Amtla 06.05.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mój rozum podpowiada mi to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A to dranie!! Amtlo nie odpuszczaj, niech to zrobią jak należy.Bo jak pomalujesz farba to myślę,że w tych miejscach ona przecież nie będzie tak "trzymac" Bo jeżeli w/g nich tak się robi to w takim razie ,po co ,w ogóle robić gładź?Wystarczy chlasnąć farbę na regips i po robocie-szybko, taniej....Ale...może ja się nie znam?Nie odpuszczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Czarno widzę poniedziałek - niby rozliczenie roboty miało być Edytowane 11 Maja 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Amtla nie zamartwiaj się .Wydaje mi się ,że to nie jest jakiś kardynalny błąd,u nas tez gdzieniegdzie prześwitywało"zielone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.05.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Odezwał się wreszcie forumowy znawca Błąd kardynalny to faktycznie nie jest, ale teżi nie jest to pożądane Kazałam jednak przed zapłatą usunąć ...co wywołało spore zdziwienie i uśmiech na twarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dobrze zrobiłaś A ptaszek...piękny widok:)...wiedział do kogo przylecieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 U nas chyba też były takie prześwity, jak do tej pory to nic się nie dzieje . Ptaszki wykarmia małe i odlecą, zostawią gniazda puste, jak i u mnie. Potem już mogliśmy robić spokojnie ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.05.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 widzę, że u Ciebie jak u mnie gniazda blokują dalsze prace wykończeniowe....ja mam z każdej strony domy gniazda szpaków i wróbli....a miałam panów od podbitki już umówionych i niestety musiałam odmówić a nie łatwo było znaleźć było wogóle dla mnie termin...może na lipiec się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Już nie doliczyłam się jednej klamki okiennej... ...myślisz,że to te fachmany?....a to skunksy jedne:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.05.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 widzę, że u Ciebie jak u mnie gniazda blokują dalsze prace wykończeniowe.... ja mam z każdej strony domy gniazda szpaków i wróbli.... a miałam panów od podbitki już umówionych i niestety musiałam odmówić a nie łatwo było znaleźć było wogóle dla mnie termin...może na lipiec się uda... Ja aka, nawet staram sie nie myśleć o wszelkich komplikacjach spowodowanych ptaszkami....Wierzę, że za dwa tygodnie ekipa się zamelduje, zacznie z drugiej strony, a jak dojdzie do "dziur" ptaszki już polecą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.05.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ...myślisz,że to te fachmany?.... Nawet wiem, bo zadzwoniłam i usłyszałam z rozbrajającą szczerością, że owszem klamka jest u niego w samochodzie. Obiecał zwrócić, bo to przez przypadek....tylko pytanie: kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ..przez przypadek?!!! Booozeeee,trzymajcie mnie...Co wredny typ!!! Zeby go zczysciło!!! Sory,ale ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała takiego chamstwa i nawrzucała mu jak ubogiemu w torbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.05.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A ja SPOKOJNIE go potraktowałam...już mnie mało wzrusza Nie daję się ponieść..ale do czasu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ..tak więc zaczęła się wykończeniówka:) Super! To cieszy:) A jak maturzysta?Dużo jeszcze przed nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bogusiu, jeszcze w przyszłym tygodniu ma trzy podejścia. Już tak bardzo chciałabym, aby to było za nami...piszę w liczbie mnogiej, bo cały czas to ja z Babcią najbardziej przeżywamy te egzaminy...U niego luzik - ale nie wiem do końca na ile udawany.\Wykończeniówka podobno wykańcza;) Jak u mnie do tej pory było pod górkę to co teraz mnie czeka ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja tak trochę po cichu, cieszę się że jest taka pogoda - w odróżnieniu od Ciebie...\Starszego nie ciągnie do innych rzeczy....niż powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Może nie będzie najgorzej z tą wykończeniówką.Trzymam kciuki za to. Strasznie dużo tej matury..Synek pewnie to przeżywa,wiadomo,ale jak to facet...fason trzeba trzymać A pogoda faktycznie dla maturzysty dobra,chociaż ja przy takiej to nie wiem czy mogłabym się uczyć...ja wtedy tylko bym spała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja tak jak Ty, dzisiaj miałam ciśnienie 80/50...ale dobrze że Zofii w pracy imieninki obchodziliśmy i trochę więcej kawy niż zwykle wypiłam... Maturki dużo, bo każdy kto chce w tym roku zdać rozszerzenie, to musi najpierw do podstawy podejść..a jak komuś się jeszcze zachciało ponad minimum zdawać to tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 My też mamy Zosieńke:),naszą byłą sasiadkę i wybieramy się do niej jutro:) Cudowna osoba,prawie jak mama:)Ale ja z rana z moją mamą wybieramy się na cmentarz do mojego taty,bo jutro obchodziłby urodziny.... To w takim razie życzę Twojemu synkowi wytrwałości i jeszcze dużo sił do nauki:)A jakie ma plany na studia?Napisz na priv. Amtlo kończę już bo mi sie oczka już zamykają...dobrej nocki życzę.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) Bo, stronkę okrągłą strzeliłaś ... Winko stawiam D http://www.winowino.com/images/produkty/0/1016/48k8nx2vfrsr9v9wr1su.jpg http://bi.gazeta.pl/im/9/4040/z4040379X.jpg Edytowane 15 Maja 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts