Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

Wiesz ,jest chyba niewiele ekip ,które zrobią to naprawdę dobrze.Znajomi maja położone podwójnie te płyty i też pękają .Na to chyba nie ma rady. U nas tę pęka ,włożyliśmy już chyba tonę akrylu w te szczeliny ,ale teraz już się poddałam i staram się tego nie zauważać .Tobie też tak radzę ,bo do końca budowy jeszcze trochę i musisz oszczędzać nerwy. :D

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie, właśnie....jak zaczęłam dyskusję z kierbudem, to usłyszałam to samo w kwestii pękania...i tak i tak będzie pękać, to czy warto w to ładować dodatkowe pieniądze (dokupić folię i płyty jeśli w ramach poprawek) albo zmieniać ekipę o znowu płacić...

...I TAK BĘDZIE PĘKAĆ

teraz myślę o położeniu siatki w pokoju 8)

-------------------

20710

Czyli dalej pod górkę...dzisiaj hydraulik nie odbierał telefonu...no cóż, jak sobota to nie robota

Amtlo, tak to jest z tymi pożal się Boze fachowcami :x Jak już wezmą kasę to działają na zasadzie

http://obrazki.joe.pl/sub_images/malpy-nic-nie-widze-nic-nie-slysze.gif

NIC NIE WIDZĘ, NIC NIE SŁYSZĘ... :evil:

Mam nadzieję,że awaria nie będzie poważna,ale kuć ścianę pewnie trzeba będzie :( Jak myślisz czy to w ścianie czy w podłodze?

Póki co to pocieszyć chciałam :wink:

http://obrazki.joe.pl/sub_images/kroliczek-kotek.gif :p :lol:

Jak myślisz czy to w ścianie czy w podłodze?

Cześć Bo,

jeśli mogłabym wybierać, to wolałabym ścianę - mniej kucia, łatwiejszy dostęp. W podłodze solidna wylewka, folia i styropian. Dlatego też mam nikłą nadzieję, że spod takiej izolacji taka duża plama by nie wyszła...albo gorzej: jeśli taka plama wyszła spod tylu warstw TO CO SIĘ DZIEJE POD SPODEM :o :o

Nie ma co gdybać, tylko od poniedziałku działąć. Gorzej tylko, bo w poniedziałek ma nastąpić wykończenie kotłowni...no cóż, niech zacznie wykańczanie od pozostałych ścian...

Śliczne te królisio-kotki :D a z małpakami to wiadomo jak bywa :wink:

--------------

20817

Amtla, dawno u Ciebie nie byłam i widzę, że ciagle pod górke masz....smutne. Widac juz tak musi być, że wiekszość z nas budujących musi doświadczyć partactwa ludzi zwanych "fachofcami". Miejmy tylko nadzieję, że więcej juz niczego takiego nie doświadczysz i z przyjemnością będziesz patrzyła jak budowa zamienia sie w domek.....

Trzymam mocno kciuki, żeby tak własnie było....

Pozdrawiam

Nina

kalu, niech te rury lepiej nikomu nie pękają...

Efilo, a mnie tak solidnie nie zalało tylko dlatego, że mam wodę zakręconą...

Jutro rano przychodzi hydraulik i się okaże co mam do naprawiania....aż się boję co będzie jak otworzą zawór :-?

Własnie takie było pierwsze podejrzenie hydraulika. Ale akurat przez tydzień nikogo nie było wewnątrz, nawet mnie - bo dziecię chore. Przedtem tej plamy nie było. Pytałam pana od poddasza, czy coś wylali albo siusiu zrobili - zapiera się że nie.

I do tego woda na folii jest...