Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Soniczko,

gratulować specjalnie nie ma czego, poza dokumentacją wydarzenia na fotce z poprzedniej stronie komentarzy. to jedyna pozytywna sprawa z ostatnich czasów. A tak, to jakoś pod górkę.... :wink:

A awatar zmieniłam, bo tak chodziłam z tym sercem i rozdawałam, aż w końcu go zabrakło :roll: teraz muszę uważnie obserwować...moich wykonawców 8)

Witaj Soniczko,

gratulować specjalnie nie ma czego, poza dokumentacją wydarzenia na fotce z poprzedniej stronie komentarzy. to jedyna pozytywna sprawa z ostatnich czasów. A tak, to jakoś pod górkę.... :wink:

A awatar zmieniłam, bo tak chodziłam z tym sercem i rozdawałam, aż w końcu go zabrakło :roll: teraz muszę uważnie obserwować...moich wykonawców 8)

Dla wykonawców to Ty nie możesz mieć serca ,ale za to przydadzą się bystre oczy :lol: :lol: Dzień Doberek ,tak w ogóle....

Wszystkow w porządeczku...fakturki sprawdzone, potwierdzenia zapłaty zabrane...jeszcze tylko kierownik podpisze i będa pieniążki :roll:

a tak w ogóle, to w maleńkim pokoiku siedzi pięć pań. Biurko przy biurku. I dodatkowo przejście do drugiego pokoju...panie liczą i sprawdzają...prowadzą rozmowy i jescze przyjmują petentów...ruch jak w ulu..ścisk jak...

Urodziny dzień radosny,pełen kwiatów zapach wiosny.

Dziś chcę złożyć Ci życzenia,szczęścia, zdrowia, powodzenia.

Niech Ci słońce jasno świeci i w radości dzień przeleci.

Niech odejdą smutki troski,by nastąpił dzień radości.

Te życzenia choć z daleka,płyną niby wielka rzeka.

I choć skromnie ułożone,są dla Ciebie przeznaczone.

:p :p :p

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/3/9/2/392_329392_354.jpg

STO LAT!!! :lol: :lol: :lol:

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/8/7/5872_57285872_373.jpg :lol: :lol:

coś do tych pyszności