Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

FlashBack jak zwykle szybko i na temat. Już wiem skąd pierwszy człon nicka ;)

Amtluś

każdy ma przeboje. Ja jakbym zaczęła opowiadać swoje..... Tylko mnie te moje tak wkurzaja ze nie chce o nich pisac zeby sobie pileczki nie podbijac. Co nie oznacza że sie nie musze borykać z ich następstwami. Głowa do góry. Prawie wszystko sie da naprawić (słowo 'prawie' dodaje od zeszłego tygodnia kiedy babka mi wycieła przez nieporozumienie połowe konarów z moich kilkudziesięcioletnich lip)

efilo,

bardzo mi przykro z powodu tych Twoich lip....

A ja jak patrzę na drzewa, to zawsze widzę zbyt dużą ilość wszelkich konarów - bo one tak szybko rosną, że się nie spostrzeżesz i cała masa liści do grabienia będzie:cool:

Tak się właśnie zastanawiałam, po co ja to wszystko piszę w dzienniku ...chyba ku pamięci.

Mało mnie nie to denerwuje. Brak kompetencji coraz bardziej rzuca się natomiast w oczy. Będę się starała inaczej dobierać ekipy bądź fachowców...

A co do porad na forum, to zdarzają się bardzo rzetelne... i takie, ograniczające się do krytyki, bez głosu pomocy...a o to przecież najbardziej chodzi

Amtlo wciąż jesteś na placu boju. Trochę za dużo tych przykrych niespodzianek. Większość jednak tak właśnie buduje. Bo skąd inwestor ma sie znać na budownictwie, na wszystkim. bierzesz ekipę i masz nadzieje, ba, ufasz, ze wiedza co robią.., a potem masz..., poprawki... niech ich kulę biją... Jakby każdy był uczciwy i robił tylko to na czym się zna, żyło by nam sie wszystkim lepiej.

Tak czy siak, skończysz już ten swój domek i puścisz tych wszystkich partaczy w zapomnienie.

Dlaczego ja nie dostaję powiadomień o wpisach do własnych komentarzy ?

Żelciu, masz rację, że minie i zapomnę (albo i nie). Ale budowa, to faktycznie kontakt z całym przekrojem naszego społeczeństwa...a dla mnie szczególnie z tym, którego nie znałam prawie....:o

Dario, to ja sobie poczekam, a Ty poświęć się elewacji. A zdradzisz co planujesz ?