Amtla 11.09.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 sure, masz rację, że to jest kwestia "bieli ";) Przed chwilą odwiedziłam Gosiek33 i tam podobnie....i jeszcze jakies szarości podobno...\\Najważniejsze, że mi się podoba i o taki efekt "chodziło"...czyli jest OK.\\Zaraz zerkam wco mam w ustawieniach...dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.09.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Amtla co masz na tych ścianach?? Wiem , CUUUDOOO poproszę o nazwę producenta i nr koloru, bo planuje coś równie białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.09.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Pieknie Amtluś Bardzo delikatny ten kolorek,bardzo ładnie wygląda przy kolorze dachówki.I najważniejsze,że wyszedł taki jaki chciałaś. Bo np. u mnie myślałam,że wyjdzie troszkę bardziej słoneczny. Czyli kolejny kroczek do przodu:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 (edytowane) To dzisiaj z innej strony... ......wlaśnie nadciągają wielkie deszczowe chmury... Edytowane 14 Września 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A tutaj uwieczniony kolorek w porównaniu do bieli... http://img203.imageshack.us/img203/5817/zdjcia2200.jpg\A przed chwilą przeszła solidna ulewa, i pada dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Od rana trochę pokropiło...i oczywiście panowie się nie pojawili.... ....dostałam sporego wnerwa, bo gdyby nie kawałek podbitki do dokończenia , sama pomalowałabym swój dom - a panom podziękowała bez chwili namysłu. Wysyłam mm do negocjajcji - ja już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No,też bym się wnerwiła.... Oni chyba z cukru są,że się deszczu boją... Spokojnie Amtlo,niech teraz szanowny sie pownerwia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Wiesz Bo, ja mam już chyba dosyć tego budowania....\....większość planów na ten rok poszła wniwecz przez te rusztowania....ekipa od kostki ma rezerwację na rok i nigdzie mnie nie wcisną...a na wnętrza na razie nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Amtluś.........każdy ma chyba takie chwile, że ma dośc budowania!!!! ....ale to mija......i wszystko jakoś się powoli układa.... grunt to myśleć pozytywnie!! buziaczki przesyłam i głowa do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.09.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Amtla, popieram Meg....głowa do góry i do przodu.....a jak się znowu zawahasz to pomysl sobie o mnie.....u nas tez idzie wszystko bardzo powoli......ale do przodu.....tak jak u Ciebie....Kiedys pewnie będzie wszystko skończone ale to musi trochę potrwać........ a jak juz zamieszkasz to szybko zapomnisz o kłopotach podczas budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dzięki dziewczyny za wsparcie:)...ale dzziś znowu kopa w d...dostałam... ...zobaczcie co zrobili z moimi drzwiami - oczywiście te kropeczki farby silikonowej nie schodzą przy drapaniu http://img541.imageshack.us/img541/218/zdjcia2205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 no kurcze nieźle te drzwi załatwili !! partacze!!! wkurza mnie jak nie szanują tego, za co my płacimy grube pieniądze!!!!!!! powinni za to zapłacić!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Noż cholera ,nie obłożyli folią tych drzwi?właśnie takie bezmózgowie to mnie wkurza na maxa.Mam fachowca od płytek który a co dzień pracuje w Niemczech. Po jego pracy to ja w ogóle nie musiałam sprzątać.Teraz poleciłam go moim znajomym i on jest załamany ,bo na jego wypracowanych płytkach hydraulicy porozlewali jakieś płyny ,łażą w ubłoconych buciorach ,marmury porysowali.Jednym słowem maskra.W Niemczech to jest niedopuszczalne ,żeby ekipa pozostawiła po sobie jakiś brud Jest kierownik nadzoru ,który praktycznie jest cały czas na budowie i wszystkiego pilnuje. A u nas? Kierownik nadzoru to u mnie pojawił się dokładnie dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Beauty, z tymi wykonawcami co za granicą pracują to różnie bywa. Znam takich co tam długo mają robotę(więc chyba solidnie pracują) a jak tu przyjadą to wychodzą z załozenia-Polak weźmie wszystko.I to najbardziej mnie wkurza. A za te drzwi Amtlo to bym chyba ich zabiła.Zapłaciłaś im już?Jak nie za taką pracę potrać trochę,tak dla zasady.I oczywiście nie każ im czyścić drzwi, bo zniszczą je choćby na złość. Przerwami się nie denerwuj,szkoda nerwów. A plany mają to do siebie,że rzadko kiedy są realizowane w/g planów:) (ale masło maślane mi wyszło hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.09.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Właśnie, właśnie...brak poszanowania...i do tego obiecanki cacanki. Drzwi i okna podjęli sę zabezpieczyć, chociaż ja to chciałam zrobić. I teraz żałuję że się nie uparłam.... \ Nie mam czasu, żeby stać i patrzeć im na ręce...jedno zabezpieczyli a reszta...ech lepiej nie pisać... Ale te drzwi mnie dobiły. Teraz muszę poszukać co z tym zrobić, ale to ze spokojem... A do ślubnego zadzwonili, że farby brakuje. Ze mną wiedzą, że nie ma już gadania...Farbę zamówiłam oczywiście z nadmiarem... Bo, ja płacę teraz dopiero po odbiorze roboty, więc mogą pocałować mnie...a oczywiście postraszę, czemu nie... \ kalu, zapłacić powinni - ale sama wiesz jak to jest na budowie....potem przyjdą... Beauty, kierownika to ja muszę zapraszać extra, a podobno za takie roboty (czyli wykończeniówkę) to już tylko inwestor odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Amtluś no przykro mi bardzo! co za dupku ch.....z tych malarzy....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 aka, wiesz nawet pisać mi się nie chce.....podcięli mi skrzydła na maxa... \ ...ślubny z nimi rozmawia, bo mnie się dosłownie na wymioty zbiera jak o tym wszystkim pomyślę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Tak sobie dzisiaj siedzę i myślę, czemu tak na prawdę zdołowana mocno jestem.....I wymyśliłam: bo do tego wszystkiego szósty dzień siedzę w domu z moim Młodym, który załapał zapalenie płuc po tygodniu pobytu w przedszkolu. Nigdy nie wpadłabym na to, że ma płuca zajęte gdyby nie regularna wizyta u pulmanologa-alergologa. Katarek i kaszelek taki niby alergiczny, a po osłuchaniu okazało się co w płucach gra...Oczywiście wszystko bez temperatury...Takie ja mam nietypowe dziecko... Napiszcie babeczki, jakich firm macie wkłady kominkowe i czy jesteście z nich zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Przykro mi z powodu choróbska przedszkolaka.Teraz to jest najgorsza pora na łapanie infekcji wszelakich, a już najgorsze są te ,które odbywają się bez temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.09.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Faktycznie, że najgorsze. Pierszy raz , gdyby lekarka intuicyjnie nie wysłała go na prześwietlenie płuc to nie wiadomo jakby się skończyło takie zapalenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts