atija 22.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No to piękny ten tynk;) Chciałabym u siebie mieć taka złamaną biel, może trochę w cappucino (jak to się pisze?) żeby wpadało. Nawet małża ściągnęłam do kompa, żeby mu pokazać. I wiesz co wypatrzył?Że kominy też chyba mamy takie same:eek: Mam jeszcze prośbę. Czy mogłabyś zamieścić zdjęcie okien dachowych z bliska? a konkretnie dachówki przy oknach. Bo coś mi się zdaje,że moja jest skopana. Takie szerokie przerwy mam między oknem a dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Amtelko.........gratuluje tynkowania domku........robi sie już tak domowo!! ..jaki kolorek chcesz nałożyc??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Aniu, tylko takie znalazłam. Nie wiem czy dobrze widać... http://img31.imageshack.us/img31/8902/zdjcia298.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 kalu,\jaki ja chcę kolorek ? Chyba taki nijaki...jakiś delikatny, lekko słoneczny...już od miesiąca siedzę nad paleta..siedzę w dzień, siedzę w nocy, siedzę w deszcz, siedzę przy słoneczku...i jak głupia byłam tak jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 O, takie coś zrobiłam http://img684.imageshack.us/img684/5078/oknoi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wreszcie widzę Twój domek w prawie całej okazałości:)..Bardzo piknie:) I taras widzę odpowiedni:)..już się wpraszam na kawkę A wybór koloru,faktycznie trudny.Ja też tak miałam:) ...gdzie Ty kobieto tak wysoko wlazłaś Pozdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hehe też się zastanawaiłam z jakiej pozycji taka fotkę Amtluś uchwyciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A u mnie zaczęła się elewacja. Taka prosta, bez fajerwerków.... oo I gdzie to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ...gdzie Ty kobieto tak wysoko wlazłaś Prawda jest taka, że komputer czyni cuda: powiększa, zbliża, obraca.... I nawet z domu wychodzić nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Amtla dzięki za foty. ładnie , estetycznie przy okienku. U mnie brzydko dachówka przy oknie wygląda, takie są odstępy duże ale poczekam na ulewy i jeśli nie będzie ciekło , to dam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Amtlo u Was sie dłuzy tak jak u nas było. Ale doczekasz się, zobaczysz. Piękne masz poddasze przestrzenne i jak juz ładnie bialutko wszędzie. Bardzo podobają mi sie drzwi. Lubie proste i dobrej jakości rzeczy, a tu widać, że to porządna robota i klasa. Niecierpliwie czekam na wnetrza, mebelki i drobiazgi wszystkie, bo wiem jaki masz gust. p.s. Czy od Soniki ktoś cos wie? Nie ma Jej na forum, na sms-a nie odpowiedziała.., mam tylko nadzieje, że jest na jakims zagranicznim urlopie i zaraz strzeli jakieś fotki z Peru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Dziękuję Żeleczko za pamięć i odwiedziny:) oraz pochlebne słowa... U mnie tak powolutku - ale do przodu:rolleyes: Wiesz, w innym tempie to nie dałabym rady, na pewno nie teraz. Też się zastanawiam, co z naszą Soniką się dzieje...trochę długo trwa to jej milczenie. Mam nadzieję, że Twoja intuicja się sprawdzi.... buziaczki Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 poczekam na ulewy i jeśli nie będzie ciekło , to dam spokój. Masz rację, że funkcjonalność jest najważniejsza. Za parę tygodni, nikt nie będzie głowy zadzierał, żeby popatrzeć na dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Najgorsze, że ja o tym wiem... i zanim się przyzwyczaję, będzie mnie drażniło.Eeeee tam ...gorsze problemy ludzie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Eeeee tam ...gorsze problemy ludzie mają. ...i to jest właściwe podejście:) Idę zerknąć co tam u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Troche za dlugie te wakacje naszej Soniki. Jakos mi sie wydaje, ze odwykla od forum juz calkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ...to ja tak sobie myślę, że dobrze jej:) piesia przytuli, na spacerek wyjdzie...i tylko już ogródka nie chce nam pokazać Chyba systematycznie zacznę ja nachodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.06.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Gdzie to zdjęcie, bo ja nic nie widzę?Nad kolorem też tak intensywnie myślałam a potem wyszedł mimo wszystko inaczej niż miał wyjść http://forumogrodnicze.info/images/smiles/martelo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Czyli ciepłą wodę już będziesz miała w domku:) A zbiornik masz "naziemny" czy wkopany:)PS.Aniu kolorek domu jest naprawdę ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.06.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 I gdzie to zdjęcie? Rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts