Beauty 21.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Wiesz ,jest chyba niewiele ekip ,które zrobią to naprawdę dobrze.Znajomi maja położone podwójnie te płyty i też pękają .Na to chyba nie ma rady. U nas tę pęka ,włożyliśmy już chyba tonę akrylu w te szczeliny ,ale teraz już się poddałam i staram się tego nie zauważać .Tobie też tak radzę ,bo do końca budowy jeszcze trochę i musisz oszczędzać nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Właśnie, właśnie....jak zaczęłam dyskusję z kierbudem, to usłyszałam to samo w kwestii pękania...i tak i tak będzie pękać, to czy warto w to ładować dodatkowe pieniądze (dokupić folię i płyty jeśli w ramach poprawek) albo zmieniać ekipę o znowu płacić... ...I TAK BĘDZIE PĘKAĆ teraz myślę o położeniu siatki w pokoju ------------------- 20710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witaj!! ja tam sie nie znam i jeszcze nie jestem na tym etapie.........ale tez nie raz słyszałam, że pęka mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 a ja slyszalam ze tak mówią fachmani którzy nie potrafia tego zrobić poprawnie. jest kilku takich magików na forum którzy daja gwarancje że nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czyli dalej pod górkę...dzisiaj hydraulik nie odbierał telefonu...no cóż, jak sobota to nie robota Amtlo, tak to jest z tymi pożal się Boze fachowcami Jak już wezmą kasę to działają na zasadzie http://obrazki.joe.pl/sub_images/malpy-nic-nie-widze-nic-nie-slysze.gif NIC NIE WIDZĘ, NIC NIE SŁYSZĘ... Mam nadzieję,że awaria nie będzie poważna,ale kuć ścianę pewnie trzeba będzie Jak myślisz czy to w ścianie czy w podłodze? Póki co to pocieszyć chciałam http://obrazki.joe.pl/sub_images/kroliczek-kotek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jak myślisz czy to w ścianie czy w podłodze? Cześć Bo, jeśli mogłabym wybierać, to wolałabym ścianę - mniej kucia, łatwiejszy dostęp. W podłodze solidna wylewka, folia i styropian. Dlatego też mam nikłą nadzieję, że spod takiej izolacji taka duża plama by nie wyszła...albo gorzej: jeśli taka plama wyszła spod tylu warstw TO CO SIĘ DZIEJE POD SPODEM Nie ma co gdybać, tylko od poniedziałku działąć. Gorzej tylko, bo w poniedziałek ma nastąpić wykończenie kotłowni...no cóż, niech zacznie wykańczanie od pozostałych ścian... Śliczne te królisio-kotki a z małpakami to wiadomo jak bywa -------------- 20817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Amtluś już jest zlokalizowany problem i przyczyna tej plamy ?Może to jakaś rura pękła w podłodze nie daj Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.02.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Beuaty, moje przemyślenia na temat plamy post i dwa wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Amtla, dawno u Ciebie nie byłam i widzę, że ciagle pod górke masz....smutne. Widac juz tak musi być, że wiekszość z nas budujących musi doświadczyć partactwa ludzi zwanych "fachofcami". Miejmy tylko nadzieję, że więcej juz niczego takiego nie doświadczysz i z przyjemnością będziesz patrzyła jak budowa zamienia sie w domek.....Trzymam mocno kciuki, żeby tak własnie było....PozdrawiamNina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Amtluśu nas też była taka sytuacja. I to już po wykaflowaniu. Zalało nam pół chaupy ale na szczęście pierwsze miejsce rozbiórki było trafione. Panowie skręcili kolanko i temat zamknięty. Takiego bezbolesnego zamknięcia Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj Amtelko!! ..ależ dostałam stracha.......jakby tak u mnie jakaś rura pękła ..to przeciez cały domek zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 kalu, niech te rury lepiej nikomu nie pękają... Efilo, a mnie tak solidnie nie zalało tylko dlatego, że mam wodę zakręconą... Jutro rano przychodzi hydraulik i się okaże co mam do naprawiania....aż się boję co będzie jak otworzą zawór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wasiu, faktycznie dawno Cię nie było... A u mnie jak widzisz...trzymaj mocno kciuki, to z nadejściem wiosny wszystko złe przeminie ...mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nas zalało jak odkręciliśmy wodę ale niestety wyszło dopiero na następny dzień więc zdążyło się lać i lać i lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witaj Amtluś... dawno mie u Ciebie nie było... z tą plamą, to nie był to przypadkiem jakiś kotek/piesek albo inny stwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Własnie takie było pierwsze podejrzenie hydraulika. Ale akurat przez tydzień nikogo nie było wewnątrz, nawet mnie - bo dziecię chore. Przedtem tej plamy nie było. Pytałam pana od poddasza, czy coś wylali albo siusiu zrobili - zapiera się że nie. I do tego woda na folii jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 przecież facet nie przyzna się, że mu się nie kciało na dwór iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ....problem jest A czy w tym miejscu biegnie jakaś rura w ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeszcze nie mam gazu, ale mam to... http://img408.imageshack.us/img408/9158/zdjcia1646.jpg Ale dzisiaj była akcja a ja oczywiście samiutka ...i poradziłam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no gratulejszyn kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts