Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzę,że domek futerko przywdziewa :D

Wiesz, ja też myślałam że jestem estetką ale...mnie ta plątanina sznurków się podoba nie powiem :wink: Widać że porządnie chłopaki pracują :) A że zimno..U nas też ocieplali o tej porze,było zimno brrrr..i też nie narzekali.A pracowali od rana aż do zmierzchu(nie mieliśmy jeszcze prądu).Podziwiałam ich :roll:

Czy w tym roku będzie u Was przeprowadzka? zyczę tego :lol:

Witajcie Dziewczynki :D

Bogusiu, ja myślę, że przeprowadzka musi być w tym roku, przecież szykujemy się do Amtli na parapetówkę, czyż nie? to w ramach noworocznych postanowień :wink:

To widzę kobietki, że zdecydowłayście za mnie :wink:

Ja tam w ramach postanowień noworocznych nic takiego nie ustanawiałam...nie lubię się denerwować na daremno 8)

I faktycznie będzie jak będzie...aczkolwiek trochę się to ciągnie, ale jak na moje możliwości jest o.k. :D

Oczywiście, nie wiem co zrobię z facetem od ogrzewania jak go spotkam :evil: ale to tak na marginesie...

A parapetówka w tym czy w przeszłym roku ale będzie na mur beton :lol:

.....

To widzę kobietki, że zdecydowłayście za mnie :wink:

Ale najpierw,cały czas trzymamy kciuki,żeby wszystko szło dobrze.

Ja tam w ramach postanowień noworocznych nic takiego nie ustanawiałam...nie lubię się denerwować na daremno 8)

I faktycznie będzie jak będzie...aczkolwiek trochę się to ciągnie, ale jak na moje możliwości jest o.k. :D

Ależ my nie chcemy,żebyś się denerwowała.A tak po cichutku,naprawdę nie było takiego postanowienia-życzenia?

Oczywiście, nie wiem co zrobię z facetem od ogrzewania jak go spotkam :evil: ale to tak na marginesie...

Pewnie mnie skleroza dopadła...ale co jest z facetem od ogrzewania? :oops:

A parapetówka w tym czy w przeszłym roku ale będzie na mur beton :lol:

No i tego Ci życzymy Amtlo :lol:

Boziuuuuuuuuuu, jaka jestem zła :evil:

Facetowi od ogrzewania to chyba nogi z d..py powyciągam z tej złości, bo to jego wina... :evil: :evil:

Pękł zawór doprowadzający wodę do domu...z zimna pękł... :evil: :evil: :evil:

A taką mojemu piękną wizję ogrzewanego domku roztaczał....

---------------

19886