Sonika 17.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 I znowu "coś" , dobrze, że już załatwione i naprawione. Ale co się nadenerwujesz to szkoda gadać. A dużo się lało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Soniko, na szczęście w nieszczęściu ,to nie zdążyło się lać, tylko kapało...dlatego chyba, że było zbyt zimno albo dlatego, że zostało spostrzeżone bardzo wcześnie. Nie mniej daje do myślenia zo z rurami? Jak na razienie zastanawiam się nad tym za bardzo, bo wczoraj złapałam panę i było zbyt nerwowo z tego powodu. okazało się, że w śnieżnej koleinie wbiły mi się zgubione przez kogoś klucze do mieszkania. Koło do wulkanizacji a ja dzisiaj jeżdżę na letniej oponie... Jak tam Dinuś się sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Patrzam, patrzam na zdjęcie i nie mogę dojść do..."gdyby nie to" Amtluś oświeć mnie, bo ja już chyba stara jestem,niedowidzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bo, górna krawędź obudowy wyprowadzona jest ku dołowi i będzie przez to ograniczała wpadanie światła...powinno być lekko ku górze albo w poziomie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.01.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aaaa.....teraz rozumię Wszystko wynika z tego,że my nie mamy okien połaciowych (tak się to chyba nazywa). Nie da się tego poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Amtluś, wiesz, że przeszłam do finału? potrzebuje znowu wsparcia każdy głos jest cenny dla mnie bardzo, bardzo. Jak i poprzednio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aniu, ja tak za siebie i za...Amtlę zagłosowałam No i proszę, się odpoczywa a domek sie robi Teraz to i ja widzę różnicę okienną Amtlo, a jakie salony powstaną w tym miejscu poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Bo, a ja właśnie byłam u Ciebie w gościnie Pytasz co powstanie w pokazanym miejscu poddasza? Na dzień dzisiejszy - pokój Starszego. Spory nam wyszedł, i do tego jeszcze garderoba. Ale tak wszystko pomyślałam, że kiedyś tam, można go będzie podzielić na dwa niezależne pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To mnie jakaś telepatia do Ciebie przygoniła...normalnie ...w tym samym czasie Taki salooooon dla młodego...no no... I garderoba- jak to dorzre,ze kiedys ktoś wymyślił garderobę.Ja mam przy sypialni-extra! Nie mówiąc o dolnej,którą mój wujek nazwał...szatnią hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja tak sobie myślę, że on będzie od czasu do czasu kogoś z nas przygarniał, bo przecież nie mogą się takie metraże marnować A tak na serio, to nie wiem jak się żyje na poddaszu. Zawsze mam wrażenie, że latem gorąco a zimą zimno...Może sensowne byłoby umieszczenie tam klimatyzacji ? Ale w obecnej sytuacji to raczej przeinwestowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ....w tych górkach sa fajne stoki narciarskie http://foto1.m.onet.pl/_m/eccf7d8e795843608ced7a6f834385ed,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie jest tak najgorzej na tym poddaszu.Z tym,ze my mamy reku- latem może nie działa to jak klima ale da się wytrzymać.Natomiast zimą, mamy trochę chłodniej na górze, ale do spania jest świetnie a w dzień można wytrzymać.A trzeba Ci wiedzieć,ze ja zmarźluch jestem Co do przygarniania...to ...prędzej jakieś laseczki przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Amtluś, czym Ty się znowu martwisz, Słonko?Poddaszem? nie martw się, u nas nie ma rekuperatora, ani klimy, wszystkie sypialnie są na poddaszu, nasza od zachodniej bardzo nasłonecznionej strony i jest ok.Nie marzniemy zimą, nie dusimy latem. Dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to właśnie chciałam rzec ...a wyszło,ze się chwalę,że rekuperator i takie tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 oj tam, od razu że się chwalisz...idziesz z duchem czasu, a my się trochę zagapiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To trochę jeszcze innych górek... http://img706.imageshack.us/img706/689/zdjcia428.jpg ale coś ślamazarnie fotki mi sę dzisiasiaj wczytują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...z moich okien tych górek nie widzę...szkoda... Ale o mały włos...niedaleko tej górki, mieliśmy działkę i z tamtej działki ją widziałam Piękne!!! Góry i zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 I jeszcze wjazd na Kopę... http://img18.imageshack.us/img18/4192/zdjcia277.jpg A tak faktycznie, to czym ja się martwię tolu, skoro na razie nie wyobrażam sobie że zamieszkam w tym domu Teraz buduję , kupuję, umawiam robotników, kontroluję..ale że ja mam tam mieszkać, to do mnie nie dociera Coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A tak na marginesie, to u nas też są dwie górki narciarskie...nie trzeba tak blisko gór być jak u Bo ale te Twoje liczniejsze i ładniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Amtla, ja chyba muszę do Ciebie przyjechać i z Tobą poważnie porozmawiać...niewierny Tomaszu. Będziesz tam mieszkać i będziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts