Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to dranie!! Amtlo nie odpuszczaj, niech to zrobią jak należy.Bo jak pomalujesz farba to myślę,że w tych miejscach ona przecież nie będzie tak "trzymac" Bo jeżeli w/g nich tak się robi to w takim razie ,po co ,w ogóle robić gładź?Wystarczy chlasnąć farbę na regips i po robocie-szybko, taniej....Ale...może ja się nie znam?

Nie odpuszczaj!

widzę, że u Ciebie jak u mnie gniazda blokują dalsze prace wykończeniowe....

ja mam z każdej strony domy gniazda szpaków i wróbli....

a miałam panów od podbitki już umówionych i niestety musiałam odmówić a nie łatwo było znaleźć było wogóle dla mnie termin...może na lipiec się uda...

widzę, że u Ciebie jak u mnie gniazda blokują dalsze prace wykończeniowe....

ja mam z każdej strony domy gniazda szpaków i wróbli....

a miałam panów od podbitki już umówionych i niestety musiałam odmówić a nie łatwo było znaleźć było wogóle dla mnie termin...może na lipiec się uda...

Ja aka, nawet staram sie nie myśleć o wszelkich komplikacjach spowodowanych ptaszkami....Wierzę, że za dwa tygodnie ekipa się zamelduje, zacznie z drugiej strony, a jak dojdzie do "dziur" ptaszki już polecą....

Bogusiu, jeszcze w przyszłym tygodniu ma trzy podejścia. Już tak bardzo chciałabym, aby to było za nami...piszę w liczbie mnogiej, bo cały czas to ja z Babcią najbardziej przeżywamy te egzaminy...U niego luzik - ale nie wiem do końca na ile udawany.

\

Wykończeniówka podobno wykańcza;) Jak u mnie do tej pory było pod górkę to co teraz mnie czeka ????????????

Może nie będzie najgorzej z tą wykończeniówką.Trzymam kciuki za to.

Strasznie dużo tej matury..Synek pewnie to przeżywa,wiadomo,ale jak to facet...fason trzeba trzymać:)

A pogoda faktycznie dla maturzysty dobra,chociaż ja przy takiej to nie wiem czy mogłabym się uczyć...ja wtedy tylko bym spała:)

Ja tak jak Ty, dzisiaj miałam ciśnienie 80/50...ale dobrze że Zofii w pracy imieninki obchodziliśmy i trochę więcej kawy niż zwykle wypiłam...

Maturki dużo, bo każdy kto chce w tym roku zdać rozszerzenie, to musi najpierw do podstawy podejść..a jak komuś się jeszcze zachciało ponad minimum zdawać to tak ma.

My też mamy Zosieńke:),naszą byłą sasiadkę i wybieramy się do niej jutro:) Cudowna osoba,prawie jak mama:)Ale ja z rana z moją mamą wybieramy się na cmentarz do mojego taty,bo jutro obchodziłby urodziny....

To w takim razie życzę Twojemu synkowi wytrwałości i jeszcze dużo sił do nauki:)A jakie ma plany na studia?Napisz na priv.

Amtlo kończę już bo mi sie oczka już zamykają...dobrej nocki życzę.Pa