Amtla 24.05.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witaj kaluś, raczej się telepię niż idę...ale jak na moje obecne możliwości to i tak niezłe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tempo jednak jakieś jest, to najważniejsze ładne drzwi, choć drugiego zdjęcia nie widzę Z czego zrobione? Ptaszki opuściły już gniazdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Aniu, Ptaszki wyleciały w zeszły czwartek. Sąsiad obserwator podał mi nawet godzinę, kiedy czarna kuleczka runęła z owej dziury pod oknem. Elewacja cała obsrana, więc już nie chciałabym powtórki. Teraz można się zabrać za tynkowanie Drzwi są z drewna meranti, o kolorku dobranym do moich okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) ... Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 W całości to piękne cacuszko Też chcieliśmy meranti, ale cena nas odstraszyła, więc jednak wzięliśmy sosnę. Ostatnimi czasy wciąż mamy nieoczekiwane wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 W całości to piękne cacuszko Powaliło mnie normalnie....Ania, bez przesady... Ostatnimi czasy wciąż mamy nieoczekiwane wydatki Właśnie, skąd ja to znam...a za chwilę wakacje...potem to i sio.... ZXapomniałam napisać, że Wasz domek nie do poznania. Fajnie, że masz takie fotki do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jakiej przesady? Bardzo ładnie wygląda całość, piękny komplecik wyszedł a i kolor mój ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.06.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Aniu, dziękuję za pamięć i troskę... U mnie raczej ok, poza totalnym brakiem czasu Tak się wszystko poskładało równocześnie, że nie wiem w co najpierw ręce włożyć: w pracy nawałnica - właśnie wróciłam z Łodzi. W mieszkaniu po takim niebycie istny Sajgon...a na budowie...no, właśnie co na udowie? Teraz większość prac wymaga wzmożonej czujności inwestorki. Dlatego boję się zawierzyć przypADKOWEJ EKIPIE. Od poniedziałku miał wejść znajomy z elewacją, ale nie wszedł....pan od ogrzewania tak spawał rurki, że płytki w kotlowni mam całe brążowe....butlę z gazem mieli napełnić w tym tygodniu, ale nie napełnią I tak mieszam w tym garnuszku i mieszam, a efektów nie widać Kolejny raz wrzuciłam na LUZ...przeczekam bez nerwów, w końcu nikt nie obiecywał, że będzie szło jak po maśle. Czujesz się już lepiej ? Edytowane 13 Czerwca 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 u Ciebie czas na elewację, bo ptaszki wyfruneły... u mnie zreszta też ,ale za to kolejne juz robia gniazda:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.06.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 aka, wiesz, że dokładnie wczoraj o tym samym pomyślałam, bo jaskółki tak dookoła domku latały...Obeszłam więc chałupkę, obejrzałam, ale nic mi się niepokojącego w oczy nie rzuciło. Nie chciałabym mieć takiej niespodzianki.... \ A co to za ptaszki u Ciebie teraz ? A pojechałam oglądać rusztowania...których także nie zobaczyłam...teraz ćwiczę cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 witam się wieczorową porą Troszkę czasu spędziłam w Twoim dzienniku. Chciałam zapytać, czy Twoja dachówka to roben kasztan angoba? a okna orzech? Taki zestaw będę miała u siebie i chciałabym zobaczyć jak to się komponuje kolorystycznie z zewnątrz. Podziwiam Cię za Twój spokój i wyćwiczoną cierpliwość do fachofcóf. Ja z moim usposobieniem choleryczki chyba nie dałabym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.06.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 atija, witaj w moim domku:) Masz bardzo wyrobione oczy, bo zestaw który opisałas dokładnie odpowiada prawdzie. Osobiście, w realu, bardzo mi się on podoba i gdybym miała jeszcze raz wybierać, to też zdecydowałabym się na taki. A tak na marginesie, to budowanie bardzo wyrabia różne zachowania np. cierpliwość - ja też jestem raczej choleryczką.... \ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.06.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Mam a właściwie będę miała taki zestaw, bo okna za dwa tygodnie;) dlatego oko wychwyciło. Cieszę się że na gotowo ten zestaw gra, bo nie umiem sobie tak do końca wyobrazić. Dachówka to w sumie przypadek. Chciałam inną ,ale w tzw. międzyczasie skończyła się promocja i jest Roben. Bardzo mile zaskoczyła nas jakość tej dachówki. Na 1900 szt. 6 lub 7 było pękniętych, reszta ok. Jeśli chodzi o wyrabianie cierpliwości to jeszcze nie musiałam, fajną ekipę mieliśmy . I oby tak zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć, wpadam z rewizytą. Ech, pamiętam, jak kiedyś wygrzewałam wylewki (widziałam w dzienniku Twój przepis). Ale u mnie to nic nie dało, bo genialni wykonawcy co prawda piec rozhajcowali, ale mieszacza nie wyłączyli i w obieg szła woda dużo chłodniejsza! (to był chyba przebój sezonu na mojej budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o wyrabianie cierpliwości to jeszcze nie musiałam, fajną ekipę mieliśmy . I oby tak zostało.... \ U mnie pierwsza ekipa była wspaniała i pewnie tylko dlatego nie zraziłam się do budowania A jakość robena potwierdzam, też było mało zniszczeń po transporcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 genialni wykonawcy co prawda piec rozhajcowali, ale mieszacza nie wyłączyli i w obieg szła woda dużo chłodniejsza! sure, znając moje szczęście to pewnie też mi się trafi coś nieciekawego. Właśnie w czwartek tankuję gaz, a od przyszłego tygodnia zabawa z ogrzewaniem się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) A u mnie zaczęła się elewacja. Taka prosta, bez fajerwerków.... [imgoo/IMG] Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Amtla to jest kolor jaki chciałabym mieć na elewacji:jawdrop:Nasze domy będą miały taką samą kolorystykę. Nie będziesz mi miała za złe? Jeśli nie ,to powiedz proszę jaki to kolor tynku i z jakiej firmy pliissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Aniu, ale to jest tylko tynk, bez koloru farby:rolleyes: Farba w przyszłym tygodniu... A co do zgapiania czegokolwiek, to proszę bardzo i nie musisz o nic pytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts