na moje możliwości jest o.k. Ależ my nie chcemy,żebyś się denerwowała.A tak po cichutku,naprawdę nie było takiego postanowienia-życzenia? Oczywiście, nie wiem co zrobię z facetem od ogrzewania jak go spotkam ale to tak na marginesie... Pewnie mnie skleroza dopadła...ale co jest z facetem od ogrzewania? A parapetówka w tym czy w przeszłym roku ale będzie na mur beton No i tego Ci życzymy Amtlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ..... Pewnie mnie skleroza dopadła...ale co jest z facetem od ogrzewania? ...wstawił piec oraz zasobnik i znikł ...zimno mu było... A za życzenia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć...jakas przesądna się chyba zrobiłam czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To znaczy -miał podłączyć? i nie zrobił tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A to drań Może jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze?A kasę wziął?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Gratuluje ekipy Bardzo porządnie to robią. Uważaj na ten promiennik przy słupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Uważaj na ten promiennik przy słupie Co to jest promiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.01.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Boziuuuuuuuuuu, jaka jestem zła Facetowi od ogrzewania to chyba nogi z d..py powyciągam z tej złości, bo to jego wina... Pękł zawór doprowadzający wodę do domu...z zimna pękł... A taką mojemu piękną wizję ogrzewanego domku roztaczał.... --------------- 19886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Współczuje. Niemniej jednak przeżyłam to trzykrotnie więc od razu mówię że da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts