Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Soniko,

na szczęście w nieszczęściu ,to nie zdążyło się lać, tylko kapało...dlatego chyba, że było zbyt zimno albo dlatego, że zostało spostrzeżone bardzo wcześnie.

Nie mniej daje do myślenia zo z rurami? Jak na razienie zastanawiam się nad tym za bardzo, bo wczoraj złapałam panę i było zbyt nerwowo z tego powodu. okazało się, że w śnieżnej koleinie wbiły mi się zgubione przez kogoś klucze do mieszkania. Koło do wulkanizacji a ja dzisiaj jeżdżę na letniej oponie...

Jak tam Dinuś się sprawuje ?

• 2 weeks później...

Bo, a ja właśnie byłam u Ciebie w gościnie :lol:

Pytasz co powstanie w pokazanym miejscu poddasza? Na dzień dzisiejszy - pokój Starszego. Spory nam wyszedł, i do tego jeszcze garderoba. Ale tak wszystko pomyślałam, że kiedyś tam, można go będzie podzielić na dwa niezależne pokoje.

Ja tak sobie myślę, że on będzie od czasu do czasu kogoś z nas przygarniał, bo przecież nie mogą się takie metraże marnować :wink:

A tak na serio, to nie wiem jak się żyje na poddaszu. Zawsze mam wrażenie, że latem gorąco a zimą zimno...Może sensowne byłoby umieszczenie tam klimatyzacji ? Ale w obecnej sytuacji to raczej przeinwestowanie...

Nie jest tak najgorzej na tym poddaszu.Z tym,ze my mamy reku- latem może nie działa to jak klima ale da się wytrzymać.Natomiast zimą, mamy trochę chłodniej na górze, ale do spania jest świetnie a w dzień można wytrzymać.A trzeba Ci wiedzieć,ze ja zmarźluch jestem :wink:

Co do przygarniania...to ...prędzej jakieś laseczki przygarnie :lol:

Amtluś, czym Ty się znowu martwisz, Słonko?

Poddaszem? nie martw się, u nas nie ma rekuperatora, ani klimy, wszystkie sypialnie są na poddaszu, nasza od zachodniej bardzo nasłonecznionej strony i jest ok.

Nie marzniemy zimą, nie dusimy latem. Dobrze jest.

I jeszcze wjazd na Kopę...

http://img18.imageshack.us/img18/4192/zdjcia277.jpg

A tak faktycznie, to czym ja się martwię tolu, skoro na razie nie wyobrażam sobie że zamieszkam w tym domu :roll:

Teraz buduję , kupuję, umawiam robotników, kontroluję..ale że ja mam tam mieszkać, to do mnie nie dociera :o Coś nie tak?

Amtla, ja chyba muszę do Ciebie przyjechać i z Tobą poważnie porozmawiać...niewierny Tomaszu.

Będziesz tam mieszkać i będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.

Amen.