Amtla 25.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Co ten WIRUS u mnie robi przy avatarku ? I dlaczego ciągle źle mi się kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.10.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ha, i już nie ma wirusa.....minęła minuta od poprzedniego wpisu...i tak tego nie zrozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hej Amtla! Ten wirus to wyszedł od Monach ,redakcja ją obdarzyła tyułem i wszyscy ,którzy się z nią "kontaktowali'nawet przez chwilę to się zarazili.Mieliśmy pomór na fm:D:D:D Dawno nie zaglądałam a tu takie wiadomości,odbyłaś cudowną podróż ....naprawdę Ci zazdroszczę ,bo ja ogromnie lubię podróżować.Teraz chyba Ty mnie zarazisz:D:DWspaniałe widoki,ale przede wszystkim duchowe emocje ,przeżycia...na pewno nie do opisania...Wróciłaś penie naładowana pozytywna energią .Zyczę Ci ,aby na długo Ci te akumulatorki starczyły...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witaj Beauty, faktycznie podróz niepowtarzalna...gorąco polecam, także polecam namiary sprawdzone, bo to bardzo istotne.... czyli zarażaj się, zarażaj.... ...energia we mnie drzemie faktycznie, i nawet dziesięciodniowe przeziębienie zniosłam bez dołka... ..i teraz wiem, dzięki Tobie jak ten wirus działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 nie wiem jak dalej z tą podbitką ale na zdjęciu które zamieściłaś ze światełkiem - wygląda bardzo dobrze.... a moje drzwi między garażem a domem - też przyjechały ....mocno poobijane..... nawet przez moment nie pomyślałam, żeby je odesłać .. a w ...... nosie to mam zła ościeżnica - to co innego... ale dowiozą i będzie dobrze... tylko że kosztuje to tyle nerwów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) Masz rację an.ia, ten fragment na zdjęciu ze światełkiem to to ,co powinno być. A na fotkach poniżej widać, jak było rok temu i co po pełnym roku kalendarzowym wczoraj ukończono: http://img149.imageshack.us/img149/2191/17112008003.jpg potem było tak: http://img229.imageshack.us/img229/1059/zdjcia2242.jpg a efekt końcowy nie dał się ładnie wczoraj sfotografować, więc proszę trochę poczekać.... http://img535.imageshack.us/img535/816/zdjcia2259.jpg Edytowane 29 Października 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.11.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Taaaaaaaaaaaaak....co to ja chciałam ? Aha.... 31 października "padł" mój ulubiony telewizor... Wolny czas dotychczas dzieliłam równolegle pomiędzy Forum i niego.... Cisza jakaś taka nastała.... Ze ślubnym nigdy nie ogladamy tych samych programów...ja - okołodomowo, a on 1 listopada wypadł Młodemu pierwszy mleczak.....ryczałai ryczał.... - dlaczego płaczesz ? ....ryk - dlaczego płaczesz ? ...ryk - dlaczego płaczesz ? Tak bardzo boli ? - nic nie boli.... - to dlaczego płaczesz ? - bo mój pierwszy ząbek jest obok mnie..... SUMA SUMARUM: nadszedł chyba czas na założenie wątku w Galerii FM, przecież dom już wybudowałam :D:D Edytowane 2 Listopada 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.11.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Amtlo sporo przeżyć miałaś Co do TV to trzeba mieć dwa! w domku to już obowiązkowo.Ja również oglądam inne programy niż mój mm...on to jeszcze za westernami przepada! a ja drgawek na ich widok dostaję:)Jedynie wiadomosci i politykę razem oglądamy:) Oj to młody zaczyna Ci dojrzewać mleczaki na stałe ząbki,dziewczynki na dziewczyny się zmienią i takie tam jeszcze. A jak student? Za mamusią tęskni? Galeria-jestem za! bo więcej fotek Twojego domeczku chciałabym zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.11.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ha, co do przeżyć Bogusiu - to jeszcze napiszę, że tradycyjnie na Wszystkich Świętych, wraca do domu część ludzi z ogólniaka, którzy po studiach nie wrócili. do domów. Regularnie spotylkamy się 31 pażdziernika. Miałam przerwę w tych spotkaniach z powodu Młodego i nie tylko, więc po paru latach była to dla mnie prawdziwa przyjemność zobaczyć "stare" twarze. Masz rację, że dwa telewizory to mus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.11.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A student zjechał na pięć dni do domui dzisiaj popołudniu śmigał razem z kolegą. Za mamusią na pewno nie tęskni ...przecież codziennie przez cały miesiąc rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.11.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Bardzo fajne sa takie spotkania.Ja w liceum byłam w babskiej klasie(...masakra:)),wiec nie ze wszystkimi babami chętnie się spotykam.Ale jest spora grupka z którymi lubimy poplotkować,pośmiać się Szkoda tylko,że tak mało mamy czasu na spotkania. Jak to dobrze,że są komórki:) W naszych czasach jak się wyjechało do szkoły to zero informacji,kontaktu.Tak się zastanawiam jak nasi rodzice to znieśli:) Ja też często dzwoniłam i dzwonię do swoich córek,one do nas.I dzięki temu nie czujemy tak bardzo,że są daleko od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wydaje mi się ,że to tak niedawno było jak swojemu synkowi usunęłam na spacerze będąc pierwszego mleczka.Jeździł wtedy na rowerze i krzyczał ,że mu ząb się rusza i jak jeździ po wybojach to mu przeszkadza.No to poprosiłam ,żeby zajechał bliżej mnie to mu go obejrzę .Jak obejrzałam to już został u mnie w ręku.Syn był zadowolony ,ze już mógł sobie dalej jeździć w pełnym komforcie ,ale przy następnych ruszających się mleczakach już zachowywał tzw. bezpieczną odległość i usuwał sobie w końcu sam. A teraz proszę -chłopisko 18lat i jutro już ma próbną maturę....Jak ten czas zasuwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja też bardzo czekam na Twoją galerię Amtluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Beauty, Fajne te wspomnienia o pierwszych ząbkach... A jak wczorajsza próbna ? Pewnie jeszcze luzik - u mojego tak przynajmniej było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Soniko, kogo widzą moje oczy? Jak bardzo się cieszę...i podziwiam barierkę....wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) A oto, nareszcie dzisiaj wstawione, drzwi pomiędzy garażem a kotłownią.... http://img521.imageshack.us/img521/8543/zdjcia2289.jpg Jeśli myślicie że wszystko jest w porządku, to lepiej przemilczeć. Jutro muszę zasięgnąć języka, jak powinna wyglądąć kwestia progu: jego braku czy też wysokości... Edytowane 4 Listopada 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Okno w garażu z zamontowanym parapetem i zwijaczem... http://img528.imageshack.us/img528/15/zdjcia2293.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 http://img225.imageshack.us/img225/6775/zdjcia2294.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Coraz bardziej domowo:)Jeżeli chodzi o drzwi to u nas między garażem a kotłownią jest próg(całość z ościeżmicą) a drzwi są do samej posadzki(progu z zewnątrz nie widac). Fajnie,że masz okno w garażu.My nie zrobiliśmy tego i teraz kombinuję coby tu zrobić.Najbardziej pasowałoby mi okno z luksferów albo świetlik od góry... Jesteś już w Galerii FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.11.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) Chyba za dobrze mi w komentarzach;) ...i do Galerii trafić nie mogę..... A okna w garażu też miało nie być, tylko murarzom zabrakło porothermu i zostawili taką dziurę ndo wykończenia...a potem jak to zobacyłam to już zostało..... A możesz pokażać ten próg z dwóch stron ? Bo ja mam taką metalową listwę na podłodze i...koniec... Edytowane 4 Listopada 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts