Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli ciepłą wodę już będziesz miała w domku:) A zbiornik masz "naziemny" czy wkopany:)

Bo,

zbiornik mam naziemny, na samym końcu działki.

\

ta ciepła woda tak mnie nie cieszy - bo nie mam przecież kranów, ale bardziej możliwość wygrzewania wylewki, bo możnaby położyć płytki na podłogówkę.

Edytowane przez Amtla

A ja nie rozumiem:(... a jestem na tym etapie i biję się z myślami:rolleyes:

Jeszcze nawet próbek kolorku nie ma :bash:, więc nie ma się czym chwalić ani pokazywać.

Panów od trzech dni na oczy nie widziałam...wolałabym sama wszystko robić tak jak Wy...tylko kto by pracował i zarabiał za mnie ...

Rrrrany Amtlo...czy ta mokra plama w innym pomieszczeniu niz poprzednio? Da się coś z tym zrobić?

Szkoda ptaszka...dobra kobitka z Ciebie(ale to już wiedziałam;))

U mnie niestety Zuźka kiedys złapała ptaszka i przyniosła do domu...Ale nawrzeszczałam na nią.Myszki niech łapie ale ptaszki niech zostawi w spokoju.

Rrrrany Amtlo...czy ta mokra plama w innym pomieszczeniu niz poprzednio? Da się coś z tym zrobić?

Bo, to jest łazienka w której woda lała się z niedokreconych zaworków przy grzejniku...podstawowa kwestia do sprawdzenia:bash: przed otwarciem wody do grzejników....Jak inspektor to zobaczył to k..y i ch...e latały ponoć kilkakrotnie. TaK BYŁO JESZCZE W czterech innych grzejnikach...DOBRZE, ŻE MNIE TAM NIE BYŁO...

A wystarczyło tylko sprawdzić, czy dobrze dokręcone....

Witaj papuch,

moje okna dachowe mają wymiar 78x140.

Osobiście nigdy bym ich nie zmniejszała. Bardzo lubię jasne pomieszczenia i wszystkie okna w domu są spore. Ale to tylko moja opinia.

Może warto poszukać większych w lepszej cenie ? Na tylu sztukach to się jednak trochę pieniążków uzbiera....

No właśnie ;-( ... a rzecz w tym że te okna u mnie nie są w żadnym pomieszczeniu jedynym źródłem światła- w pokojach są albo dodatkowe okna (pokój nad garażem ma okno w szczycie/ kolejny pokój ma drzwi balkonowe) Jedynie w garderobie i pralni to głowne źródło światła - a myślę sobie -ile ja tam przebywam?

Kurcze nie wiem co zrobić ;-(

Jeśli faktycznie, nie są jedynym źródłem światła, a różnica w cenie znaczna, to musisz zdecydować, czy względy ekonomiczne nie są ważniejsze...

Trudno mi odpowiedzieć jednoznacznie. Gdyby nie było innych oknien w pokojach, to mówiłabym stanowczo nie zmniejszaj, a w takiej sytuacji to faktycznie można się pokusić o zmianę.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...