Amtla 15.10.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 (edytowane) Góra Błogosławieństw: Edytowane 13 Listopada 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wiesz kalu, też się bardzo cieszę, że udało mi się ten wyjazd zrealizować. Od kilku lat nosiłam się z zmiarem i zawsze coś...teraz też było wszystko pod górkę, ale się zaparłam i pojechałam.... Amtelko.....warto realizować swoje marzenia!!! cudne zdjęcia nam pokazujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ...cudowne widoki...ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ...cudowne widoki...ach.... oj tak!!! chciałoby sie tam być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.10.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 To się cieszę dziweczyny, że zdjęcia Wam się podobają Jeśli kiedyś się zdecydujecie, to polecam sprawdzone namiary.... Dzisiaj zjawiła się na budowie ekipa, która po roku ma wykończyć niedkończoną przez siebie podbitka. Ta zaś śni mi się po nocach...nie ekipa oczywiście.... Przyjechał też elektryk i zamontował ledy w podbitce. Nie obyło się oczywiście bez problemów, bo tylko jeden otwór był wycięty prawidłowo przzez najdroższego jak do tej pory u mnie fachowca \ \Wszystko da się poprawić, tyle że to kwestia pieniędzy i czasu....Tym razem obyło się bez tego ostatniego:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Amtla, niezwykła podróż, w bardzo niezwykłe miejsce. Dzięki, że pokazałaś te piękne zdjęcia. Mam nadzieję, że dużo dobrej energii, której tam doświadczyłaś zostanie w Tobie na długo sprawiając, że żadne pechowe sytuacje już Cię nie dopadną. Czego Ci z całego serca życzę, ale to na pewno wiesz. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 toluś, bardzo dziękuję za tak miłe życzenia.... O tej energii to święte słowa. Faktycznie coś nieokreślonego dociera do człowieka i na początku nie wiadomo co się dzieje. Trudno opisać i oddać te uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 To się cieszę dziweczyny, że zdjęcia Wam się podobają Jeśli kiedyś się zdecydujecie, to polecam sprawdzone namiary.... : Ja pewnie z nich skorzystam....kiedyś.... I znowu ci fachowcy,samoróbki..... Pozdrawiam Amtelko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Od soboty ma takie "oczka" w podbitce http://img299.imageshack.us/img299/9525/zdjcia2233.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 CZY WZIĘLIŚCIE JUŻ UDZIAŁ W AUKCJI DLA SYNKA NASZEJ ŻELKI ? Link w mojej stopce. Tilda już do mnie jedzie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.10.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hej majki, napiszę to samo: tilda już do mnie jedzie dzięki za odzew w imieniu Żelki, którą bardzo podziwiam za postawę życiową... \ pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.10.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) ...sprawiając, że żadne pechowe sytuacje już Cię nie dopadną... Myślę, że ten typ tak ma (czyli ja) ...i pechowe sytuacje już nigdy, a nigdy mnie nie opuszczą.... Wyobraźcie sobie, że przyjechały do montażu drzwi pomiędzy garażem i kotłownią.... ...przyjechały i ...pojechały... ...niby nic, takie standartowe, typowe drzwi, co się może zdarzyć ? Ano przyjechała ościeżnica, zupełnie niepasująca do tych drzwi Ja się chyba.... ...ale jak powiedziałam: ten typ tak ma - czyli ja Edytowane 20 Października 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.10.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Amtla, glowa do gory .......tak jak cały czas do tej pory....bedzie dobrze...a drzwi przyjada teraz z dobra ościeżnicą.....PozdrawiamNina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Masz rację wasiek, ze przyjadą....okno też się naprawi...i podbitka robiona od roku też się zrobi... Ja już o tym nie piszę, bo nawet przestało mnie to denerwować....zwłaszcza w ostatnim temacie....NIGDY WIĘCEJ ZNAJOMYCH NA BUDOWIE...miałam wybór: kłótnia albo...wybrałam albo....Teraz wiem, że kiedyś się zrobi... Ale nic już ze spraw budowlanych nie jest w stanie mnie wkurzyć...zyskałam spory dystans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Amtla, bardzo dobrze, że piszesz o tym złapanym dystansie. Tak na pewno łatwiej. A te różne "przygody" na budowie to nieodpowiedzialność ludzi, a nie Twój pech. Na to, by ktoś rzetelnie wykonywał swoją pracę Ty nie masz wpływu. Ale wiem, że to może strasznie wściekać. Ale umówmy się, że pecha przeganiamy i więcej o nim nie gadamy. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.10.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) Muszę się pochwalić, jaka piękna Gąska Tilda do mnie dzisiaj przyleciała...:) http://img96.imageshack.us/img96/1011/zdjcia246.jpg Tilda jest piękna i niezwykle starannie wykonana własnoręcznie przez Żelkę... ...wszystkim POLECAM AUKCJĘ ŻELKI ..dla jej Synka...namiary w mojej stopce... Edytowane 21 Października 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.10.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 ....do mnie też już jedzie ...pudełko na herbatę od Żelki:) Też się pochwalę Amtlo na kłopoty takie właśnie piękne przedmioty(ale mi się zrymowało:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Amtlo na kłopoty takie właśnie piękne przedmioty (ale mi się zrymowało:)) ...BO TY ZDOLNA KOBIETKA JESTEŚ TO I PIĘKNIE RYMUJESZ .... Masz rację Bogusiu, z tymi zakupami. Ostatnio jak do Jyska wpadłam na wyprzedaże, to potem się za głowę złapałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wkroczyłam powoli w temat płytek i armatury..... Już myślałam, że wiem czego chcę...ale im dalej w las...tym trudniejszy wybór... ...a podoba mi się wszystko w szalonych cenach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 I widzę, że wszystkich powoli dopada WIRUS DIZAJNU....ja, to już na pewno nie mam z tym nic współnego.... ...czyli MAMY WIRUSA NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts