Amtla 25.04.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 żeby już wszystko szło sprawnie do przodu i bez wpadek Kala, o tym to nawet nie marzę, realistką byłam i zostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ale spokojnie Amtlo ...przecież wiesz, że ja SPOKOJNA kobieta jestem ... A w sobotę już po zaliczkę dzwonili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 [quote=Amtla;4085346 A w sobotę już po zaliczkę dzwonili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A w sobotę już po zaliczkę dzwonili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 B]Dario, [/b]to ja sobie poczekam, a Ty poświęć się elewacji. A zdradzisz co planujesz ? Plany już w realizacji, do wczoraj głowiliśmy się nad kolorem i w końcu doszliśmy do wniosku, że dom ma się wtopić w otoczenie (w ogród...) i nie będzie się rzucał w oczy. Zrobimy jasne kremy z ciemniejszymi obwódkami. Byle wyszło jak chcemy... W sobotę powinny być już efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dopiero Ciebie odnalazłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...z czego się bardzo cieszę akuś . Witaj w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ależ ty masz fajne to poddasze...to będzie jedno pomieszczenie? co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 hejkajuż sobie poradziłaś z powiadomieniami? jak nie to wejdź w ustawieniach na zakładke subskrybcje i tam przy swoim wątku (o ile go subskrybujesz) po lewej stronie zmien 'brak' na automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ależ ty masz fajne to poddasze...to będzie jedno pomieszczenie? co planujesz? Faktycznie - na razie będzie jedno pomieszczenie :rolleyes : Ale jest tak pomyślane, że w każdej chwili można je podzielić na dwa odzielne i samodzielne pokoiki. Oprócz tego jest jeszcze na górze łazienka i stryszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 hejka już sobie poradziłaś z powiadomieniami? jak nie to wejdź w ustawieniach na zakładke subskrybcje i tam przy swoim wątku (o ile go subskrybujesz) po lewej stronie zmien 'brak' na automatycznie Tak właśnie zrobiłam...ale zawsze dziękuję za dobre rady... Juto jadę stelaże kupować. Mam nadzieję, że będzie pełen wybór w hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Kala, o tym to nawet nie marzę, realistką byłam i zostanę... .....będzie dobrze..........przecież chociaż częśc budowy musi iśc sprawnie do przodu prawda??? ja tam jestem optymistką.......i mam nadzieje, budowa tego nie zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 .....będzie dobrze......... Oczywiście, że będzie dobrze:) zawsze liczy się pomyślny finał. A dla mnie będzie to stwierdzenie: wybudowałam dom... .przecież chociaż częśc budowy musi iśc sprawnie do przodu prawda??? ...nie byłabym tego taka pewna, ale przecież nikt nie obiecywał, że będzie łatwo i przyjemnie ja tam jestem optymistką.......i mam nadzieje, budowa tego nie zmieni:) Czego Ci z całego serca życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 30.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 witaj Amtla, jestem nowa w Twoim wątku, prześledziłam dziennik i pełen szacun za wytrwałość. Widzę, że dzielnie walczysz z "fachowcami" Pocieszające, że jesteś już bliżej niż dalej. Ani się obejrzysz a będziesz mieszkać w wymarzonym domku. Trzymam kciuki za dalsze prace - będę je z przyjemnością śledzić. Podoba mi się bardzo Twoja stolarka. Czy możesz zdradzić producenta i kolor bramy garażowej. Wydaje mi się, że pasowałaby do moich okien. Wielkie dzięki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witaj u mnie STEFANY Masz rację, że walka jest wpisana w moje życie....dlatego najważniejsze, że do przodu i że coraz bliżej Moje okienka są w kolorze orzech, profil Veka. Dlatego podaję, bo podobno dla tego profilu są wszędzie jednakowe, ale ja nie sprawdzałam. Producentem okien, o ile dobrze pamiętam, jest firma Dako. Jeszcze sprawdzę i ewentualnie będę zła na swoją pamięć... pozdrawiam ..i oczywiście za kciuki dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 01.05.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dzięki za szybką odpowiedź, przy czym najbardziej zależy mi na inf o bramie. Czy to też produkcja Dako bo podobno mają firmę "córkę" która produkuje bramy. Okna już mam, też wybrałam Dako na profilach Veka, ale kolor Tabasco Teak. Widzę podobieństwa w naszych domkach w kolorystyce - dachóweczka to kasztan Robena? Ciekawa jestem elewacji zewnętrznej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.05.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Brama jest firmy Novoferm i ma identyczną okleinę - moim zdaniem. A dachóweczka doładnie ta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam się majowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 I ja witam w maju .... Widzę, że prace przy elewacji idą pełną parą Aniu jak tam dzieciaczki ? Ja wczoraj znalazłam takie dziwne grzyby, i bardzo chciałabym wiedzieć co to jest: http://img687.imageshack.us/img687/4048/zdjcia249.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 I ja witam w maju .... Widzę, że prace przy elewacji idą pełną parą Aniu jak tam dzieciaczki ? Ja wczoraj znalazłam takie dziwne grzyby, i bardzo chciałabym wiedzieć co to jest: http://img687.imageshack.us/img687/4048/zdjcia249.jpg Amtelko.........chyba takie same grzybki ma u siebie aka z ina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts