Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Amtli

Amtla

Recommended Posts

sure,

masz rację, że to jest kwestia "bieli ";)

Przed chwilą odwiedziłam Gosiek33 i tam podobnie....i jeszcze jakies szarości podobno...

\

\Najważniejsze, że mi się podoba i o taki efekt "chodziło"...czyli jest OK.

\

\Zaraz zerkam wco mam w ustawieniach...dzięki:)

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od rana trochę pokropiło...i oczywiście panowie się nie pojawili....

....dostałam sporego wnerwa, bo gdyby nie kawałek podbitki do dokończenia , sama pomalowałabym swój dom - a panom podziękowała bez chwili namysłu.

Wysyłam mm do negocjajcji - ja już nie mogę:bash:

Amtla, popieram Meg....głowa do góry i do przodu.....a jak się znowu zawahasz to pomysl sobie o mnie.....u nas tez idzie wszystko bardzo powoli......ale do przodu.....tak jak u Ciebie....Kiedys pewnie będzie wszystko skończone ale to musi trochę potrwać........

a jak juz zamieszkasz to szybko zapomnisz o kłopotach podczas budowy....:)

Noż cholera ,nie obłożyli folią tych drzwi?właśnie takie bezmózgowie to mnie wkurza na maxa.Mam fachowca od płytek który a co dzień pracuje w Niemczech. Po jego pracy to ja w ogóle nie musiałam sprzątać.Teraz poleciłam go moim znajomym i on jest załamany ,bo na jego wypracowanych płytkach hydraulicy porozlewali jakieś płyny ,łażą w ubłoconych buciorach ,marmury porysowali.Jednym słowem maskra.W Niemczech to jest niedopuszczalne ,żeby ekipa pozostawiła po sobie jakiś brud Jest kierownik nadzoru ,który praktycznie jest cały czas na budowie i wszystkiego pilnuje. A u nas? Kierownik nadzoru to u mnie pojawił się dokładnie dwa razy.

Beauty, z tymi wykonawcami co za granicą pracują to różnie bywa. Znam takich co tam długo mają robotę(więc chyba solidnie pracują) a jak tu przyjadą to wychodzą z załozenia-Polak weźmie wszystko.I to najbardziej mnie wkurza.

A za te drzwi Amtlo to bym chyba ich zabiła.Zapłaciłaś im już?Jak nie za taką pracę potrać trochę,tak dla zasady.I oczywiście nie każ im czyścić drzwi, bo zniszczą je choćby na złość.

Przerwami się nie denerwuj,szkoda nerwów. A plany mają to do siebie,że rzadko kiedy są realizowane w/g planów:):) (ale masło maślane mi wyszło hihi)

Właśnie, właśnie...brak poszanowania...i do tego obiecanki cacanki. Drzwi i okna podjęli sę zabezpieczyć, chociaż ja to chciałam zrobić. I teraz żałuję że się nie uparłam....:bash:

\

Nie mam czasu, żeby stać i patrzeć im na ręce...jedno zabezpieczyli a reszta...ech lepiej nie pisać...

Ale te drzwi mnie dobiły. Teraz muszę poszukać co z tym zrobić, ale to ze spokojem...

A do ślubnego zadzwonili, że farby brakuje. Ze mną wiedzą, że nie ma już gadania...Farbę zamówiłam oczywiście z nadmiarem...

Bo, ja płacę teraz dopiero po odbiorze roboty, więc mogą pocałować mnie...a oczywiście postraszę, czemu nie...

\

kalu, zapłacić powinni - ale sama wiesz jak to jest na budowie....potem przyjdą...

Beauty, kierownika to ja muszę zapraszać extra, a podobno za takie roboty (czyli wykończeniówkę) to już tylko inwestor odpowiada.

Tak sobie dzisiaj siedzę i myślę, czemu tak na prawdę zdołowana mocno jestem.....I wymyśliłam: bo do tego wszystkiego szósty dzień siedzę w domu z moim Młodym, który załapał zapalenie płuc po tygodniu pobytu w przedszkolu. Nigdy nie wpadłabym na to, że ma płuca zajęte gdyby nie regularna wizyta u pulmanologa-alergologa. Katarek i kaszelek taki niby alergiczny, a po osłuchaniu okazało się co w płucach gra...Oczywiście wszystko bez temperatury...Takie ja mam nietypowe dziecko...

Napiszcie babeczki, jakich firm macie wkłady kominkowe i czy jesteście z nich zadowolone.