Żelka 13.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Amtlo dziś dotarła do mnie Twoja kartka. Dziękuję serdecznie za życzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Amtluś, dawno Cię nie widziałam Witam serdecznie w nowej odsłonie forum Właśnie robię rozpoznanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Amtlo dziś dotarła do mnie Twoja kartka. Czyli śledzie po obiedzie:cool: ot, jak działa Poczta Polska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dario, batrdzo się cieszę że jesteś Rozpoznawaj, trochę czasu mi to zajęło, ale już nie jest źle....chyba jednak więcej klikania i myślenia.... Zajrzę za chwilę co tam u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Amtlo, teraz ja nie mogę odczytac Twojej wiadomośći.łuuu....Dostałam powiadomienia o priv klikam i nic:(Może ktos mi pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja jeszcze nie pomogę, bo sama nie wiem. Próbowałam wysłać priva i nie umiem. Amtluś, te wodne historie.. Myślałam, że to już dawno za Tobą a tu wciąż widzę temat powraca Mam nadzieję, że tym razem się wyjaśni na stałe i już więcej nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.04.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witaj!!! Tulipanki piękne Ci urosły w ogrodzie!! ........widać masz ręke do kwiatów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 FlashBack jak zwykle szybko i na temat. Już wiem skąd pierwszy człon nicka Amtluś każdy ma przeboje. Ja jakbym zaczęła opowiadać swoje..... Tylko mnie te moje tak wkurzaja ze nie chce o nich pisac zeby sobie pileczki nie podbijac. Co nie oznacza że sie nie musze borykać z ich następstwami. Głowa do góry. Prawie wszystko sie da naprawić (słowo 'prawie' dodaje od zeszłego tygodnia kiedy babka mi wycieła przez nieporozumienie połowe konarów z moich kilkudziesięcioletnich lip) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.04.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 efilo, bardzo mi przykro z powodu tych Twoich lip.... A ja jak patrzę na drzewa, to zawsze widzę zbyt dużą ilość wszelkich konarów - bo one tak szybko rosną, że się nie spostrzeżesz i cała masa liści do grabienia będzie:cool: Tak się właśnie zastanawiałam, po co ja to wszystko piszę w dzienniku ...chyba ku pamięci.Mało mnie nie to denerwuje. Brak kompetencji coraz bardziej rzuca się natomiast w oczy. Będę się starała inaczej dobierać ekipy bądź fachowców... A co do porad na forum, to zdarzają się bardzo rzetelne... i takie, ograniczające się do krytyki, bez głosu pomocy...a o to przecież najbardziej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Amtluś, jak to po co piszesz? Dla siebie, dla nas i dla innych, którzy będą w podobnej sytuacji. Głowa do góry, rzadziej teraz zaglądam, ale jak tylko jestem, to zawsze sprawdzam co u moich najbliższych forumek słychać No i byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.04.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 No i byle do przodu ...powiedziała Ania i tego się trzymam A tak na poważnie, to ile razy można powtarzać wykonawcy ten sam tekst??????????????? pozdrawiam i całuję dzieciaczki :) pokaż jak urosły...i oczy Twojego zbója poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Amtlo wciąż jesteś na placu boju. Trochę za dużo tych przykrych niespodzianek. Większość jednak tak właśnie buduje. Bo skąd inwestor ma sie znać na budownictwie, na wszystkim. bierzesz ekipę i masz nadzieje, ba, ufasz, ze wiedza co robią.., a potem masz..., poprawki... niech ich kulę biją... Jakby każdy był uczciwy i robił tylko to na czym się zna, żyło by nam sie wszystkim lepiej. Tak czy siak, skończysz już ten swój domek i puścisz tych wszystkich partaczy w zapomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pokażę, jak tylko zrobię fotki Na razie latam wokół tematu elewacji i jakoś wszystko inne teraz w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.04.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dlaczego ja nie dostaję powiadomień o wpisach do własnych komentarzy ? Żelciu, masz rację, że minie i zapomnę (albo i nie). Ale budowa, to faktycznie kontakt z całym przekrojem naszego społeczeństwa...a dla mnie szczególnie z tym, którego nie znałam prawie.... Dario, to ja sobie poczekam, a Ty poświęć się elewacji. A zdradzisz co planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Amtla,budowa nabiera rozpędu! A na poddaszu coraz bardziej przytulnie się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.04.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dlaczego ja nie dostaję powiadomień o wpisach do własnych komentarzy ? [ ??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Amtluś, widzę że kroczkami do przodu:) Cieszę się bardzo:).Jak jaśniutko się zrobiło na poddaszu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ale jakoś tak wolno idzie. Twierdzili, że skończą do końca przyszłego tygodnia - ale ja to czarno widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No bo tym "fochofcom", to najbardziej do kaski śpieszno a nie do zakończenia prac....Ale spokojnie Amtlo,taki to już nas budowlany los:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Amtelko..........już bielisz poddasze??? SUPER!!!!! Trzymam kciuki, żeby już wszystko szło sprawnie do przodu i bez wpadek ps..........dziękuje za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts