Amtla 09.05.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Zobaczysz ani sie obejrzysz i ... Stelka, tak się jakoś oglądam i oglądam i moi panowie z ziemi wyjść nie mogą Sami są źli z tego powodu....(wypłata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.05.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Wyjdą, wyjdą, a dlaczego tak długo to trwa?Mają jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Soniko, wszystko przez ten spadek terenu, który nie został uwzględniony w projekcie. Trzeba było wykonywać uskoki, potem stawiać dodatkowe bloczki i dlatego się wlecze. Dodatkowa robota. A faktem jest, że powierzchnia jest spora.... Jak porównuję z innymi budowami, to w dwa tygodnie mają stan "0". Ale na szczęście nic mnie nie goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 09.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Amtla to niesamowite w czym my dziewczyny mozemy sie zakochac... brzydki (bez urazy), szary, nieokrzesany, ciezki, pospolity a my go kochamy Ja kocham moj palnik na mała butle gazowa, no po prostu z nim sie nie rozstaje...swietny do rozpalania kominka....a i do samoobrony tez sie przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja kocham moj palnik na mała butle gazowa A miłość odwzajemniona? Co za pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 09.05.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja kocham moj palnik na mała butle gazowa A miłość odwzajemniona? Co za pytanie.... Chyba nie , bo ja go często wykorzystuję hahahhha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Czyli nie ma się czym martwić Amtlo, bo więcej pracy = więcej czasu i tyle . Niedługo będziemy ustawiać meble w Twoim domu, zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 [sami są źli z tego powodu....(wypłata) Przynajmniej kasa na trochę dłużej w kieszeni zostanie...ale pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.05.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Niedługo będziemy ustawiać meble w Twoim domu, zobaczysz . Soniko, to się nazywa wrodzony optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.05.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Przynajmniej kasa na trochę dłużej w kieszeni zostanie...ale pocieszenie Żeby jeszcze te procenty uczciwie rosły w banku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Soniko, wszystko przez ten spadek terenu, który nie został uwzględniony w projekcie. Trzeba było wykonywać uskoki, potem stawiać dodatkowe bloczki i dlatego się wlecze. Dodatkowa robota. A faktem jest, że powierzchnia jest spora.... Jak porównuję z innymi budowami, to w dwa tygodnie mają stan "0". Ale na szczęście nic mnie nie goni teraz się przeciągnie, ale potem za to poleci, ani sie nie obejrzysz, a już będzie domek stał. Zaczął sie sezon, jest cieplutko i długo widno, więc i praca pójdzie teraz z górki. Zaraz będziemy podziwiać efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ale zaległości mam! Ale już przeczytałam, poogladałam i szczere gratulacje składam. Wstyd mi, ale nie dostawałam powiadomień i taka nieświadoma ponad miesiąc kciuki trzymałam, żeby Fachowiec wkroczył na Twoją budowę, a tu normalnie mury pną się!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.05.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Trochę mam zaległości w czytaniu ale widzę,że pierwsze koty za płoty . Ale radocha prawda Amtla.Żal każdego zdjęcia,którego nie zrobimy Ja tez przeżywałam te 'stresy" i teraz zawsze mam ze sobą zapasik baterii. Czujesz już zapach gotowanego obiadku w swojej kuchni? Pozdrawiam-Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 teraz się przeciągnie, ale potem za to poleci Dario, skąd ten optymizm czerpiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 nie dostawałam powiadomień A teraz się to do mnie przeniosło - też głucha cisza A fundamenty rosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Czujesz już zapach gotowanego obiadku w swojej kuchni? Pachnie mi już od dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 teraz się przeciągnie, ale potem za to poleci Dario, skąd ten optymizm czerpiesz? życie jest za krótkie, żeby się dołować nawet nie wiesz, jak bardzo czekam na to, żeby w końcu wypić kawkę na moim balkonie... i czekam, i czekam... codziennie stoję przy oknie i marzę.... pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 i czekam, i czekam... codziennie stoję przy oknie i marzę.... Marzenia to najlepszy punkt wyjścia do wszelkich poczynań dlatego jak widzisz jesteś na najlepszej drodze Parafrazując: Zanim się obejrzysz będziesz piła kawę na własnym balkonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ale tu optymizmem zawiało... nawet to zaraźliwe ... a u mnie burza i deszczysko za oknem i ... podlewa mi wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 a u mnie burza i deszczysko za oknem i ... podlewa mi wylewki Co niektórzy na tym świecie mają szczęście A u nas nadciąga zmiana pogody: wieje, wieje, wieje...Od jutra ochłodzenie - oby bez długiego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts