Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

No to piękny ten tynk;)

Chciałabym u siebie mieć taka złamaną biel, może trochę w cappucino (jak to się pisze?) żeby wpadało.

Nawet małża ściągnęłam do kompa, żeby mu pokazać. I wiesz co wypatrzył?Że kominy też chyba mamy takie same:eek:

Mam jeszcze prośbę. Czy mogłabyś zamieścić zdjęcie okien dachowych z bliska? a konkretnie dachówki przy oknach. Bo coś mi się zdaje,że moja jest skopana. Takie szerokie przerwy mam między oknem a dachówką:eek:

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtlo u Was sie dłuzy tak jak u nas było. Ale doczekasz się, zobaczysz. :-)

Piękne masz poddasze przestrzenne i jak juz ładnie bialutko wszędzie.

Bardzo podobają mi sie drzwi. Lubie proste i dobrej jakości rzeczy, a tu widać, że to porządna robota i klasa.

Niecierpliwie czekam na wnetrza, mebelki i drobiazgi wszystkie, bo wiem jaki masz gust. ;-)

p.s. Czy od Soniki ktoś cos wie? Nie ma Jej na forum, na sms-a nie odpowiedziała.., mam tylko nadzieje, że jest na jakims zagranicznim urlopie i zaraz strzeli jakieś fotki z Peru. :-)

Dziękuję Żeleczko za pamięć i odwiedziny:) oraz pochlebne słowa...

U mnie tak powolutku - ale do przodu:rolleyes:

Wiesz, w innym tempie to nie dałabym rady, na pewno nie teraz.

Też się zastanawiam, co z naszą Soniką się dzieje...trochę długo trwa to jej milczenie. Mam nadzieję, że Twoja intuicja się sprawdzi....

buziaczki

Edytowane przez Amtla